当前位置:首页 >> >>

[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题(5)


吉林省延边二中 2010-2011 学年度第一学期 高三英语午后训练 (必修 1 unit3~4)
出题人:葛春梅

2010-10-6
审题人:冯宝辉

一.听力 (30 分) (第六期辅导报) 二.单项选择 (15 分) 21.----Have you heard of Korea’s nuclear test? ----Yes , news came as shock to me . A .the a B. the the C.a a D.a the 22. How do you like your headmaster? ---. A.I like him B.Yes, I like him very much. C. He is very kind D.No, I don’t like him. 23.The house , was destroyed in the terrible fire , has been repaired. A. the roof of which B. which roof C. its roof D. the roof books play such an important part in our life? 24. A. Why was it that B Why is it that. C. Why was it D. Why is it 25.The two girls have made up their to devote themselves to when they grow up . A.mind ; teaching B. minds; teaching C mind ; teach D. minds ; teach 26.-----How was he after the serious illness? ----. A .His both ears were deaf B.He was deaf in both ears C.Both his ears were deaf D.He deafed in both ears 27.My God ! I’ve never dreamed meeting you here. A. at B. of C. on D. from 28.Dad, Let’s, , go to the river-side, ? A. Tom and I;shall we B. Tom and me;shall we C. Tom and I;will you D. Tom and me ;will you 29.It was in Yangji he once lived he got his junior education. A. that ;that B .where ; which C. that ;which D. where ;that 30.Is this walkman you wish to have ? A. the one ;repaired B. which ; it repaired C. the one ;it repaired D. whom ;repaired 31.My parents have never liked meat ,but they always have a for fruit and vegetables. A. interest B. preference C. enthusiasm D. devotion 32.What’s the bus to London? A. fare B. fee C. admission D. expense 33.Much to our delight, John was finally to join in our adventurous travel to the South Pole. A. advised B. agreed C. admitted D. persuaded 34.There seems something wrong with the car. I can’t start it. A. as if B. that C. to be D. to have 35.This year an increasing number of drivers for driving after drinking. A. have punished B. have been punished C. has punished D. has been punished 三.完形填空 (30 分)

One fine evening a man walked into a fast - food chicken place and bought a nine - piece bucket of chicken. He 36 his chicken to the park for a romantic picnic under the moonlight with his 37 . Upon reaching into the 38 , however, he received a 39 . Instead of chicken he discovered nine thousand dollars! The young man 40 the bucket back to the store and asked for his 41 exchange for the money. The manager, 42 by the young man’s honesty, asked for his name and told him he wanted to call the 43 and the local news station to do a morality (道德说教) that would 44 others. “My date’s waiting, I just want my chicken,” the hungry man refused. The manager was deeply struck by the young man’s humility (谦虚). He 45 to be allowed to tell the story on the news. At this the honest man became 46 with the manager and demanded his chicken. “You are an honest man in a (an) 47 world! This is a perfect opportunity to show the world that there are honest people 48 willing to take a stand for what is right. Please, give me your 49 and also the woman’s name. Is that your wife?” “Th at’s the 40 ,”said the young man. “My wife is at home. The woman in the car is my girlfriend. Now let me have my chicken 51 I can get out of here.” It’s 52 to look good to people who don’t 53 you. Many of us do a good deed here and there, and every one 54 we’re something that we are not. But God sees your heart. It really doesn’t matter how much you 55 or what other people think of you. What matters is what’s on the inside. 36. A. took B. ate C. carried D. sent 37. A. sister B. wife C. friend D. lady 38. A. park B. car C. pocket D. bucket 39. A. love B. welcome C. surprise D. pleasure 40. A. returned B. brought C. got D. lifted 41. A. money B. right C. change D. chicken 42. A. moved B. encourag ed C. surprised D. delighted 43. A. newspaper B. people C. government D. public 44. A. please B. desire C. inspire D. interest 45. A. asked B. begged C. needed D. required 46. A. glad B. calm C. angry D. silent 47. A. dishonest B. honest C. lovely D. peaceful 48. A. never B. even C. yet D. still 49. A. address B. name C. chicken D. opinion 50. A. problem B. difficulty C. astonishment D. excitement 51 .A. but B. so C. for D. as 52. A. difficult B. good C. easy D. pleasant 53. A. know B. love C. realize D. understand 54. A. finds B. says C. thinks D. insists 55. A. get B. do C. pay D. receive .四.阅读理解 ( 40 分) (A) If you’re the type of traveler who just wants a suitable place to hang your hat and you don’t want to spend a fortune to do it, here are several ways to save on your next hotel room:

*Be Flexible Hotel rates are based on supply and demand, so be aware of peak periods. If your destination’s high season is from December through April and you’re trying to book near the end of April, you might find considerable savings if you change your travel dates by a week or two. *Check Hotel Web Sites The large travel-booking Web sites often sell rooms from the middlemen who have bought up empty hotel moms. But the major hotel chains also offer last-minute discounts, and because they’re not paying the middleman, they sometimes have better deals than the travel sites. *Don’t be Afraid to Bargain Most people are so intimidated (畏缩的) by know-it-all hotel desk clerks that they don’t bargain for a better deal. But bargaining for a better deal is often worth the trouble, because most hotel general managers would prefer having a customer paying a lower-than-usual rate to no customer at all. And if you find something unfair on your hotel bill, don’t be afraid to complain. To keep your goodwill, hotels will often reduce or cancel such charges. *Avoid Hidden Costs Expensive little extras hotels never mention can increase the cost of your stay. Don’t let this happen. Find out about resort fees, fees for parking and Internet use before you agree to stay. And don’t touch the hotel’s phone unless you absolutely have to — the rates can be more than $2 a minute even inside the United States. 56. According to the passage, which of the following will save you some money? A. Change your visiting places in high season. B. Book rooms through Web sites. C. Use the hotel’s phone. D. Bargain with desk clerks for your room, 57. That travelers can bargain for better deal is often based on the fact that _______. A. managers often prefer a lower-paid customer to no customer B. there are many places which should not be charged C. customers are often afraid to complain the price D. the desk clerks and managers often cheat the travelers 58. The passage was mainly written to ________. A. advertise hotels B. complain high costs C. serve the travelers D. introduce hotel services (B) Childre n who spend more time reading with their parents have a greater chance of becoming better readers than those who don’t. With help from their parents, children can learn techniques to improve their reading skills. “A lot of parents think after their child learns to read, they should stop reading to them,” Donna George said. “They are sadly mistaken.” George offers her services to parents at the Title I Learning Centers. She said reading aloud to children may be the most valuable thing parents can do. “It is better for children to hear things at a higher level than where they are,” George said. “Parents are their child’s first teacher.” Parents help their children build listening, phonics, comprehension and vocabulary skills when they read aloud to them. Before parents can identify reading problems, they should escape the enemy-television and limit the time their children spend watching television. George suggested not allowing kids to

have a TV in their bedrooms, setting a schedule of when kids can watch or keeping a list of how many programs children watch. Louise Joines said while her 14-year-old daughter and 10-year-old son enjoy reading, the television sometimes becomes a distraction. So she tries to build the situation by suggesting books the entire family will enjoy reading together, like the Harry Potter series. Parents who do not read themselves should not count on their children being enthusiastic about it. If parents would read to their children at least 15 minutes every day, children would not have so many problems in school. It is the patents’ job to help build that desire in their children, and of course to know what kind of books to read is also important. 59. According to George, reading aloud to children ________. A. help them correct mistakes B. is helpful to their reading C. is parents’ first duty to their children D. can get children out of television’s attraction 60. The underlined word (in Paragraph 4 ) means something that __________. A. can improve children’s reading B. can help children’s right way of reading C. can make children interested in reading D. can make children not attentive 61. What does the fourth paragraph mainly want to show is important? A. reading skills B. reading speed C. feeding materials D. reading environment 62. If the passage is not completed, which of the following can follow the fifth paragraph? A. Parents choose reading materials for their children. B. Advice is given to control their children. C. What TV programs children can watch during reading. D. How children improve their reading by themselves. (C) After a 13-year ban on the sale of fireworks in Beijing, Kang Guoliang, 51, was able to start his old trade again yesterday. As a salesman in Xinhui store in Dongcheng District, he is happy about the increasing number of buying fireworks wrapped in red paper — a color standing for happiness and good luck. “Fireworks are available for the first time in town for more than a decade,” Kang said happily. “People will buy them.” The store has 300 boxes of fireworks piled up and is open 24 hours at the moment. Residents are buying the fireworks and firecrackers for the upcoming Spring Festival, which falls on February 18. Citywide, 2,116 registered stores and retailers, 585 in the centre and 1,600 on the outskirts are trading fireworks in the Chinese capital. Sales of fireworks within the Fifth Ring Road started yesterday and will last until March 4, Xinhua reported. Among the stores, 117 stores are permitted to operate 24 hours. About 600,000 boxes of firecrackers worth more than 100 million yuan have been carried to registered stores. The Chinese capital began a ban in 1993 to reduce fireworks-related deaths and fires during
[来源:Z&xx&k.Com]

the holiday season. Last September the ban was removed in response to residents’ fondness for fireworks when celebrating Spring Festival. Accordi ng to new rules, Beijing residents are allowed to set off fireworks within the Fifth Ring Road all day on Lunar New Year’s Eve and Lunar New Year’s day, from 7 a.m. to midnight every day from February 19 to March 4. “Spring Fes tival without fireworks is not Spring Festival,” said Sheng Hefei, who was buying fireworks in the store. “It was fun to light the firecrackers when I was little,” he said. “The sound and view of fireworks make a real holiday.” However, not all residents welcome the return of firecrackers because of injuries, pollution and noise. “My child is scared of the sudden sound of firecrackers, and it is annoying to hear it all night long,” complained Lu Jun, a local resident. (China Daily 02/11/2007) 63. What’s the main idea of the passage? A. Beijing fireworks sales start after a 13-year ban. B. People go to buy fireworks and firecrackers in Beijing. C. Beijing residents welcome the return of firecrackers. D. Many stores began to sell fireworks and firecrackers. 64. How many days will the sales of fireworks last? A. 14 days. B. 12 days. C. 16 days. D. 23 days. 65. We can learn from the passage that ____________. A. every Spring Festival falls on February 18 B. Beijing residents can set off fireworks everywhere C. fireworks are allowed to be sold because people like them. D. from February 19 to March 4, Beijing residents can set off fireworks all day 66. What is the writer’s attitude towards the sales of fireworks in Beijing? A. Negative B. Not mentioned C. Positive D. Satisfactory (D) Many people believe the glare from snow causes snow blindness. Yet, with dark glasses or not, they find themselves suffering from headaches and watering eyes, and even snow blindness, when exposed to several hours of “snow light”. The United States army has now determined that glare from snow does not cause snow blindness in troops in a snow-covered country. Rather, a man’s eyes often find nothing to focus on in a broad space of snow-covered without-grass land. So his gaze continually moves and jumps back and forth over the entire landscape in search of something to look at. Finding something, hour after hour, the eyes never stop searching and the eyeballs become tired and the eye muscles ache. Nature makes up for this discomfort by producing more and more fluid (液体) which covers the eyeball. The fluid covers the eyeball in increasing quantity until it makes eyes difficult to see clearly, and the result is total, even though for a short time, snow blindness.
[来源:学科网 ZXXK]

Experiments lead the Army to a simple method of overcoming this problem. Scouts (侦察 员) ahead of the troops are trained to shake snow from evergreen bushes, creating a dotted line as they cross completely snow-covered landscape. Even the scouts themselves throw lightweight, dark- colored objects ahead on which they can focus too. The men following can then see something. Their gaze is arrested. Their eyes focus on a bush and having found something to see, stop searching the snow-blanketed landscape. By focusing their attention on one object at a time,

the men can cross the snow without becoming hopelessly snow-blind or lost. In this way the problem of crossing a continuous white land is overcome. 67. To prevent snow blindness caused by the strong light from snow, wearing glasses or not _________. A. depends on whether the snow is white enough B. makes no difference C. makes much difference D. depends on whether the snow is thick 68. When the eyes are tired, tears flow out __________. A. to clear the vision B. to make the eyes stop searching C. to make the vision unclear D. to produce more and more liquid 69. Snow blindness can be prevented by ___________ A. moving one’s gaze back and forth B. walking ahead and keeping looking around C. making up for the discomfort of one’s eyes D. providing the eyes with something to focus on 70. What is the probable meaning of the underlined part “Their gaze is arrested.”? A. They get something to look at. B. They can only look at one spot. C. Their eyes are clear. D. They can’t see freely.
[来源:学|科|网]

第二节 信息拼配(10 分) In phone booths in the U.S. there are usually directions for using the telephone. All phone numbers have seven digits ( 数 位 ), though letters and numbers are sometimes used in combination. There may be phone directories under the telephones. 71 You can make dial-direct calls in most parts of the U. S. Look in the white

pages directory for long distance rates or more information on making long distance calls. Or you can call the operator for help. If you need a phone number that’s not in your phone book, call Directory Assistance. 72 Dial 1 plus the area code plus the number, and an operator or a computer

voice will tell you how much money to deposit. On operator-assisted calls, the operator will ask you to deposit more money before your time is up. 73 If you make a long distance 74 Or

call and get a wrong number, call the operator and explain what happened.

you can have the phone company mail you a credit coupon (附单) that has the same value as the phone call. Some companies advertise a service called WATS, which means Wide Area Telephone Service. 75 . These are called “toll-free numbers” and the area code for all of them is 800.

A. To make a long distance call, you’ll need to know the three-digit area code. B. A person-to-person call can only be accepted by the particular person you are calling.

C. On dial-direct calls, you’ll be cut off at the end of the time you paid for unless you put more money in the slot (投币口). D. If that person is not there, you will also be charged. E. This means that you can make the call again to the right number without having to pay more money. F. You can dial a special number without a long distance charge. G. There are two main kinds of long distance calls: dial-direct and operator-assisted.

姓名:

班级:

学号:

四.信息匹配(10 分) 五.填写单词或短语 (15 分) 1.When you go on a journey, you had better keep a travel j 2.One of the d 3.He is very s 4.I tried my best and f 5.After g of the job is the long hours I work. .Once he makes up his mind, he never changes it. I passed my driving test. from college, he went to work in a poor area. himself in front of the girl. . .

6.He was too nervous to e

7.Don’t leave the lights on ; it wastes e 8.The audience b into cheers.

9.He was lucky enough to be r 10.My neighbor is very 的) 11.The tsunami killed 12.She

from drowning. .If he promises to do something ,he will do it.(可信赖

people in Southeast of Asia. (成千上万) my work . (看不起) .(成为废墟) the police in the end. (向 …… 屈服) his clothes. (在乎)
[来源:Z§xx§k.Com]

13.After the earthquake, many towns were 14.He had to 15.He doesn’t 六.汉译英 (10 分)

1.和平时一样,我那个周一早上按时起床,并且步行上学。

2.仿佛到了世界末日。

3.说句实话吧,你等的那个人将永远都不会回来。 4.孩子们迫不及待地把书翻到了第 15 页。

5.我不愿独自一人出门,所以带女儿做个伴。

七.短文改错(10 分) 注意:1、每处错误及其修改均仅限一词; 2、只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 In order to realize his dream, Bill Gates, richest man in the world, gave up studying

in Harvard University, that is the most famous in the world. He set up a company and

researching the computer software. An old saying go, “Interest is the best teacher.” I

quite agree with this idea. I began to be crazy about English when I was a little girl. I got

extreme interested in foreign cultures or customs. To meet me curiosity, I read in English

stories every day. It seemed to be the best “meal” of a day. As a result, I always did very

well in English exam. Interest is the key of success.

[来源:Z*xx*k.Com]

16.A “把…带到…去” 用 take sth. to …来表示。carry 无方向性;send 意为“寄去”,都不符合 题意 17.D 从第二段可知,不是他妻子;从 romantic picnic 可知,只能是他的 lady 18.D “当把手伸进 bucket 的时候” 19.C 因为买的 chicken 成了 dollars,所以应是“吃惊”(surprise) 20.B 年轻人把 bucket 带回(brought)了商店 21.D 22.A 被年轻人的诚实所感动。 (moved) 23.A 经理想通过报纸(newspaper),电台来进行道德教育,从而,鼓励(inspire)他人要诚实 24.C 25.B 经理恳请(begged),宣传此事 26.C 经理的好意,这年轻人并不领情,他只是急于要 chicken,然后去见他的 lady。这时 他很生气(angry)。 27.A “在当今这个不诚实的(dishonest)世界上,这是一个很好的机会向世人展示,仍然(still) 有人主张要诚实。 28.D still 表示仍然,进一步说明前面的 honest people 29.B name 和后面的 name 一致 30.A。年轻人去约会的是他的(girlfrie nd),而不是他的(wife),现在经理让他留下他及他妻 子的名字,不是等于把他和他 girlfriend 的事公布于众吗?对这年轻人来说,当然是一 个 problem。 31.B so 表示这样, 32.C。easy 表示向不认识的人展示好的一面是很容易的 33.A know 表示认识 34.C know 表示知道 35.B 最后一段作者通过上面的事例,谈了一点自己的想法。 【阅读理解】 36.D 文章的第一条建议并没有提到更改地方会省钱,因此 A 项不对:由第二条建议可知, 通过网站买票并不一定能够省钱,因此 B 项不对;由最后一 条建议可知旅店的电话费 有时是很贵的,因此 C 项不对;而由第三条建议可知,D 项是正确的。 37.A 由文章的第三条建议可知,之所以旅客能够与旅店进行讨价还价是因为他们往往宁 愿旅客交低费也不愿房间空着没有人住。 38.C 由文章的第一段可知,本篇文章主要是介绍如何降低旅店住宿费用的方法。因此 C 项最佳。 B 篇属于社会教育类文章。本文主要是介绍父母给孩子读书的重要性,父母给孩子读书 有利于孩子的阅读水平的提高。 39.B 由文章的第三段可知。选项 A、C 没有提到;D 项的表述不符合原文。 40.D 既然本段第一句就说电视是阅读的敌人,以及后面对电视的限制,因此可以知道电视 不利于读书,所以选 D。 41.D 本段主要是讲了电视对孩子的阅读会产生不好的影响,常常读书的环境没有电视或 者电视关掉,这些都属于阅读环境的内容,因此 D 项正确。

42.A 文章的最后一段的最后一句“of course to know what kind of books to read is also important”暗示了后面应该涉及到孩子应该读什么样的书。因此,A 项正确。 43. 本篇文章主要是说明父母给孩子读书的重要性, C 父母给孩子读书有利于孩子阅读水平 的提高。因此 C 项正确。A 项应该是父母多花时间在孩子身上而不是相反;B 项与 D 硬 的范围模糊,不能概括文章的主要内容。 【阅读理解】 36.A 本文是一篇新闻,主题出现在第—段。 37.D 根据第五段 Sales of fireworks within the Fifth Ring Road started yesterday and will last until March 4 和篇尾 China Daily 02/11/2007 得知时间是从 2 月 10 日至 3 月 4 日, 又因为 2 月份共 28 天,因此是 23 天。 38.C 根据第六段第二句得知。A 错在 Every Spring Festival;B 错在 everywhere,应该是: within the Fifth Ring Road;D 错在 all day,应该是:from 7 am to midnight every day from February 19 to March 4。 39.B 这是一道判断态度题。作者只是客观地介绍了北京市民的态度,并没有阐明自己的 态度。 B 篇主要是讲了随着油价的上升和对于温室气体的排放的限制, 这不断激励着对于太阳 能这一新技术的开发。 40.B 第一段第二句“Yet, with dark glas ses or not…”提到戴不戴眼镜都会产生“雪盲”的症状, 如头疼,流泪甚至雪盲。 41.C 第二段结尾部分“... makes eyes difficult to see clearly ...”说此时泪水流出来充满眼眶, 眼睛看不清,导致雪盲。 42.D 第三段提到的侦察兵的做法告诉我们,雪盲的产生是因为在雪地里眼睛找不到具体 目标, 由于寻找不到看的物体才产生雪盲。 人们就将灌木上的雪去掉, 扔一些深色物体, 其目的是 D 项所言内容。 43.A 画线句子后面说“眼睛盯着灌木, 找到东西可看”,故选 A。arrest 意为“逮捕”、 “抑制”。 短文改错 73. ___C___ 74. ___E___ 75. ___F___ 短文改错 71. __G____ 72. ___A___

附件 1:律师事务所反盗版维权声明 :

附件 2:独家资源交换签约学校名录(放大查看) :独家资源交换签约学校名录(放大查看) 学校名录参见:http://www.zxxk.com/wxt/Info.aspx?InfoID=85353


相关文章:
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英....doc
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题(3) [名校联盟
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英....doc
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题(7) [名校联盟
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英....doc
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题隐藏>> 2010 吉林省延边二中 20102011 学...
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英....doc
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题(9) [名校联盟
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英....doc
[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题[名校联盟]吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练英语试题隐藏>> 分享到: X 分享到: 使用一键分享...
吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练试题(语文)(8)).doc
吉林省延边二中2011届高三上学期午后训练试题(语文)(8))_高中教育_教育专区。...[名校联盟]吉林省延边二... 11页 免费 喜欢此文档的还喜欢 吉林...
...11学年高一上学期午后训练英语试题(15)(无答案).doc
吉林省延边二中10-11学年高一上学期午后训练英语试题(15)(无答案)_英语_
吉林省延边二中2011届高三上学期练地理试题(5).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期练地理试题(5) 吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题隐藏>> 20102011 ...
吉林省延边二中2012届高三上学期午后训练语文试题(8).doc
吉林省延边二中2012届高三上学期午后训练语文试题(8)...) [来源:Z.xx.k.Com] 4.D 5.C 6.A 失误:...[名校联盟]吉林省延边二... 10页 免费 [名校联盟...
吉林省延边二中2012届高三上学期午后训练语文试题(4)_图文.doc
吉林省延边二中2012届高三上学期午后训练语文试题(4)...何丈夫哉(5 分) (2)师次邓,淑逗留,复光斩之,...[名校联盟]吉林省延边二... 11页 免费 喜欢...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(13).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(13)_高三政...5 50 千米 下左图为世界某区域的交通状况图,读图...(2 学号:午后训练 16 答案: 姓名: CDCBB CBBAD...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(2).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题隐藏>> 延边二中 2010—2011 学年度第一学期高三地理文科 训练(二)...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(11).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(11)_高三政...学号:答案:午后训练 14 一。选择题: 1-10 CABDC...(4)B (5)甲丙丙(6)有利于我国西部地区的开发;...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(9).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(9)_高三政史地_政史地_高中教育_教育专区。吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题延边...
吉林省延边二中10-11学年高二上学期午后训练政治(5).doc
吉林省延边二中10-11学年高二上学期午后训练政治(5)_理化生_高中教育_教育专区。2010-2011 学年度第一学期 高二文科政治训练(五)命题人:唐波 1.哲学和各门具体...
[名校联盟]吉林省东北师大附中2011届高三第二次摸底考....doc
[名校联盟]吉林省东北师大附中2011届高三第二次摸底考试英语试题_高考_高中教育_教育专区。[名校联盟]吉林省东北师大附中2011届高三第二次摸底考试英语试题 ...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(3).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题隐藏>> 延边二中 2010—2011 学年度第一学期高三地理文科 练习(三)...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(12).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题隐藏>> 20102011 年度第一学期高三地理午 练十二命题人:张新玲 审...
吉林省延边二中2011届高三上学期地理试题(7).pdf
吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题吉林省延边二中2011届高三上学期地理全套模拟试题隐藏>> 延边二中 2010——2011 学年度第一学期高三地理文科 练习七命...
吉林省延边二中2011届高三第一次阶段性考试政治试题.doc
吉林省延边二中2011届高三第一次阶段性考试政治试题 - 2010~ 延边二中
更多相关标签: