当前位置:首页 >> 英语 >>

2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题29




轮复习精品

【完形填空+词汇真题】天天练 【第 29 天】

【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能完形训练......................................................... 1 完形单词单选巩固......................................................... 2 高频词汇集中速记......................................................... 5 参考答案:.............................................................. 8[

?

综合技能完形训练

【2012 湖北】 I tend to accept any idea put forward by experts on TV. One day, a sociologist proposed that the 31 society has been consuming modern humans little by little. For fear that I would become a victim of the consumer society, I 32 hurried to a bicycle shop in my neighborhood. 33 the shopkeeper Mr. Johnson was selling me the bicycle, he said, “This is the best thing you 34 have done. Life has become hopelessly 35 . A bicycle is simple, and it brings to you 36 things: fresh air, sunshine and exercise.” I agreed. Happy as a child, I got on the bicycle and headed out onto the streets. After some time, I 37 at the other end of the town. I was 38 that this simple vehicle could let me 39 long distances in a fairly short time. But how 40 did I really go? Since I hated to be 41 , I went back to Mr. Johnson and asked him to 42 an odometer (里程表) on my bicycle. He agreed, but 43 , “An odometer without a speedometer (速度计) is like a 44 without a knife.” I admitted he was right and in a few minutes, the two devices (装置) were 45 to the handlebars of my bicycle. “What about a horn?” he then asked. “Look, this horn is no larger than a matchbox and has many 46 .” Attracted by these functions, I bought the horn. “You can’t leave the back part 47 ,” noted Mr. Johnson. He fixed a metal box with buttons 48 the seat, and said, “Is there anything better than this oven when you feel 49 on your way? I can give you a special discount.” I was not strong enough to 50 the offer. “I congratulate you once more; this is the best thing you could have done,” said Mr. Johnson in the end. 31. A. adult B. human C. consumer D. bachelor 32. A. eventually 33. A. Although B. immediately B. Because C. reluctantly C. As D. gratefully D. Unless

1

34. A. would 35. A. boring 36. A. natural 37. A. gave up 38. A. amazed 39. A. march 40. A. far 41. A. unreliable 42. A. fix 43. A. swore 44. A. pencil 45. A. distributed 46. A. shapes 47. A. loose 48. A. beside 49. A. sick 50. A. consider

B. should B. complicated B. mysterious B. broke down B. amused B. drive B. long B. impractical B. check B. added B. fork B. converted B. sizes B. blank B. before B. hungry B. withdraw

C. must C. stressful C. complex C. calmed down C. confused C. cover C. fast C. unprepared C. repair C. replied C. box C. applied C. functions C. bare C. below C. hot C. make

D. could D. tough D. unique D. ended up D. concerned D. measure D. deep D. inaccurate D. lay D. concluded D. cake D. attached D. models D. incomplete D. behind D. thirsty D. resist

?

完形单词单选巩固

1. [2005 安徽,22] You must keep on working in the evening, _____ you are sure you can finish the task in time A)as B)if C)when D)unless 2. [2005 北京,31] —Why did you leave that position?—I _____ a better position at IBM. A)offer B)offered C)am offered D)was offered 3. [2005 福建,33] When _____ help, one often says “Thank you. ” or “It's kind of you. ” A)offering B)to offer C)to be offered D)offered 4. [2005 上海,41] There was such a long queue for coffee at the interval that we _____ gave up.

2

A)eventually B)unfortunately C)generously D)purposefully 5. [2005 上海,42] The company is starting a new advertising campaign to _____ new customers to its stores. A)join B)attract C)stick D)transfer 6. [2005 重庆,21] It is known to all that _____ you exercise regularly, you won't keep good health. A)unless B)whenever C)although D)if 7. [2005 广东,24] He glanced over at her, _____ that though she was tiny, she seemed very well put together. A)having noted B)noted C)to note D)noting 8. [2006 广东,34] You have been sitting on my hat and now it is badly out of _____. A)date B)shape C)order D)balance 9. [2006 北京,28] There have been several new events _____ to the program for the Beijing Olympic Game. A)add B)to add C)adding D)added 10. [2006 北京,33] _____ you've tried it, you can't imagine how pleasant it is. A)Unless B)Because C)Although D)When 11. [2006 浙江,17] — If you like I can do some shopping for you.— That's a very kind _____. A)offer B)service C)point D)suggestion 12. [2006 浙江,2] We don't keep winning games _____ we keep pla ying well. A)because B)unless C)when D)while 13. [2007 安徽,35] — Did Peter fix the computer himself?— He _____, because he doesn't know much about computers. A)has it fixed B)had fixed it C)had it fixed D)fixed it 14. [2007 湖南,33] Most birds find it safe to sleep in the trees, but _____ they have eggs or young chicks, they don't use a nest. A)why B)how C)unless D)where 15. [2007 全国 I,26] I won't call you, _____ something unexpected happens. A)unless B)whether C)because D)while 16. [2007 全国 II,6] — We have booked a room for today and tomorrow. — _____, sir. A)I'm sure B)My pleasure C)It's all right D)I'll check 17. [2007 上海,31] — How was the televised debate last night?— Super! Rarely _____ so much media attention. A)a debate attracted B)did a debate attract C)a debate did attract D)attracted a debate 18. [2008 湖南,35]—Do you have any problems if you _____ this job? —Well, I'm thinking about the salary... A)offer B)will offer C)are offered D)will be offered 19. [2008 全国Ⅱ,7]A small car is big enough for a family of three _____ you need more space for baggage. A)once B)because C)if D)unless 20. [2008 上海,39]So much of interest _____that most visitors simply run out of time before seeing it all.

3

A)offers Beijing B)Beijing offers C)does Beijing offer D)Beijing does offer 21. [2008 天津,1]We'll have a picnic in the park this S unday _____ it rains or it's very cold. A)since B)if C)unless D)until 22. [2008 浙江, 16] Don't promise anything _____ you are one hundred percent sure. A)whether B)after C)how D)unless 23. [2009 全国 II,15] If you leave the club, you will not be _____ back in. A)received B)admitted C)turned D)moved 24. [2009 全国 II,10] All the dishes in this menu, _____ otherwise stated, will serve two to three people. A)as B)if C)though D)unless 25. [2009 四川,12] Owen wouldn't eat anything _____ he cooked it himself A)until B)since C)unless D)while 26. [2010 江苏, 24]Thousands of foreigners were _____ to the Shanghai World Expo the day it opened. A)attended B)attained C)attracted D)attached 27. [2010 江西, 25]Parents _____ much importance to education. They will do their best to give their children that priceless gift. A)attach B)pay C)link D)apply 28. [2010 全国 I, 30]The little boy won't go to sleep _____ his mother tells him a story. A)or B)unless C)but D)whether 29. [2010 山东, 28]The school rules state that no child shall be allowed out of the school during the day, _____ accompanied by an adult. A)once B)when C)if D)unless 30. [2010 陕西, 14]You look well. The air and the sea foods in Sanya must _____ you, I suppose. A)agree with B)agree to C)agree on D)agree about 31. [2010 上海, 33]Lucy has a great sense of humor and always keeps her colleagues _____ with her stories. A)amused B)amusing C)to amuse D)to be amused 32. [2010 上海, 39] _____ our manager objects to Tom's joining the club, we shall accept him as a member. A)Until B)Unless C)If D)After 33. [2011 陕西, 14]Claire had her luggage _____ an hour before her plane left. A)check B)checking C)to check D)checked 34. [2011 四川, 16] _____ an important role in a new movie, Andy has a chance to bec ome famous. A)Offer B)Offering C)Offered D)To offer 35. [2011 浙江, 9]The professor could tell by the _____ look in Maria's eyes that she didn't understand a single word of his lecture A)cold B)blank C)innocent D)fresh 36. [2012 福建, 30]It is hard for the Greek government to get over the present

4

difficulties _____ it gets more financial support from the European Union. A)if B)unless C)because D)since 37. [2012 江苏, 21] —Can I help you with it?—I appreciate your _____, but I can manage it myself. A)advice B)question C)offer D)idea 38. [2012 江西, 35]John has really got the job because he showed me the official letter _____ him it. A)offered B)offering C)to offer D)to be offered 39. [2012 辽宁,32]Not until he retired from teaching three years ago _____ having a holiday abroad. A)he had considered B)had he considered C)he considered D)did he consider 40. [2012 陕西, 25]All the photographs in this book, _____ stated otherwise, date from the 1950s. A)unless B)until C)once D)if 41. [2012 上海, 32] I have a tight budget for the trip, so I'm not going to fly _____ the airlines lower ticket prices. A)once B)if C)after D)unless 42. [2012 天津, 15]We would have called a taxi yesterday if Harold _____ us a ride home. A)didn't offer B)wouldn't offer C)hasn't offered D)hadn't offered 43. [2012 天津, 5]—You have to believe in yourself. No one else will, if you don't. — _____. Confidence is really important. A)It's not my cup of tea B)That's not the point C)I don't think so D)I couldn't agree more 44. [2012 重庆, 31]Before you quit your job, _____ how your family would feel about your decision. A)consider B)considering C)to consider D)considered 45. [2013 浙江,9]When the group discussion is nearing its end, make sure to _____ it with important point. A)conclude B)lead C)avoid D)hold 46. [2013 湖南,29] You cannot accept an opinion _____ to you unless it is based on facts. A)offering B)to offer C)having offered D)offered 47. [2013 江 西 ,28]She says that she'll have to close the shop _____ business improves. A)if B)unless C)after D)when 48. [2013 浙江,12]A good listener takes part in the conversation, _____ ideas and raising questions to keep the talk flowing. A)realizing B)copying C)offering D)misunderstanding 49. [2013 重庆,25] _____ we have enough evidence, we can't win the case. A)Once B)As long as C)Unless D)Since 50. [2005 天津,8] —Julia said she sent you a birthday card yesterday. Have you got it?—Oh, really! I haven't _____ my mailbox yet. A)examined B)reviewed C)tested D)checked

5

51. [2004 北京,25] Now that she is out of a job, Lucy _____ going back to school, but she hasn't decided yet. A)had considered B)has been considering C)considered D)is going to consider 52. [2004 湖南,34] They've _____ us £150,000 for the house. Shall we take it? A)provided B)supplied C)shown D)offered 53. [2004 全国 II,27] _____ you call me to say you're not coming, I'll see you at the theatre. A)Though B)Whether C)Until D)Unless 54. [2004 全国 IV,28] The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a _____ of 60 miles. A)length B)distance C)way D)space ? add admit adult agree amaze amuse apply attach attract bachelor bare below beside blank button calm check complex complicat e concern conclude confuse congratul ate consider consume 高频词汇集中速记 [?d] [?d'm?t] ['?d?lt] [?'gri:] [?'me?z ] [?'mju:z] [?'pla?] [?'t?t?] [?'tr?kt] ['b?t??l?(r)] [be?(r)] [b?'l??] [b?'sa?d] [bl?? k] ['b?t?n] [kɑ:m] [t?ek] ['k?mpl eks] ['k?mpl?ke?t] [k?n's?:n] [k?n'klu:d] [k?n'fju:z] [k?n'gr?tj??l e?t] [k?n's?d?(r)] [k?n'sju:m] vt. 增加 vi. 增添,做加法 vt. 允许进入,承认,接纳,容纳 vi. 容许有,开向,承认 n. 成人,成虫 a. 成人的,成熟的 vi. 同意,赞成,承认适合 vt. 同意 vt. 使吃惊 vt. 消遣,娱乐,使发笑 vt. 应用 vi. 申请,适用 vt. 附上,使依恋,缚,系,爱慕 vi. 缚,系,归属 vt. 吸引,诱惑 vi. 有吸引力 n. 单身汉,学士 a. 赤裸的,极少的,无遮蔽的,坦率的 vt. 使赤裸,露出 ad. 在下面 prep. 在下面 prep. 在旁边 n. 空格 a. 空白的 , 空虚的 , 完全的 , 失色的 vi. 留空白 vt. 使无效,取消,封锁 n. 空白 n. 钮扣,按钮 vi. 扣住 vt. 钉钮扣于,扣紧 n. 按钮 n. 平稳,风平浪静 a. 平静的,冷静的 vi. 平静下来,镇静 n. 检查,支票,象棋中将军,行李票 vt. 检查,阻止,托运, 寄存,核对 vi. 逐项相符,开支票 n. 合成物,情结,复杂 a. 复杂的,合成的 vt. 弄复杂,使错综,使起纠纷 vi. 变复杂 n. 关心,忧虑 vt. 与...有关,使担心,挂虑 vt. 结束,作结论,推断 vi. 结束,断定 vt. 使混乱,使狼狈,使困惑 vt. 祝贺,庆贺 vt.vi. 考虑,思考,认为 vt. 消耗,消费,消灭 vi. 消灭,毁灭

6

consumer convert deep device dis count distance distribut e eventuall y exercise expert fairly fix fork fresh function gratefull y handlebar hopelessl y horn human impractic al inaccurat e incomplet e loose matchbox measure metal model

[k?n'sju:m?(r) ] [k?n'v?:t] [di:p] [d?'va?s] ['d?ska?nt] ['d?st?ns] [d?'str?bju:t] [?'vent???l?] ['eks?sa?z] ['eksp?:t] ['fe?l?] [f?ks] [f?:k] [fre?] ['f?? k??n] ['gre?tf?l?] ['h?ndlbɑ:(r)] ['h??pl?sl?] [h?:n] ['hju:m?n] [?m'pr?kt?kl] [?n'?kj?r ?t] [??nk?m'pli:t ] [lu:s] ['m?t?b?ks] ['me??(r)] ['metl] ['m?dl]

n. 消费者 n. 皈依者,改宗者 vt. 使改变信仰,兑换,倒置 vi. 皈依 n. 转换 a. 深的,非常的 ad. 深入地 n. 深渊,深处 n. 装置,设计,策略,发明物 n. 设备 n. 折扣,贴现率 vt. 打折扣 vi. 贴现 n. 距离,远方 vt. 分配,散布,分发 ad. 最后,终于 n. 练习,作业,运动 vt. 练习,运动,运用 vi. 练习,锻炼 n. 专家,行家 a. 老练的,内行的,专门的 n. 高级 ad. 公平地,相当地,清楚地 vt. 使固定,修理,准备,安装,凝视,整理 vi. 固定,注视, 确定 n. 困境,方位,贿赂 n. 叉子,草叉,分岔 vi. 分支,分歧 vt. 做成叉形,叉起 a. 新鲜的,新奇的,生的,冒失的 ad. 最新地,刚刚 n. 开 始,泛滥 n. 功能,函数 vi. 活动,运行,行使职责 ad. 感激地 n. 手把,八字胡 adv. 无望地, 绝望地 n. 角,角质,喇叭 a. 角制的 vt. 用角触,长角于 n. 人,人类 a. 人类的,人性的,有同情心的 adj. 1> <人等>不切实际的,昧于实际的,没有良好判断力的 2> <想法、计划等> 不能实行的,不实用的 a. 错误的,不准确的 a. 不完全的,不定的 n. 解放,放任,放纵 a.宽松的,松的,宽的,不牢固的,不精 确的,自由的,散漫的 vt. 释放,放枪,开船 n. 火柴盒 n. 尺寸,量度器,量度标准,测量,量具,标准,程度,范围,限 度,方法 vt. 测量,测度,估量,分派,调节 n. 金属 , 金属制品 ,质料 ,本质 a. 金属制的 vt. 以金属 覆盖 n. 模型 , 模范 , 模特儿 a. 模范的 , 作模型用的 vi. 做模 型,做模特儿 vt. 使模仿,塑造

7

modern mysteriou s natural neighborh ood note odometer offer oven propose reluctant ly resist shape shopkeepe r simple society sociology special speedomet er stressful sunshine swear tend thirsty tough unique unless unprepare d unreliabl e vehicle

['m?d?n] [m?'st??r??s] ['n?t??r?l] ['ne?b?h?d] [n??t] [??'d?m?t?(r)] ['?f?(r)] ['?v?n ] [pr?'p??z] [r?'l?kt?ntl?] [r?'z?st] [?e?p] ['??pki:p?(r) ] ['s?mpl] [s?'sa??t?] [?s??s?'?l?d?? ] ['spe?l] [spi:'d?m?t?(r )] ['stresfl] ['s?n?a?n] [swe?(r)] [t end] ['θ ?:st?] [t?f] [j?'ni:k] [?n'les] [??npr?'pe?d] [??nr?'la??bl] ['vi:?kl]

n. 现代人,有思想的人 a. 现代的,时髦的 a. 神秘的,难解的,不可思议的 n. 天生的白痴 n. 附近,邻近 n. 笔记 , 记录 , 注解 , 评论, 符号 , 显要 , 照会 , 便笺 ,备忘录 vt. 记录,注解,注意 n. 里程表 n. 出价,提议,意图,报价 vt. 提供,出价,奉献,演出,使出 现,企图 vi. 出现,献祭,提议 n. 烤箱,灶 vt. 计划,打算,求(婚),向...提议,建议 vi. 打算,求婚 adv. 不情愿地, 嫌恶地 vt.vi. 抵抗,耐得住,抵制,反抗 n. 防染剂 n. 形状,形态,外形,身材,形式 vt. 定形,使成形,使符合, 计划,塑造 vi. 成形,形成,成长 n. 零售商,店主,老板 a. 简单的 , 普通的 , 朴素的 , 坦率的 , 糊涂的 , 原始的 , 初级 的,绝对的 n. 出身低微者,傻子 n. 社会,交往,上流社会 n. 社会学 n. 专辑,专车,特别的东西 a. 特别的,专门的,特殊的,特 亲密的,附加的,额外的 n. 速度计,里程计 adj. 充满着压力的; 充满着紧张的 adv. stressfully n. 阳光,光明,晴天 vt. 发誓,宣誓,咒骂,使宣誓 vi. 发誓,诅咒 n. 诅咒,誓 言 vi. 有某种的倾向,易于,招待,注意 vt. 照料,护理 a. 口渴的,渴望的,干燥的 n. 恶棍 a. 强硬的,艰苦的,坚强的,强横的,粗暴的 a. 独一无二的,独特的,稀罕的 conj. 除非 prep. 除...之外 a. 无准备的,即席的,还没有准备好的 a. 不可靠的 n. 交通工具,车辆,传达媒介

8

victim withdraw

['v?kt?m] [w??'dr?:]

n. 受害人,牺牲者,牺牲品 vt. 撤回,取回,撤消,移开,拉开 vi. 撤退,离开

?

参考答案: 35. D 45. B 36. B 46. A 37. C 47. D 38. D 48. A 39. B 49. C 40. D 50. A

完形填空 31. D 32. A 33. B 34. C 41. C 42. B 43. C 44. D 词汇真题 1.D 2.D 3.D 4.A 5.B 6.A 7.D 8.B 9.D 10.A 11.A 12.B 13.C 14.C 15.A 16.D 17.B 18.C 19.D 20.C 21.C 22.D 23.B 24.D 25.C 26.C 27.A 28.B 29.D 30.A 31.A 32.B 33.D 34.C 35.B 36.B 37.C 38.B 39.D 40.A 41.D 42.D 43.D 44.A 45.A 46.D 47.B 4 8.C 49.C 50.D 51.B 52.D 53.D 54.B

9


相关文章:
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题29_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题29 - 二 轮复习精品 【完形填空
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题30_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题30 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 30 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题21_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题21 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 21 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题12.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题12 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 12 天】 【做题目记单词,练技 能抓基础】 ? 综合技能完形...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题35_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题35 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 35 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题27_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题27 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 27 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题24_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题24 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 24 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题52_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题52 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 52 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题1.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题1 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 1 天】 【练综合促基础,做题目记单词】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题53_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题53 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 53 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题47_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题47 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 47 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题49_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题49 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 49 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? 综合技能完形训练....
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题46_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题46 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 46 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题23.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题23 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 23 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题34_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题34 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 34 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题58_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题58 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 58 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题37_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题37 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 37 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题55_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题55 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 55 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题39_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题39 - 二 轮复习精品 【完形填空 +词汇真题】天天练 【第 39 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合...
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题36_图文.doc
2014高考英语二轮复习 完形填空+词汇真题36 - 二 轮复习精品 【完形填空+词汇真题】天天练 【第 36 天】 【做题目记单词,练技能抓基础】 ? ? ? ? 综合技能...
更多相关标签: