当前位置:首页 >> 英语 >>

2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题43




轮复习精品

【完形填空+词汇真题】天天练 【第 43 天】

【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能完形训练......................................................... 完形单词单选巩固......................................................... 高频词汇集中速记......................................................... 参考答案:............................................................... 1 2 5 7

?

综合技能完形训练

【2011 江苏卷】 A boy was walking home from school when he saw a large, tempting(诱人的)apple on one of the branches of an apple tree hanging out over a tall fence. The boy wasn’t much of a fruit-eater, 36 a bar of chocolate if given the choice, 37 , as they say, the forbidden fruit can be tempting. Seeing the apple, the boy wanted it. The more he looked at it, the 38 he felt and the more he wanted that apple. He stood on tiptoe (脚尖), 39 as high as he could , but even at his tallest 40__he was unable to touch It. He began to 41 up and down , as high as he could, at the 42 of each jump stretching his arms to get the apple . Still it remained out of 43 . Not giving up , he thought, if only he had something to 44 on . His school bag wouldn’t give enough height and he didn’t want to 45 the things inside, like his lunch box , pencil case , and Gameboy . Looking 46 , he hoped he might find an old box, a rock, or , 47 luck , even a ladder , but it was a tidy neighborhood and there was nothing he could use . He had tried everything he could think to do. 48 seeing any other choices; he gave up and started to walk 49 . At first he felt angry and disappointed thinking about how hungry he had become from his 50 , and how he really wanted that apple . The more he 51 like this, the more unhappy he became. 52 ,the boy of our story was a pretty smart guy, even if he couldn’t always get what he wanted. He started to say to himself, “This isn’t 53 , I don’t have the apple and I’m feeling miserable as well. There’s 54 more I can do to get the apple--that is unchangeable-but we are supposed to be able to 55 our feelings. If that’s the case, what can I do to feel better?” 36. A. preferring B. offering C. receiving D. allowing 37. A. so B. then C. but D or 38. A. sadder B. angrier C. hungrier D. tastier 39. A. expanding B. stretching C. swinging D. pulling 40. A. strength B. length C. range D. height

1

41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55.

A. jump A. tip A hope A. put A. break A. up A. for A. After A. back A. wishes A. thought A. Therefore A. skillful A. something A. change

B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B.

look stage hand stand shake forward with Through away beliefs imagined However cheerful anything express

C. walk C. top C. sight C. get C. take C. down C. on C .Without C. up C. efforts C. tried C. Moreover C. harmful C. everything C. forget

D. D. D. D. D. D. D. D. D. D. D. D. D. D. D.

glance level reach hold strike around of Upon down goals claimed Otherwise helpful nothing describe

?

完形单词单选巩固

1. [2005 北京,31] —Why did you leave that position?—I _____ a better position at IBM. A)offer B)offered C)am offered D)was offered 2. [2005 福建,33] When _____ help, one often says “Thank you. ” or “It's kind of you. ” A)offering B)to offer C)to be offered D)offered 3. [2005 湖南,21] —It's cloudy outside. Please take an umbrella.— _____. A)Yes, take it easy B)Well, it just depends C)OK, just in case D)All right, you're welcome 4. [2005 辽宁,27] The head office of the bank is in Beijing, but it has _____ all over the country. A)companies B)branches C)organizations D)businesses 5. [2005 广东,26] You'd better take something to read when you go to see the d octor _____ you have to wait. A)even if B)in case C)as if D)in order that 6. [2005 浙江,6] —Ow! I've burnt myself!—How did you do that?—I _____ a hot pot. A)touched B)kept C)felt D)held 7. [2005 浙江,11] —I'm afraid Mr. Wood can't see you until 4 o'clock.—Oh, _____ I won't wait. A)no doubt B)after all C)in that case D)in this way 8. [2005 四川,9] I always take something to read when I go to the doctor's _____ I have to wait. A)in case B)so that C)in order D)as if 9. [2006 安徽,24] It was already past midnight and only three young men _____ in the tea house. A)left B)remained C)delayed D)deserted

2

10. [2006 安徽,31] Never in my wildest dreams _____ these people are living in such poor conditions. A)I could imagine B)could I imagine C)I couldn't imagine D)couldn't I imagine 11. [2006 湖北,21] To make members of a team perform better, the trainer first of all has to know their _____ and weaknesses. A)strengths B)benefits C)techniques D)values 12. [2006 上海,41] Put the _____ of your tongue against your upper teeth when you produce the sound. A)tip B)top C)peak D)pole 13. [2006 四川,26] The Chinese are proud of the 29th Olympic Games _____ in Beijing in 2008. A)hold B)holding C)held D)to be held 14. [2006 天津,6] We want to rent a bus which can _____ 40 people for our trip to Beijing. A)load B)hold C)fill D)support 15. [2006 浙江,12] Progress so far has been very good. _____, we are sure that the project will be completed on time. A)However B)Otherwise C)Therefore D)Besides 16. [2006 浙江,17] — If you like I can do some shopping for you.— That's a very kind _____. A)offer B)service C) point D)suggestion 17. [2006 湖南,35] In a room above the store, where a party _____, some workers were busily setting the table. A)was to be held B)has been held C)will be held D)is being held 18. [2007 安徽,32] The practice of hanging clothes across the street is a common _____ in many parts of the city. A)look B)sign C)sight D)appearance 19. [2007 北京,33] Leave your key with a neighbor _____ you lock yourself out one day A)ever since B)even if C)soon after D)in case 20. [2007 天津,4] _____ fire, all exits must be kept clear. A)In place of B)Instead of C)In case of D)In spite of 21. [2007 浙江,3] — You should apologize to her, Barry.— _____, but it's not going to be easy. A)I suppose so B)I feel so C)I prefer to D)I like to 22. [2007 浙江,7] — Look! He's run ning so fast!— Hard to _____ his legs were once broken. A)know B)imagine C)realize D)find 23. [2007 重庆, 22] My parents live in a small village. They always keep candles in the house _____ there is a power cut. A)if B)unless C)in case D)so that 24. [2008 安徽,27]—Hi, Mark. How was the musical evening?—Excellent! Ales and Andy performed _____ and they won the first prize.

3

A)skillfully B)commonly C)willingly D)nervously 25. [2008 福建,29] _____ a moment and I will go to your rescue. A)Go on B)Hold on C)Move on D)Carry on 26. [2008 湖南,35]—Do you have any problems if you _____ this job? —Well, I'm thinking about the salary... A)offer B)will offer C)are offered D)will be offered 27. [2008 江苏, 23]— Is Peter there?— _____, please. I'll see if I can find him for you. A)Hold up B)Hold on C)Hold out D)Hold off 28. [2008 辽宁,25] You have to be a fairly good speaker to _____ listeners' interest for over an hour. A)hold B)make C)improve D)receive 29. [2008 上海,39]So much of interest _____that most visitors simply run out of time before seeing it all. A)offers Beijing B)Beijing offers C)does Beijing offer D)Beijing does offer 30. [2008 天津, 15]At the railway station, the mother waved goodbye to her daughter until the train was _____. A)out of sight B)out of reach C)out of order D)out of place 31. [2009 山东,22] We are invited to a party _____ in our club next Friday. A)to be held B)held C)being held D)holding 32. [2009 安徽,32] _____ a certain doubt among the people as to the practical value of the project. A)It has B)They have C)It remains D)There rema ins 33. [2009 北京,30] When I talked with my grandma on the phone, she sounded weak, but by the time we _____ up, her voice had been full of life. A)were hanging B)had hung C)hung D)would hang 34. [2009 江苏,28. ]He did not regret saying what he did but felt that he _____ it differently. A)could express B)would express C)could have expressed D)must have expressed 35. [2009 上海,35] Bill suggested _____ a meeting on what to do for the Shanghai Expo during the vacation. A)having held B)to hold C)holding D)hold 36. [2009 天津,6] —Sorry, I have to _____ now. It's time for class.—OK, I'll call back later. A)hang up B)break up C)give up D)hold up 37. [2010 湖北, 21]This restaurant has become popular for its wide _____ of foods that suit all tastes and pockets. A)division B)area C)range D)circle 38. [2010 浙江, 7]I guess we've already talked about this before but I'll ask you again just _____. A)by nature B)in return C)in case D)by chance 39. [2010 重庆, 29]The palace caught fire three times in the last century, and little

4

of the original building _____ now. A)remains B)is remained C)is remaining D)has been remained 40. [2011 福建 35]—My teacher says she's canceling the class play. I just can't understand.— _____. You were looking forward to it. A)It doesn't matter B)It's very unwise of her C)Don't worry about it D)You must be disappointed 41. [2011 福建, 27]The difference in thickness and weight from the earlier version makes the iPad 2 more comfortable _____. A)held B)holding C)be held D)to hold 42. [2011 湖南, 21]The ability _____ an idea is as important as the idea itself A)expressing B)expressed C)to express D)to be expressed 43. [2011 湖南, 22]—John, what _____ in your hand?—Look! It's a birthday gift for my grandma. A)had you held B)are you holding C)do you hold D)will you hold 44. [2011 辽宁, 22]What are you doing out of bed, Tom? You're _____ to be asleep. A)supposed B)known C)thought D)considered 45. [2011 山东 28]He had his camera ready _____ he saw something that would make a good p icture. A)even if B)if only C)in case D)so that 46. [2011 四川, 16] _____ an important role in a new movie, Andy has a chance to become famous. A)Offer B)Offering C)Offered D)To offer 47. [2012 安徽, 32]—I love the Internet. I've come to know many friends on the Net. — _____ . Few of them would become your real friends. A)That's for sure B)It's not the case C)I couldn't agree more D)I'm pleased to know that 48. [2012 福建, 25]—Why do you choose to work in an international travel agency? —Well, you know, English is my _____. So it is my best choice. A)strength B)talent C)ability D)skill 49. [2012 江苏, 21] —Can I help you with it?—I appreciate your _____, but I can manage it myself. A)advice B)question C)offer D)idea 50. [2012 江西, 35]John has really got the job because he showed me the official letter _____ him it. A)offered B)offering C)to offer D)to be offered 51. [2012 辽宁,30]Leave your key with your neighbor _____ you lock yourself out one day. A)as long as B)even though C)in case D)as if 52. [2012 天津, 15]We would have called a taxi yesterday if Harold _____ us a ride home. A)didn't offer B)wouldn't offer C)hasn't offered D)hadn't offered 53. [2012 浙江, 3]No matter how bright a talker you are, there are times when it's better _____ silent. A)remain B)be remaining C)having remained D)to remain

5

54. [2013 北京,30] I took my driving license with me on holiday, _____ I wanted to hire a car. A)in case B)even if C)ever since D)if only 55. [2013 湖南,29] You cannot accept an opinion _____ to you u nless it is based on facts. A)offering B)to offer C)having offered D)offered 56. [2013 辽宁,34] He may win the competition, _____ he is likely to get into the national team. A)in which case B)in that case C)in what case D)in whose case 57. [2013 浙江,12]A good listener takes part in the conversation, _____ ideas and raising questions to keep the talk flowing. A)realizing B)copying C)offering D)misunderstanding 58. [2005 天津,10] Bill was doing a lot of physical exercise to build up his _____. A)ability B)force C)strength D)mind 59. [2004 湖南,34] They've _____ us £150,000 for the house. Shall we take it? A)provided B)supplied C)shown D)offered 60. [2002 全国卷]We thought of selling this old furniture, but we've decided to _____ it. It might be valuable. A)hold on to B)keep up with C)turn to D)look after ? ? arm bar belief branch case cheerful chocolate claim describe disappoint effort expand express fence forbid glance goal guy [ɑ:m] [bɑ:(r)] [b?'li:f] [brɑ:nt?] [ke?s] ['t???f?l] ['t??kl?t] [kle?m] [d?'skra?b] [?d?s?'p??nt] ['ef?t] [?k'sp?nd] [?k'spres] [fens] [f?'b?d] [glɑ:ns] [g??l] [ga?] n. 手臂,袖子,海湾,武器 vt. 武装,装备 vi. 武装起来 n. 条,棒,障碍物,栅,酒吧 vt. 禁止,阻挡,妨碍 n. 信念,相信,信仰 n. 树枝 , 支店 , 部门 , 分部 , 支流 vi. 分支 , 出枝 vt. 分 割,用枝叶装饰 n. 分支 n. 情形,情况,箱,装箱,事实,框子,案例,病例 vt. 装箱, 包围 a. 快活的,高兴的,兴高采烈 n. 巧克力 a. 巧克力制的 n. 要求,要求权,断定 vt. 要求,请求,主张 vt. 描述,描绘,画 vt. 使失望 n. 努力,成就 vt. 使膨胀,详述,扩张 vi. 张开,发展 v. 展开 n. 快车,快递,专使 a. 急速的,明确的 vt. 表达,表示 n. 围墙,栅栏,剑术 vt. 用篱笆围住,练习剑术,防护 vi. 击剑,搪塞 vt. 禁止,不准,妨碍 n. 一瞥 ,闪光,一滑,辉矿类 vi. 扫视,掠过 ,闪光,略说 , 提到 vt. 扫视,使掠过 n. 目标,终点,守门员,球门,得分 vi. 得分 n. 家伙,支索 vt.用支索撑住,取笑,嘲弄 vi. 逃跑 高频词汇集中速记

6

hang harmful height helpful hold imagine ladder length level miserable moreover neighborhoo d offer otherwise prefer pull range remain shake sight skillful smart stage strength stretch strike suppose swing

[h?? ] ['hɑ:mf?l] [ha?t] ['helpfl] [h??ld] [?'m?d??n] ['l?d?(r)] [l?? kθ ] ['levl] ['m?zr?bl] [m?:r'??v?(r) ] ['ne?b?h?d] ['?f?(r)] ['???wa?z] [pr?'f?:(r)] [p?l] [re?nd?] [r?'me?n] [?e?k] [sa?t] ['sk?lf?l] [smɑ:t] [ste?d?] [stre?θ ] [stret?] [stra?k] [s?'p??z] [sw?? ]

n. 悬挂,诀窍,意义 vt. 悬挂,附着,装饰,垂下,使悬而未 决,绞死 a. 有害的,伤害的 n. 高度,海拔,高地,顶点 a. 有帮助的,有益的,有用的 n. 把握 ,把持力, 柄,监禁, 掌握,控制 vt. 保存,握住 ,拿 住,拥有,持有 vi. 支持,持续,有效 vt. 想象,幻想,猜测 vi. 想象起来 n. 梯,进身的阶梯 vi. 袜子抽丝,装设梯子 n. 长度,长,期间,一段 n. 水平 , 水准 , 标准 a. 同高的 , 平坦的 , 齐平的 , 水平的 vt. 弄平,夷平,对准,瞄准,使同等 a. 悲惨的,穷困的,不幸的 ad. 而且,此外 n. 附近,邻近 n. 出价 ,提议,意图,报价 vt. 提供 ,出价, 奉献,演出 ,使 出现,企图 vi. 出现,献祭,提议 ad. 否则,不同地,别的方式 vt.宁可,较喜欢,提出 vt. 拉,拖,拔 ,牵,划,吸引,拉伤 ,撕开 vi. 拉,拖,拔 ,有 吸引力 n. 排, 行,山脉 ,射程, 行列 vt. 排列,归类于 ,使并列 ,放 牧 vi. 平行,延伸,漫游 vi. 保持,逗留,剩余 n. 摇动,震动 vt. 摇动,动摇,使震动,挥舞 vi. 震动,发 抖,动摇 n. 景观,视力,眼界,意见,见解,阅读 vt. 看见,瞄准 vi. 瞄准,观看 a. 即席的,见票即付的 a. 熟练的,巧妙的 a. 聪明的 ,漂亮的 ,刺痛的 ,剧烈的, 厉害的,敏捷的 ,潇洒 的,伶俐的,巧妙的 n. 刺痛,痛苦 n. 阶段,舞台,场所,戏剧,站,驿站,脚手架,层,级 vt. 上 演,表演,筹划 n. 力量,力气,实力,强度,抵抗力,人数,浓度 n. 伸展,张开,一段时间,一段路,连绵 a. 可伸缩的,弹性 的 vt. 伸展,张开,曲解,使过度伸展 n. 罢工,打击,殴打 vt. 打,撞击,冲 击,侵袭,取消,结算, 打动,罢工,刺透,使生根,到达,划燃 vt. 推想,假设,假定,猜想,以为 vi. 料想 n. 摇摆,振幅,音律,节奏,涨落,自由活动,旋转,秋千 vi. 摇摆 ,悬挂, 转向,大摇大摆地走 ,旋转 vt. 挥舞,使旋转 , 使旋转,吊运,悬挂,使转向

7

tasty tempt therefore tidy tip

['te?st?] [tempt] ['?e?f?:(r)] ['ta?d?] [t?p]

tiptoe touch

['t?pt??] [t?t?]

unable unhappy

[?n'e?bl] [?n'h?p?]

a. 好吃的,可口的 vt. 诱惑,引诱,冒...风险,吸引 ad. 因此,所以 n. 椅子的背罩 ,装杂碎的容器 a. 整齐的, 精简的 vt. 弄 整齐,收拾,整理 vi. 整理,收拾 n. 顶 , 尖端 , 梢 , 末端 , 倾斜 , 垃圾场 , 小费 , 秘密消息 vt. 装顶端,使倾斜,使翻倒,给,泄露,告诫,轻击 vi. 倾斜,翻 倒,给小费,踮脚走,倾覆 n. 脚尖 ,翘望 vi. 用脚尖走 ad. 用脚尖 a. 踮着脚的 , 偷偷摸摸的 n. 触觉 , 接触 , 碰 , 触 , 机灵 , 轻触 , 格调 , 弹力 , 缺点 , 少许 vt. 接触,触摸,触及,使接触,达到,涉及,感动,点缀,影响 到 a. 不能,不会 a. 不快乐的,不幸的,不适当的

?

参考答案: 41.A 42.C43.D 44.B 45.A

完形填空 36.A 37.C 38.C 39.B 40.B

46.D 47.B 48.C· 49.B 50.C 51.A 52.B 53.D 54.D 55.A 词汇真题 1.D 2.D 3.C 4.B 5.B 6.A 7.C 8.A 9.B 10.B 11.A 12.A 13.D 14.B 15.C 16.A 17.A 18.C 19.D 20.C 21.A 22.B 23.C 24.A 25.B 26.C 27.B 28.A 29.C 30.A 31.A 32.D 33.C 34.C 35.C 36.A 37.C 38.C 39.A 40.D 41.D 42.C 43.B 44.A 45.C 46.C 47.B 48.A 49.C 50.B 51.C 52.D 53.D 54.A 55.D 56.A 57.C 58.C 59.D 60.A

8


相关文章:
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题43.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题43 - 二 轮复习精品 【完形填空
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题45.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题45 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 45 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题41_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题41 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 41 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题42_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题42 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 42 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题4.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题4 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 4 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题46_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题46 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 46 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题24_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题24 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 24 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题39_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题39 - 二 轮复习精品 【完形填空 +词汇真题】天天练 【第 39 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题1.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题1 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 1 天】 【练综合促基础,做题目记单词】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题7.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题7 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 7 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题34_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题34 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 34 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题9.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题9 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 9 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题37_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题37 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 37 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题38_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题38 - 二 轮复习精品 【完形填空+ 词汇真题】天天练 【第 38 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? 综合技能完形训练...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题28_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题28 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 28 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题31_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题31 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? 综合技能完形训练......
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题21_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题21 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 21 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题27_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题27 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 27 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题29_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题29 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 29 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
广东江门2014届高考英语二轮复习完形填空书面表达达标....doc
广东江门2014高考英语二轮复习完形填空书面表达达标训练13 - 广东江门 2014高考英语二轮复习完形填空书面表达达标训练 13 i. 、完形填空(本大题共 1 小题,...
更多相关标签: