当前位置:首页 >> 英语 >>

河北邯郸市2014届高三第一次模拟考试英语试题


邯郸市 2014 年高三第一次模拟考试 英 语 试 题
本试卷分为第一卷和第二卷,答题时间 120 分钟,满分 150 分。答题时,请将第一卷 的答案填涂在答题卡上,第二卷的答案填写在答题纸指定位置。交卷时,只交答题纸。 第 I 卷 注意事项: 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将目己的姓名、准 考证号填写清楚,并贴好条形码。请认真核准条形码上的准考证号、姓名和科目。 2.选出每小题答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动, 用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号,在本试题卷上作答无效。 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关 小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What is the woman going to do this evening? A. Go out dancing. B. Take care of Catherine. C. Dance with Catherine at home. 2. What will the man buy for Sarah? A. A plant. B. Chocolate. C. A birthday card. 3. How will the speakers go to the restaurant? A. By car. B. By bus. C. By taxi. 4. Why does the man learn Chinese? A. To write a paper. B. To visit China one day. C. To communicate with a friend. 5. When will the speakers play tennis? A. On April 16th. B. On April 15th. C. On April 6th. 第二节 (共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三 个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6. What is the probable relationship between the speakers? A. Mother and son. B. Wife and husband. C. Customer and shop assistant. 7. How many steaks does the woman want? A. Twelve. B. Four. C. Three. 听第7段材料,回答第8至10题。
第 1页 共 12 页

8. Why will the woman go to Paris? A. To visit a friend. B. To do business. C. To go sightseeing. 9. When will the speakers meet? A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday. 10. How will the woman inform Steve? A. By phone. B. By e-mail. C. By fax. 听第8段材料,回答第11至13题。 11. Where is the camera? A. In the woman’s bag. B. In the man’s hand luggage. C. In the woman’s hand luggage. 12. What is the woman’s attitude towards the man’s words? A. Nervous. B. Happy. C. Impatient. 13. What did the woman probably forget? A. The tickets. B. The passports. C. The traveller’s cheques. 听第9段材料,回答第14至17题。 14. What are the speakers doing? A. Looking at some pictures. B. Taking a trip abroad. C. Making a trip plan. 15. Where is the man’s first stop? A. In Bali. B. In India. C. In Thailand. 16. What happened to the man in Fiji? A. A man hurt him. B. A girl asked him to marry her. C. A man asked him to marry his daughter. 17. What is the nationality of the salesgirl? A. Swiss. B. Chilean. C. Argentinian. 听第10段材料,回答第18至20题。 18. What is the speaker? A. A radio host. B. A ticket seller. C. A band leader. 19. How much money will be donated to a children’s hospital per ticket? A.£19. B.£28. C.£38. 20. How should people pay for the tickets? A. In cash. B. By credit card. C. By check. 第二部分:阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 A I used to think of myself as a fairly open person, but my bookshelves told a different story. Apart from a few Indian novels and the Australian and South African book, my
第 2页 共 12 页

literature collection consisted of British and American titles. Worse still, I hardly ever read anything in translation. My reading was limited to stories by English-speaking authors. So, at the start of 2012, I set myself the challenge of trying to read a book from every country in a year to find out what I was missing. As I was unlikely to find publications from nearly 200 nations on the shelves of my local bookshop, I decided to ask the planet’s readers for help. I created a blog called A Year of Reading the World and put out an appeal for suggestions of titles that I could read in English. The response was amazing. Before I knew it, people all over the planet were getting in touch with ideas and offers of help. Some posted me books from their home countries. Others did hours of research on my behalf. In addition, several writers sent me unpublished translations of their novels, giving me a rare opportunity to read works otherwise unavailable to the 62% of the British who only speak English. Even so, selecting books was no easy task. With translations making up only around 4.5 percent of literary works published in the UK and Ireland, getting English versions (版本)of stories was difficult. But the effort was worth it. I found I was visiting the mental space of the storytellers. These stories not only opened my mind to the real life in other places, but opened my heart to the way people there might feel. And that in turn changed my thinking. Through reading the stories shared with me by bookish strangers around the globe, I realised I was not alone, but part of a network that spread all over the planet. 21. Which of the following might be found on the blog A Year of Reading the World? A. Lists of English version books. B. Research on English literature. C. Unfinished novels by British writers. D. Comments on English literature. 22. Why was it hard for the author to select the right books to read? A. The author had a busy schedule. B. The author was only interested in a few topics. C. The author could only read books written in English. D. Most books recommended are not available in local bookshops. 23. The author is probably from_________. A. America B. the UK C. Australia D. Canada 24. Which of the following words can best describe the author’s experience? A. fast and effortless B. challenging but rewarding C. hopeless but beneficial D. meaningful but fruitless B My oldest child, Emma, just returned to campus after a long holiday break to finish up her last period of college. These days, friends and family have begun flooding me with one question: What is she going to do after graduation? The job market is, after all, awfully tough. Just this month the Federal Reserve Bank published a study showing that “recent graduates are increasingly working in low-paid jobs or working part-time.” The bright spot, according to the study, is for students who majored(主修) in STEM — science, technology, engineering and mathematics — areas in which recent graduates “have tended to do relatively well”. But Emma is a student of the humanities(人文) at a small college. She’s an American
第 3页 共 12 页

Studies major with a focus on the politics and culture of food. For quite a while, I think her field of study is so fashionable right now that I’m not the least bit worried she will find a good job. Yet the more I’ve thought about it, the more I’ve decided to be honest. “I’m not sure what Emma is going to do,” I now say. “But she’s gotten a great education and has really found her interest. — and I know those things will serve her well over the course of her life.” Nowadays, more and more universities and colleges are being measured by the salaries of their recent graduates. In this climate, encouraging your kid to study the humanities, seems, at best, unwise or, at worst, unconcerned with earning a living. But a college is not a vocational(职业) school. And promoting STEM subjects should not be society’s only answer to helping the next generation grow in a competitive world. From the beginning, we never urged Emma to pick a college or a major with an eye on its expected return on money, as more and more families are doing. To Emma, what really matters will be something that we may not be able to measure for quite a long time: Emma’s contribution to the world and how happy she is in it. 25. The author’s friends and family_________. A. are worried about Emma’s safety B. have been worrying about the flood C. are concerned about Emma’s future D. are worried about the job market 26. What can we learn from Paragraph 2? A. The number of the graduates is increasing. B. STEM graduates can be better employees. C. STEM graduates are in relatively greater demand. D. More and more graduates like to do a part-time job. 27. Why did Emma choose a major in the humanities? A. Because she is interested in it. B. Because her mother told her to. C. Because it is increasingly popular. D. Because she wants further education. 28. According to the author, what matters most in choosing a major is that_________. A. it should be among the STEM B. it should be fashionable and interesting C. it should allow a good job and a high salary D. it should bring achievements and happiness C Recently a study, led by Pedro Hallal of the Federal University, suggests that nearly a third of adults, 31%, are not getting enough exercise. That rates of exercise have declined is hardly a new discovery. Since the beginning of the industrial revolution, technology and economic growth have helped to create a world in which taking exercise is more and more an option rather than a necessity. But only recently have enough good data been collected from enough places to carry out the sort of analysis Dr Hallal and his colleagues have engaged in.

第 4页

共 12 页

There are common themes in different places. Unsurprisingly, people in rich countries are less active than those in poor ones, and old people are less active than young ones. Less obviously, women tend to exercise less than men—34% are inactive, compared with 28% of men. But there are exceptions. The women of Croatia, Finland, Iraq and Luxembourg, for example, move more than their male countrymen. Malta wins the race for most slothful country, with 72% of adults getting too little exercise, and Swaziland and Saudi Arabia are in close behind, with 69%. In Bangladesh, just 5% of adults fail to exercise enough. Surprisingly, six Americans in ten are active enough according to Dr Hallal’s study, compared with fewer than four in ten British. These high rates of inactivity are worrying. Human beings seem to have evolved(进化) to benefit from exercise while deliberately avoiding it whenever they can. In a state of nature it would be impossible to live a life that did not provide enough of it. But that is no longer the case. Actually lack of enough activity these days has nearly the same effect on life span(寿命) as smoking. 29. We may learn from Paragraph 1 that_________. A. the decline of exercise rates is newly discovered B. the study suggests 31% of female adults get too little exercise C. the good enough data has been collected from only one country D. the industrial revolution has changed the way people live to some degree 30. According to the study, women of Luxembourg_________. A. have little time to exercise B. hate to get regular exercise C. take more exercise to lose weight D. exercise more than men in their country 31. The underlined word “slothful” in Paragraph 3 most probably means_________. A. powerful B. rich C. lazy D. unpopular 32. What can be the best title for the text? A. Worldwide Lack of Enough Exercise B. New Health Discovery C. Evolvement of Human Beings D. Benefits of Taking Exercise D Welcome to Arundel Castle which is situated in West Sussex, England. The castle has a history of nearly 1000 years and has welcomed visitors traveling from all over the world. Arundel Castle also plays a starring role in many films. The Gardens The White Garden is planted with soft white Iceberg Roses, and Snow White Lilies. The Rose Garden is newly planted with lovely old-fashioned English roses that are at their very best in June and July. The Organic Kitchen Garden produces a wide range of seasonal fruit and vegetables, pears, cherries and apples.
第 5页 共 12 页

The Castle Shop In the Castle Shop, you will discover a wide and interesting range of gift ideas for everyone. It offers gifts and souvenirs designed to appeal to all tastes and pockets. Foods, china, books, and stationery (文具)are all available. Many are sold in this Castle Shop only. At Arundel Castle we pride ourselves on supporting local suppliers and actively encourage environmentally friendly products. The Arundel Festival 2014 Saturday 16th to Monday 25th August The annual Arundel Festival gets bigger and better every year. It is one of the most amazing, diverse and easily accessible arts festivals in the UK, offering a mix of visual arts, music, theatre and street entertainment. Parking Coaches and mini-buses can drop off at the main Castle entrance in Mill Road and park in the main town car park that is opposite the Castle entrance. Please inform us when making your booking of how many parking permits are required. 33. When visiting the castle, you can____________. A. get old-fashioned English roses as gifts B. buy eco-friendly products in the Castle Shop C. get seasonal fruit and vegetables for free D. see how the local gifts are being made 34. How long does the Arundel Festival last this year? A. 10 days B. One week C. 16 days D. One month 35. Where can you park the coach? A. In Mill Road B. Inside the Castle C. In the main town car park D. At the main Castle entrance 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 There are thousands of coral reefs( 珊瑚礁 ) in the world; Unfortunately, however, they are now in serious danger. More than one-third are in such bad shape that they could die within ten years. 36 Here are the three main causes discovered. The first cause is pollution on land. The pollutants run with rainwater into rivers and streams, which carry the poisons into the ocean. 37 So they will be easily infected(感染 ) with diseases. 38 Higher ocean temperatures kill the important food source( 来源 ) for the coral—the algae, the tiny greenish-gold water plants that live on coral. 39 This process has happened more and more frequently in recent years. The last factor contributing to the disappearance of coral reefs is people. People sometimes crash into reefs with their boats, breaking off large blocks of coral. 40 Moreover, some people even break coral off to collect for souvenirs since it is so colorful and pretty. A. Global warming is another reason. B. Many might not even last that long! C. Divers who walk on reefs can also do serious damage. D. Reefs provide a home for 25% of the fish in the ocean. E. Chemicals from the poisons kill reefs or make them weak.
第 6页 共 12 页

F. Steps must be taken now to stop over-fishing and pollution of the oceans. G. When the algae die, the coral loses its color and it also dies in the end. 第三部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 People say one man's trash(垃圾) is another man's treasure. That 41 comes to me as I 42 the house purchased in 1962 by my parents. My mother passed away in 1996. My father left the house 43 my sister and me when he died a few months ago. After Dad was 44 , we looked around the 45 house where we grew up and that Dad loved so much. At first we felt so 46 all the stuff(东西) left. Like so many of their generation, my parents 47 everything. And like many in my generation, we faced anxious 48 about what to abandon and what to keep. As we started throwing out old phone books and every medical bill from every 49 my parents ever saw, I also 50 many hidden treasures. Mom's pocketbook was in their bedroom closet, which had everything in it, 51 her hairbrush with hair, as if she were still here. And Dad, who was a World War II veteran( 退伍兵 ) and a world traveler, 52 everything -- from little spoons from all over the world to every letter he wrote to his parents while in the 53 . The letters he wrote during the war 54 his thoughts as a young man. Later, in the basement, I 55 our old kitchen table, which brought back 56 of my parents and sister and me having breakfast together. I'm realizing all these things 57 my parents' life journey. Each time I go to 58 , I find something that reminded me of my childhood or teaches me something about my parents I 59 knew. 60 , from the shabby furniture to all the hidden treasures, means more to me than all the money in the world. 41. A. coincidence B. goal C. principle D. thought 42. A. looked for B. looked through C. looked into D. looked after 43. A. to B. for C. with D. by 44. A. retired B. ill C. gone D. injured 45. A. clean B. strange C. empty D. modern 46. A. pleased with B. familiar with C. astonished at D. disappointed at 47. A. saved B. enjoyed C. purchased D. designed 48. A. decisions B. bargains C. challenges D. responsibilities 49. A. person B. doctor C. neighbor D. child 50. A. bought B. discovered C. buried D. lost 51. A. just B. even C. only D. yet 52. A. liked B. bought C. kept D. lost 53. A. countryside B. school C. college D. army 54. A. receive B. direct C. sense D. describe 55. A. repaired B. cleaned C. spotted D. set 56. A. introductions B. memories C. descriptions D. communications 57. A. represented B. recognized C. instructed D. confirmed 58. A. the supermarket B. church C. my office D. the house
第 7页 共 12 页

59. A. merely 60. A. Everything

B. always B. Nothing

C. really C. Anything 第 II 卷

D. never D. Something

注意:将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。 第三部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形 式。 Simon: Linda, do you know when the visitors from China are coming? Linda: We offer them three 61 (choose): the end of March, the middle of April and the beginning of May, and they chose the earliest 62 ,which is good actually with exams 63 (come)up in May. Simon: Right. And how many are coming? Did you say about 8? Linda: Yes, they said 8 at first, but 64 ( change) to 6 this morning. Simon: Good, we have 5 weeks to prepare. Here are my suggestions. On the first day, a welcome party, then they can visit 65 schools in the district on the second and third days. Linda: We’ve got to remember this group wants to look at how the Internet is being 66 (use)in the classroom. That’s 67 they are coming for. Simon: Exactly, 68 I want to ask Mr. Tod to give them a talk on this on the afternoon of the third day. Linda: That will fit in very 69 (nice). Simon: And on the last day, they would do some sightseeing. We could take them on the tour of London, but many of them 70 have been there already, and Scotland will be too far away. Linda: Why not take them for a walk along the coast? It should be interesting. Simon: Good idea! Linda. I’m sure they’ll like it. 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错 (共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中 共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或 修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(/\) ,并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear Tom, How is everything going recently? That has been a long time since we meet in China last time. Having passed the finally exams, I am busy planning a two-weeks trip to the US
第 8页 共 12 页

during this winter holiday. Do you have any suggestions about the choice of America cities? I prefer to big and modern cities. I guess I'd better book a hotel. What is the price for single boy like myself? Is it easy to find Chinese food? What is the traffic like, after I travel between cities in the US? Hope to hearing from you. Thank you! Best regards! Li Hua 第二节 书面表达(满分25分) 假如你是李华,英国交换生 Anna 将来你校学习中文并住在你 家(幸福路 58 号), 请你应她的 要求, 根据下图介绍你家周边的情 况,以便她初步了解在中国的生 活。 注意; 1. 词数 100 左右; 2. 可适当增加细节使行文连贯; 3. 开头和结尾已经给出,不计 入总词数。 Dear Anna, I am so happy to learn you are coming to study in our school and stay at my home. _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ I can’t wait to see you in China. Yours Li Hua

邯郸市 2014 年高三年级第一次模拟考试参考答案 第一部分:听力
第 9页 共 12 页

1. B 2. A 3. C 4. C 5. A 6. B 11. B 12. C 13. A 14. A 15. B 16. C 第二部分:阅读理解 21---24 ACBB 25---28 CCAD 36----40 BEAGC 第三部分:英语知识运用 41---45 DBACC 46---50 CAABB 61.choices 66. used 62.one 67.what

7. C 17. C

8. B 18. A

9. C 10. B 19. A 20. B

29---32 DDCA

33---35 BAC

51---55 BCDDC

56---60 BADDA 65. the 70.may/might

63.coming 68.so

64.changed 69.nicely

Dear Tom, How is everything going recently? That has been a long time since we meet in China It met last time. Having passed the finally exams, I am busy planning a two-weeks trip to the US final two-week during this winter holiday. Do you have any suggestions about the choice of America cities? American I prefer to big and modern cities. I guess I'd better pre-order a hotel. What is the price for a single boy like myself? Is it easy to find Chinese food? What is the traffic like, after I me when/if travel between cities in the US? Hope to hearing from you. Thank you! hear Best regards! One possible version: Dear Anna, I am so happy to learn you are coming to study in our school and stay at my home. My home is at No.58, Xingfu Road, just opposite a bank. A five-minute walk from my home along Xingfu Road westward will bring you to a crossroads, where Xingfu Road meets Youyi Street. On the southeast corner of the crossroads lies a shopping mall, where you can get everything you need. Walk north for about 300 meters, along Youyi Street, and you’ll see our school on the right. There we will spend most of the daytime. At the east end of Xingfu road stands the new railway station and it’s easy to reach, as a bus stop is just next to my home and No.26 or No.46 bus will directly take you there. I can’t wait to see you in China. Yours Li Hua 听力原文: (Text 1) M: I thought you were going out dancing this evening. W: I was, but I cancelled my plans because Catherine came down with a headache. (Text 2)
第 10 页 共 12 页

M: I’m just going out for a newspaper. Can I get you anything? W: It’s Sarah’s birthday today. I’ve got her a card, but can you buy her some chocolate? M: But Sarah says she prefers a nice plant. I’ll get that. (Text 3) M: Would you like to go to that new restaurant tonight? W: I’d love to! But only if we can take a taxi. It’s all the way at the end of the bus line. M: OK. We can take one directly from work. (Text 4) W: Why are you taking that Chinese class? M: For e-mail. I have a pen friend in China and he doesn’t understand English. (Text 5) M: We’re playing tennis on Saturday, April the fifteenth, right? W: Yes, we’re playing on Saturday, but that’s the sixteenth. (Text 6) W: Hi. Are you and David still there? I want you to buy something else. M: Yep, we’re here. What shall I get? W: A bottle of milk, a dozen eggs, coffee beans and a loaf of wheat bread. Then I’d like three steaks. They looked so good last time I was there. M: Umm. Anything else? W: You’d better write this down. Ever since you turned 40, your memory isn’t what it used to be! We also need some medicine. The baby is running a slight fever. M: Got it. Even my 40-year-old brain can remember that much. (Text 7) M: Hello, Karen. It’s John. I’ve got your telephone message yesterday about the meeting. I’m sorry I didn’t get back to you. W: That’s OK. But I’m flying out to Paris for business and we need to meet before I leave. Is Tuesday all right for you? M: Not really. How about Thursday? W: Fine. I’ve got to be in the office on Thursday morning anyway. How about lunchtime? M: Well, that’s fine by me, but we should find out if Steve’s available then, as well. W: That’s true. I’ll send him an e-mail now. Bye. (Text 8) M: You didn’t forget to pack the camera this year, did you? W: No George, it’s in your hand luggage. M: And the traveller’s cheques? Have you got them in your bag? W: Yes George. You ask me the same questions every time we go away. M: I know, and you still manage to forget something. W: Well, next year you can see to everything yourself. Now, calm down and give me the tickets! M: The tickets? What tickets? Don’t tell me you left them on the kitchen table! (Text 9) W: It must be very strange to be back home after such a long time. M: Yes, it is. I mean, it’s lovely to see everybody. W: Let’s have a look at these photos then. This looks nice. Where is it? M: Where do you think it is?
第 11 页 共 12 页

W: Ah, well … it must be somewhere really hot. I suppose it could be Thailand or Bali, or it could even be India. M: It’s India. That’s my first visit. I was nearly hurt in a fight between the locals. Oh, look at this one. It’s in Fiji. This man wanted me to marry his daughter. She was beautiful. W: Oh, a Fijian wedding … that would’ve been fun. Ah, look at this photo. It is a bit different. Oh, the clothes in the shop are so beautiful. Who’s the girl by the way? M: Oh, yes … er, she’s Argentinian. W: It can’t be Argentina, can it? Maybe it’s Chile? M: No, it’s the southern part of Argentina. And now she works as a salesgirl in Switherland. (Text 10) W: You’re listening to Radio South. Here is some information about a pop concert. The group Red River will come to London soon. They will be in London from the 28th of October to the 2nd of November. After that they will be in Oxford from the 4th of November until the 9th. Tickets are quite expensive — they cost £38 each, but half of that money will go to a children’s hospital. Tickets will sell quickly for this famous band so book early. To book a ticket for a London concert, telephone 383-0065 between 10:00 a.m. and 10:00 p.m. Have a credit card number ready. They don’t accept cash or check. The London concerts will be in South Bank Hall. It’s very easy to find. The best way to get there is to take the train. The concert hall is in Main Street. See you there.

第 12 页

共 12 页


相关文章:
河北邯郸市2014届高三第一次模拟考试英语试题.doc
河北邯郸市2014届高三第一次模拟考试英语试题 - 邯郸市 2014 年高三第一次模拟考试 英语试题 本试卷分为第一卷和第二卷,答题时间 120 分钟,满分 150 分。答题...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试 英语试题 Word....doc
邯郸市 2014 年高三第一次模拟考试 英语试题 本试卷分为第一卷和第二卷,答题
河北省邯郸市2016届高三第一次模拟考试英语试题 扫描版....doc
河北省邯郸市2016届高三第一次模拟考试英语试题 扫描版含答案.doc - 邯郸市 2016 年第一次模拟考试英语 参考答案 1---5 CAABB 6---10 CB...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试英语试题(含答案....pdf
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试英语试题(含答案)(2014.03)扫描
...重点高中2014年春学期高三第一次模拟考试英语试卷(....doc
河北省邯郸市重点高中2014年春学期高三第一次模拟考试英语试卷(一模,有答案)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。有答案。 河北省邯郸市 2014 届学期高三年级第一...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试.doc
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试 - 河北省邯郸市 2014 届高三第一次模拟考试 语文试题 Word 版 含答案题 注意事项: 1. 本试卷分第Ⅰ卷(...
河北省邯郸市2016届高三第一次模拟考试英语试题_图文.doc
河北省邯郸市2016届高三第一次模拟考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。 邯郸市 2016 年第一次模拟考试英语 参考答案 1---5 CAABB 6---10 CBACB 11---...
河北邯郸市2014届高三第一次模拟考试.doc
河北邯郸市2014届高三第一次模拟考试_高中教育_教育专区。河北邯郸市 2014 届高三第一次模拟考试 河北邯郸市 2014 届高三第一次模拟考试 语文试题 注意事项: 1....
河北省邯郸市2014届高三上学期第二次模拟考试英语试题.doc
河北省邯郸市2014届高三上学期第二次模拟考试英语试题 - 河北省邯郸市 2014 届高三上学期第二次模拟考试英 语试题 高考英语 2014-02-17 1642 ( 邯郸市 2014 ...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试[2014邯郸市一模].doc
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试[2014邯郸市一模]_英语_高中教育_教育专区。邯郸市 2014 年高三第一次模拟考试 英语试题 本试卷分为第一卷和第二卷,答题...
河北省邯郸市2014届高三第二次模拟考试 英语试题(word版).doc
河北省邯郸市 2014 届高三第次模拟考试 英语试题 (word 版) 本试卷分为第一卷和第二卷,答题时间 120 分钟,满分 150 分。答题时,请将第一卷 的答案填涂...
2018届河北省邯郸市高三第一次模拟考试英语试题Word版.doc
2018届河北省邯郸市高三第一次模拟考试英语试题Word版_高中教育_教育专区。2018届高三模拟考试选考适应性考试联考调研考试试卷扫描版图片版 ...
河北省邯郸市2014届9月高三摸底考试 英语试题.doc
河北省邯郸市2014届9月高三摸底考试 英语试题 - 2013.9 本试卷分为第一卷和第二卷,答题时间 120 分钟,满分 150 分。答题时,请将第一卷的答案填涂在答 题...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试 数学理试题 Wor....doc
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试 数学理试题 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试 数学理试题 Word版含答案 ...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试语文试题.doc
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试语文试题 - 2014 年高三第一次摸底考试语文试题 第Ⅰ卷 阅读题 甲 必考题 一、现代文阅读(9 分,每小题 3...
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试语文试题.doc
河北省邯郸市2014届高三第一次模拟考试语文试题 - 河北省邯郸市 2014 年高三第一次模拟考试 语文试题 注意事项: 1. 本试卷分第Ⅰ卷(阅读题)和第...
河北省邯郸市武安三中2014届高三9月第一次摸底考试 英....doc
河北省邯郸市武安三中2014届高三9月第一次摸底考试 英语试题(无答案)_英语_高中教育_教育专区。武安三中高三年级第一次摸底考试 英语试题(考试试卷:120 分钟 满分...
河北省邯郸市馆陶县第一中学2014届高三上学期期中考试....doc
河北省邯郸市馆陶县第一中学2014届高三上学期期中考试英语试题(含答案) - 邯郸市馆陶县第一中学 2014 届高三上学期期中考试 英语试题 第二部分: 第一节 单项...
河北省邯郸市2018届高三第二次模拟考试英语试卷(Word版....doc
河北省邯郸市2018届高三第次模拟考试英语试卷(Word版,含答案) - 河北省邯郸市 2018 届高三第次模拟考试 英语试题 本试卷共 150 分,共 12 页。考试结束后...
河北省邯郸市2014届高三第二次模拟考试英语试题(扫描版....doc
河北省邯郸市2014届高三第次模拟考试英语试题(扫描版) - 第 1 页共 1
更多相关标签: