当前位置:首页 >> 英语 >>

英语倒装句讲解和练习附答案

一、全部倒装 全部倒装是只将句子中的谓语动词全部置于主语之前。此结构通常只用与一般现在时和一般过去时。常见 的结构有: 1) here, there, now, then, thus 等副词置于句首 , 谓语动词常用 be, come, go, lie, run 。 There goes the bell. Then came the chairman. Here is your letter. 2) 表示运动方向的副词或地点状语置于句首,谓语表示运动的动词。 Out rushed a missile from under the bomber. Ahead sat an old woman. 注意: 上述全部倒装的句型结构的主语必须是名词, 如果主语是人称代词则不能完全倒装。 Here he comes. Away they went. 二、部分倒装 部分倒装是指将谓语的一部分如助动词或情态倒装至主语之前。如果句中的谓语没有助动词或情态动词, 则需添加助动词 do, does 或 did ,并将其置于主语之前。 1) 句首为否定或半否定的词语,如 no, not, never, seldom, little, hardly, at no time, in no way, not until... 等。 Never have I seen such a performance. Nowhere will you find the answer to this question. Not until the child fell asleep did the mother leave the room. 当 Not until 引出主从复合句,主句倒装,从句不倒装。 注意: 如否定词不在句首不倒装。 I have never seen such a performance. The mother didn't leave the room until the child fell asleep. 典型例题 1) Why can't I smoke here? At no time___ in the meeting-room A. is smoking permitted B. smoking is permitted C. smoking is it permitted D. does smoking permit 答案 A. 这是一个倒装问题。当否定词语置于句首以表示强调时,其句中的主谓须用倒装结构。 这些否 定词包括 no, little, hardly, seldom, never, not only, not until 等。本题的正常语序是 Smoking is permitted in the meeting-room at no time. 2 ) Not until the early years of the 19th century ___ what heat is. A. man did know B. man know C. didn't man know D. did man know 答案 D. 看到 Not until... 的句型,我们知道为一倒装句,答案在 C , D 中选一个。 改写为正常语序为, Man did not know what heat is until the early years of the 19th. 现在将 not 提前,后面 就不能再用否定了 , 否则意思就变了。 (1)以否定词开头作部分倒装 如 Not only...but also, Hardly/Scarcely...when, No sooner... than Not only did he refuse the gift, he also severely criticized the sender. Hardly had she gone out when a student came to visit her. No sooner had she gone out than a student came to visit her. 典型例题 No sooner___ than it began to rain heavily. A. the game began B. has the game begun

C. did the game begin D. had the game begun 答案 D. 以具有否定意义的副词放在句首时,一般采用倒装句 ( 谓语前置 ) 。这类表示否定意义的词有 never, seldom, scarcely, little, few, not, hardly, 以及 not only...but (also), no sooner...than, hardly... when scarcely... when 等等。 注意: 只有当 Not only... but also 连接两个分句时, 才在第一个分句用倒装结构。 如果置于句首的 Not only... but also 仅连接两个并列词语,不可用倒装结构。 Not only you but also I am fond of music. (2)so, neither, nor 作部分倒装 表示 " 也 " 、 " 也不 " 的句子要部分倒装。 Tom can speak French. So can Jack. If you won't go, neither will I. 典型例题 ---Do you know Jim quarrelled with his brother? ---I don't know, _____. A. nor don't I care B. nor do I care C. I don't care neither D. I don't care also 答案: B. nor 为增补意思 " 也不关心 " ,因此句子应倒装。 A 错在用 don't 再次否定, C neither 用 法不对且缺乏连词。 D 缺乏连词。 注意: 当 so 引出的句子用以对上文内容加以证实或肯定时,不可用倒装结构。意为 " 的确如此 " 。 Tom asked me to go to play football and so I did. ---It's raining hard. ---So it is. (3)only 在句首要倒装的情况 Only in this way, can you learn English well. Only after being asked three times did he come to the meeting. 如果句子为主从复合句,则主句倒装,从句不倒装 Only when he is seriously ill, does he ever stay in bed (4)as, though 引导的倒装句 as / though 引导的让步从句必须将表语或状语提前 (形容词 , 副词 , 分词 , 实义动词提前) 。 注意 :1) 句首名词不能带任何冠词。 2) 句首是实义动词 , 其他助动词放在主语后。如果实义动词有宾语和状语 , 随实义动词一起放在主语之 前。 Try hard as he will, he never seems able to do the work satisfactorily. 注意 : 让步状语从句中,有 though , although 时,后面的主句不能有 but ,但是 though 和 yet 可连 用。 (5)其他部分倒装 1)so... that 句型中的 so 位于句首时,需倒装。 So frightened was he that he did not dare to move an inch. 2) 在某些表示祝愿的句型中: May you all be happy. 3) 在虚拟语气条件句中从句谓语动词有 were, had, should 等词,可将 if 省略,把 were, had, should 移 到主语之前,采取部分倒装。 Were I you, I would try it again.

典型例题: 1 ) Not until the early years of the 19th century___ what heat is A. man did know B. man knew C. didn't man know D. did man know 答案为 D. 否定词 Not 在句首,要求用部分倒装的句子结构。 2 ) Not until I began to work ___ how much time I had wasted. A. didn't I realize B. did I realize C. I didn't realize D. I realize 3) Do you know Tom bought a new car? I don't know, ___. A. nor don't I care B. nor do I care C. I don't care neither D. I don't care also 解析:答案为 B. 句中的 nor 引出部分倒装结构,表示 " 也不 " 。由 so, neither, nor 引导的倒装句, 表示前一情况的重复出现。其中 , so 用于肯定句 , 而 neither, nor 用在否定句中。 (6)虚拟条件句的倒装 虚拟条件句的从句部分如果含有 were, should, 或 had, 可将 if 省略, 再把 were, should 或 had 移到从句 句首,实行倒装。 Were they here now, they could help us. =If they were here now, they could help us. Had you come earlier, you would have met him =If you had come earlier, you would have met him. Should it rain, the crops would be saved. =Were it to rain, the crops would be saved. 注意 : 在虚拟语气的从句中, 动词 'be' 的过去时态一律用 "were" , 不用 was , 即在从句中 be 用 were 代替。 If I were you, I would go to look for him. 如果我是你,就会去找他。 If he were here, everything would be all right. 如果他在这儿,一切都会好的。 典型例题 _____ to do the work, I should do it some other day. A. If were I B. I were C. Were I D. Was I 答案 C. 在虚拟条件状语中如果有 were, should, had 这三个词, 通常将 if 省略, 主语提前 , 变成 were, should, had + 主语的形式。但要注意,在虚拟条件状语从句中,省略连词的倒装形式的句首不能用动词的 缩略形式。如我们可说 Were I not to do., 而不能说 Weren't I to do 。 (7)强调句结构 常考的强调句结构是 it 引导的句子。 It is (was) 被强调部分 + that (who) + 句子其他部分。 此结构强调的成分仅限于主语,宾语和状语。 It is from the sun that we get light and heat. It was not until I had read your letter that I understood the true state of affairs. 典型例题 1 ) It was last night ___ I see the comet. A. the time B. when C. that D. which 答案 C. 强调句的结构是: It +be + 强调部分 + that (who) + 主谓句。 强调句的连词只有两个, that 和 who 。当强调的部分是人,且为句子的主语时,才用 "who" ,其余用 that 。 原句: My father did the experiment in the lab yesterday evening.

强调主语: It was my father who did the experiment in the lab yesterday evening. 强调宾语: It was the experiment that my father did in the lab yesterday evening. 强调时间: It was yesterday evening that my father did the experiment in the lab. ( 注意不用 when) 强调地点: It was in the lab that my father did the experiment yesterday evening. 2 ) It is ten years ___ Miss Green returned to Canada. A. that B. when C. since D. as 答案 C. 考点是连词用法。 本题易误选为 A. that. 其实本句不是强调句。若是,去掉 It be... that 还应是 一个完整的句子。而本句去掉 'It is...that' ,只剩下 ten years Miss Green returned to Canada. 不成句。因此 本句不是强调句。 It is /was + 时间 + since... 其中 is<---> has been was <---> had been.

英语句子按主谓排列顺序来分有正常语序和倒装语序。正常语序的结构是 ―主语+谓语‖,倒装语序为谓 语(或谓语的一部分)+主语。 倒装语序分为完全倒装和部分倒装两种。完全倒装是将整个谓语移至主语前面。例如:Then comes the bus。部分倒装是只将助动词、系动词或情态动词放在主语之前。例如:Is she an English teacher? 倒装结构的用法: 一、副词 here,there, in, out,up ,down, away,back,now, then, ahead 等位于句首,当谓语动词是 be,come, go, follow,run 等表示位置移动的动词,而且主语又是名词时,需要把谓语动词放主语之前,即全部倒装。 注意:A 此类倒装不用进行时态度。B 若主语是代词时,不用倒装。 1.--Let's hurry. Listen!There________. __Oh,yes.Has the teacher come yet? ---Look! Here________. A the bell goes, is he coming B goes the bell, he comes C the bell is going,he is coming D goes the bell, comes he 二,含有否定意义的词放句首,部分倒装。 A具有否定意义的副词放句首: not,never,seldom,hardly, rarely.little,scarely,few… 2.I finally got the job I dreamed about.Never in my life___ so happy!(2000,spring) A did I feel B I feel C I had felt D had I felt 3.The old couple have been married for 40 years and never once__with each other.(2003) A they had quarreled B they have quarreled C have they quarreled D had they quarreled B, 含 有 否 定 意 义 的 连 词 放 句 首 :not scarely..than..,Hardly..when.., not until... only…but also.., neither..nor.., no sooner…than..,

4.Not until all the fish died in the river__how serious pollution was.(95)

A did the villagers realize B the villagers realized C the villagers did realize D didn't the villagers realize 5.Not only__interested in football but__ beginning to show an interest in it. A the teacher himself is, all his students are B the teacher himself is, are all his students C is the teacher himself, are all his students D is the teacher himself,all his students are *not only, no sooner,hardly.scarely 要倒,but (also), than, when 后面的句子不倒. Neither..nor..两部分都倒装。 C, 含有否定意义的介词放句首:by no means, In no time,in no case, on no account,under no circumstances... On no account must you accept any money against your conscience. 三,only+状语,部分到装 6.Only in this way__to make improvement in the operating system.(2003 shang) A you can hope B you did more C can you hope D did you hope 7. __can you expect to get a pay rise.(2001) A With hard work B Although work hard C Only with hard work D Now that he works hard 四、表示上文的状况也适合另外一人或事半功倍有下列: 肯定:so+助动词(动/情态)+主语 *主语与上文一致 否定:neither(nor)+助动(动/情态)+主语 8.-David has made great progress recently. --_______, and________.(1997) A So he has, so you have B So he has, so have you C So has he , so have you D So has he ,so you have 9. – You forget your purse when you went out. ---Good heavens,_______.(2002) A so did I B so I did C I did so D I so did 五、as 作―尽管/虽然‖,引导让步状语从句,由于语法需要,把表语/状语/动词提于句首. 10._____,I have never seen anyone who's as capable(有能力) as John.(2001) A As long as I have traveled B Now that I have traveled C Much as I have traveled D As I have travled so much 11.___, he knows a lot of things. A The child as he is B Child as he is C A child as he is D Child as he is 六、so ..that.., such ..that..的句子结构中,若 so,such 和与其所修饰的词置于句首,实行部分倒。 12.So difficult____it to live in an English-speaking country that I determined to learn English well.(2001) A I have felt B have I felt C I did feel D did I feel

七、若 if 引导的虚拟条件句中有 were, had, should 时, 可将 if 省,把 were, had , should 放主语之前。 13.___it rain tomorrow, we would have put off the visit to the Yangpu Bridge.(94) A Were B Should C Would D Will 14.____ for the tree tickets,I would not have gone to the film so often.(95sh) A If it is not B Were it not C Had not it been D If they were not 八、充当地点状语的介词短语放句首,全倒。 In a lecture hall of a university sits a professor. 九、在表示愿望的感叹句,倒装。 May our country become rich and strong! Long live the People's Republic of China! 十、There be 句型,eg, There live(stand,appear.seem,remain,exist….) There is a man at the door wants to see you. There once lived an old hunter in that house. There seems to be some misunderstanding about the matter.

练习 1. Only when you have obtained sufficient data ______ come to a sound conclusion. a. can you b. you can c. would you d. you would 2. ______ that this region was so rich in natural resources. a. Little he knew b. Little did he know a. Little he did know d. Little he had known 3. Never again ______ political office after his 1928 defeat for the presidency. a. Alfred E. Smith seriously sought b. seriously Alfred E. Smith sought c. when did Alfred E. Smith seriously seek d. did Alfred E. Smith seriously seek 4. Only in recent years ______ begun to realize that wild dogs, kept within bounds, often do more good than harm. a. people have b. since people have c. have people d. people who have 5. _______, we were not going to make any concessions to his unreasonable demands. a. What may come b. Come what may c. May what come d. What come 6. Not until I shouted at the top of my voice ______ his head. a. that he turned b. did he turn c. he didn’t turn d. he had turned 7. ______ received law degrees as today. a. Never so women have b. The women aren’t ever c. Women who have never d. Never have so many women 8. Heat does not travel by convection in solid, because the solid does not move, ______. a. so does a liquid b. so a liquid does c. as does a liquid d. so is a liquid 9. On no account ______ to anyone. a. my name must be mentioned b. must my name mention

c. must my name be mentioned d. my name must mention 10. ______ that they may eventually reduce the amount of labor needed on construction sites by 90 percent. a. Such construction robots are clever b. So clever the construction robots are c. So clever are the construction robots d. Such clever construction robots are 11. ______ do we go for picnics. a. Certainly b. Sometimes c. Seldom d. Once 12. ______ is it only the ignorant and ill-educated person who has such faith in the bottle of medicine. a. Either b. Often c. Nor d. Usually 13. Her answer is not acceptable, and ______. a. neither am I b. either is mine c. neither is mine d. mine is neither 14. ______, I must do another experiment. a. Be it ever so late b. It is ever so late c. It be ever so late d. So late it be ever 15. So fast ______ that it is difficult for us to imagine its speed. a. light travel b. travels the light c. do light travel d. does light travel 16. A sneeze cannot be performed voluntarily, ______ be easily suppressed. a. nor it can b. nor can it c. it cannot d. and cannot it 17. ______ notebook and report that I promised you last week. a. Here is the b. Here are the c. Is here the d. Are here the 18. ______ a little more time to think, he might have acted more sensibly. a. If he took b. If he has taken c. had he taken d. Should he take 19. Beneath our feet ______ that our life depends on for food and clothing. a. the earth lay b. the earth lies c. lie the earth d. lies the earth 20. ______ the beginning of the 19th century did scientists know that all matter is made up of atoms. a. At b. By c. Up to d. Not until 21. Hardly ______ he got out of the court ______ the reporters raised a lot of questions to him. a. had … when b. had…than c. did…when d. has…than 22. Among these books ______ a dictionary that his father gave him as a birthday present. a. have included b. is included c. has included d. are included 23. No longer are contributions to computer technology confined to any one country; ______ is this more true than in Europe. a. nowhere b. hardly c. little d. seldom 24. Important ______ his discovery was, it was regarded as a matter of no account in his time. a. to b. for c. as d. although 25. According to the periodic table, ______ still some elements undiscovered. a. there seem to be b. it seems c. it seems to be d. here seems 26. Here ______ you want to see. a. the manager comes b. comes the manager c. comes a manager d. is coming a manager 27. Barry can hardly drive a car, ______. a. so can’t Molly b. can’t Molly either c. Molly can’t too d. neither can Molly 28. _______ for the leadership of the Party, we should not have succeeded. a. Had not it been b. Had it not been c. There was d. Is there 29. ______ no air or water, there would be no life in the world. a. Were there b. There are c. There was d. Is there 30. Not only ______ the data fed into it, but it can also analyze them.

a. the computer can memorize b. can the computer memorize c. do the computer memorize d. can memorize the computer 31. Not once ______ his view of life. a. did the gentleman mention b. the gentleman mentioned that c. the gentleman mentioned d. does gentleman mentioned 32. By no means ______ their own language well. a. it is true that all English people know b. is it true that do all English people know c. it is true that do all English people know d. is it true that all English people know 33. The molecules of gases move more freely than ______. a. do liquids and solids b. liquids and solids do c. do those of liquids and solids d. those do of liquids and solids 34. The world’s birth rates are on a decline and ______ are the death rates. a. so b. also c. too d. the same 35. _____ is the volume of chemical goods. a. Constantly growing too b. Too constantly growing c. Growing constant to d. Too growing constant 36. Many a time _______ me with my English study. a. have he helped b. has he helped c. he have helped d. did he have helped 37. Typical of the new type of young people ______, who set a shining example to the whole nation. a. was Lei Feng b. Were Lei Feng c. Lei Feng was d. Lei Feng were 38. What Mr. Smith did was important , but ______. a. more important the way of he did things was b. the way of he did things was more important c. more important was the way he did things d. more important the way were he did things 39. She didn’t want to buy it, ______. a. however good was it b. however good it was c. for how good might it be d. for how good it might be 40. ______ , it is always possible to find out its volume. a. Whatever the shape of a body may be b. The shape of a body may be whatever c. May whatever the shape of a body be d. Whatever may the shape of a body be 41. I won’t pay $20 for the coat; it’s not worth ______. a. all that much b. that much all c. that all much d. much all that 42. Hot air accompanied by high relative humidity feels warmer than ______. a. is it actually b. it actually is c. actually it is d. actually is it 43. Qingdao is usually cool in summer, but Nanjing ______. a. is rarely b. scarcely is c. hardly is d. rarely is 44. David, something important has happened. I wish to ______. a. talk it over with you b. talk over it c. talk over d. talk you over it 45. ______, more than 200 houses and buildings are heated by solar energy, not to mention the big cities in the region. a. Alone in the small town b. In the small alone town

c. In the small town alone d. In the alone small town 46. Geysers are found new near rivers and lakes, where water drains through the soil ______. a. surface below the deep b. deep below the surface c. the deep below surface d. the deep surface below 47. The wallflower ______ because its weak stems often grow on walls and along stony cliffs for support. a. so called is b. so is called c. is so called d. called is so 48. The history of painting is a fascination chain of evens that probably began with ______. a. ever made the very first pictures b. the ever made very first pictures c. the very first ever made pictures d. the very first pictures ever made 49. On the side of the hill, there is ______ which was once the entrance to a gold mine. a. a deep hole in ground b. a hole deep in ground c. a deep hole in the ground a deep in the ground hole 50. Will the boy who has taken my pen brine ______. a. back to me b. it back to me c. back it to me d. it to me back

倒装练习答案 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 A B D C B B D C C C C C C A D B B C 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 D D A B A C A B C B A B A D C A A B 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 A C B A A B D A C B C D C B

1. _____can you expect to get a pay rise. A.With hard work B. Although work hard C. Only with hard work D. Now that he works hard 2. ____, mother will wait for him to have dinner together. A.However late is he B. However he is late C. However is he late D. However late he is 3. Not until all the fish died in the river, _____ how serious the pollution was. A.did the villagers realize

B. the villagers realized C. the villagers did realize D. didn’t the villagers realize 4. Not until I began to work ____ how much time I had wasted. A.didn’t realize B. did I realize C. I didn’t realize D. I realized 5.—Do you know Jim quarrel with his brother? —I don’t know, _______. A.nor don’t I care B. nor do I care C. I don’t care neither D. I don’t care also 6. Only by practicing a few hours every day _____ be able to waste much time. A.you can B. can you C. you will D. will you 7. Not until the early years of the19th century _____ what heat is. A.man did know B. man knew C. didn’t man know D. did man know 8. _____got into the room, _____ the telephone rang. A.He hardly; then B. Hardly had he; when C. He had not; than D. Not had he; when 9. ______ snacks and drinks,but they also brought cards for entertainment when they had a picnic in the forest. A. Not only they brought B. Not only did they bring C. Not only brought they D. Not only they did bring 10.—I don’t think I can walk any further. —_____, Let’s stop here for a rest. A.Neither can I B. Neither do I C. I didn’t think so D. I think so 11. Only in this way ______ do it well. A.must we B. we could C. can we D. we can 12. Hardly ____ when it began to rain. A.had he arrived B. arrived he C. he had arrived D. did he arrive 13. Jack is a student and studies at the No. 2 Middle School. _____. A. It was the same with Mike B.So it is with Mike C. So is Mike D. So does Mike 14. ______, I would have given you his address. A. If you asked me B. You had asked me C. Should you have asked me D.Had you asked me 15. _____ that they had made an important discovery in science. A.Little they realized B. They had realized little C.Little did they realize D. Little had they realized 16. ______ that I couldn’t be absorbed in the work. A. They made such talked B. So loudly they talked C. It was noise outside D. Such a loud noise did they make 17. Many a time _____ me good advice.

A. he gave B. does he give C. he has given D. has he given 18. ____ have I seen a better performance. A. Everywhere B. Nowhere else C. Everywhere else D. Nowhere 19. Not a single word ____ at the beginning. A. did he say B. has he said C. he said D. he has said 20. Only in an hour ago ____ out why he was absent. A. did the teacher found B. the teacher found C. did the teacher find D. had the teacher found 21. _____the plane. A. Flew down B. Down flew C. Down was flying D. Down fly 22. Hardly _____ when the bus suddenly pulled away. A.they had got to the bus stop B. they got to the bus stop C. did they get to the bus stop D. had they got to the bus stop 23. ______ I had time, I would have run round that lake again. A. If B. Unless C. Had D. When 24. Not only ______ a promise ,but he also kept it. A. had he made B. he had made C. did he make D. he makes 25. ______ I would see you here. A.Little I dreamed B. Little do I dream C. I dreamed little D. Little did I dream 26. There ____ . A.come they B. they come C. they are come D. they will come 27. ______ that he could not speak for a long time. A.So frightened was he B. So frightened he was C. Was he so frightened D. Frightened was he 28. Only when class began ______ that he had left his book at home. A.will he realize B. he did realize C. did he realize D. should he realize 29. Only when you have finished your homework _____ go home. A. can you B. would you C. you will D. you can 30. Seldom ____ any mistakes during my past few years of working here. A. would I make B. did I make C. I did make D. shall I make 参考答案 1.倒装句,答案为 C。 2.状语从句的语序应是正常语序,故 A、C 排除,连词 however 后必须紧跟形容词或副词,D 是正确答案。 3.not until 引导状语从句位于句首时,主句要倒装,答案为 A 。 4.本题考查以否定词开头并修饰状语时的主谓语序,这时原状语可以是副词或介词短语,还可以是从句,

而主谓的语序为部分倒装,答案为 B。 5.本题考查 neither 或 nor 连接句子时语序的倒装,答案为 B。 6.答案为 D。 7.答案为 D。 8.hardly...when 和 no sooner ...than 是两个固定句型,前半部分置于句首,其后分句要倒装,答案为 B 。 9.答案为 B 。 10.答案为 B。 11.only 引导的介词短语或从句位于句首修饰状语时,句子谓语要部分倒装,答案为 C。 12.部分倒装,答案为 A。 13.答案为 B。 14.答案为 D。 15.副词 little 位于句首时,句子要倒装,答案为 C。 16.答案为 D。 17.many 修饰名词并位于句首时,句子要倒装,答案为 D。 18.答案为 D。 19.答案为 A。 20.only 修饰介词短语时,并位于句首时,句子要倒装,答案为 C。 21.答案为 B。 22.答案为 D。 23.虚拟语气的倒装形式,答案为 C。 24.答案为 C。 25.答案为 D。 26.there 放于句首,主语是代词时,主语和谓语的位置不变,仍保留陈述句式,答案为 B。 27.答案为 A。 28.答案为 C。 29.only 修饰句子的状语,位于句首,要部分倒装。若 only 修饰的状语从句不倒装,则主句要倒装,答案 为 A。 30 . 由 否 定 词 never, not, hardly, little, seldom, rarely, nowhere 和 否 定 意 义 的 短 语 in no way, in no case, at no time, by no means 等引起的句子,常用倒装语序,答案为 B。


相关文章:
英语倒装句讲解和练习附答案.doc
英语倒装句讲解和练习附答案 - 一、全部倒装 全部倒装是只将句子中的谓语动词全部
英语倒装句精讲及习题(附答案).doc
英语倒装句精讲及习题(附答案)_英语_高中教育_教育专区。初高中语法模块,倒装句专练 倒装英语句子的自然语序是主语在前,谓语动词在后。把谓语动词放在主语之前,...
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) - 高中英语倒装句 倒装句分为全部倒装和
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案)..doc
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案). - 倒装句 英语最基本的语序是主语在前
倒装句全面讲解和练习(答案).doc
倒装句全面讲解和练习(答案) - 初中英语倒装句 (一)倒装句的意义 1、适应一
英语倒装句练习题及答案解析..doc
英语倒装句练习题及答案解析._幼儿读物_幼儿教育_教育专区。英语倒装句练习题及答案解析. 01 倒装句练习题 1. ___can you expect to get a pay rise. A.Wi...
高中英语语法倒装句讲解与练习含答案.doc
高中英语语法倒装句讲解与练习答案 - 全部倒装 1.here,there,ou
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) (2).doc
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) (2) - 英语,全册,上册下册,单元测
倒装句讲解与练习(高中带答案解析).doc
倒装句讲解与练习(高中带答案解析) - 倒装句讲解与练习 一、什么是倒装句? 英语的基本句型是:主语 + 谓语。如果将主语与谓语调换, 则称为倒装句。 倒装句分...
英语倒装句练习题-及答案.doc
It was until dark that 高二倒装句练习题-英语(答案) 1
高中英语倒装句练习题及答案.doc
高中英语倒装句练习题及答案_英语_高中教育_教育专区。高中英语倒装句练习题 1....高中英语倒装句讲解及练... 18页 5下载券 高中英语语法-倒装句 练... ...
英语倒装句练习题-及答案..doc
Such, did he seem 倒装句练习题(答案) 1-5 BDACA 6-10 CBBCC 11-15 BDDBA 16-20 BADBC 21-25 DCABC 26-30 ADABA 31-35 CBDAD 英语最基本的语序...
高中英语倒装句练习及答案.doc
Nowhere else 6 答案:倒装练习(I) 1-5 CDBAB 16-20 CBBCB 解析: 1.C Never 放在句首,句子倒装,把完成时的助动词 提前。 2.D 在时。 3.B Not until...
高中英语倒装句讲解和练习.doc
高中英语倒装句讲解和练习 - 高中英语精讲系列 2015 年 5 月 23 日星期六;王 懿坤 高中英语倒装句讲解和练习 英语的基本语序是“主语+谓语”。如果将谓语的...
高中英语倒装句讲解以及足够习题.doc
高中英语倒装句讲解 倒装句分为全部倒装和部分倒装 ...倒装句 2 练习题答案】:Ⅰ、 1、B 7、C 8...高中英语倒装句练习题-附... 9页 5下载券 ...
倒装句练习题及答案解析.doc
倒装句练习题及答案解析_英语_高中教育_教育专区。学习必备 欢迎下载倒装句练习
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案).doc
高中英语语法倒装句讲解及练习(附答案) - 高中英语语法专项倒装句 高中英语倒装句 倒装句分为全部倒装和部分倒装 1 全部倒装 全部倒装是只将句子中的谓语...
高中英语倒装句的解析与练习.doc
高中英语倒装句解析与练习 - 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 倒装句综合练习题及答案 选择填空:(37...
英语倒装句练习题-及答案.doc
Such, did he seem 倒装句练习题(答案) 1-5 BDACA 16-20 BADBC 31-35 CBDAD 6-10 CBBCC 21-25 DCABC 11-15 BDDBA 26-30 ADABA 英语最基本的语序...
英语倒装句练习题-及答案.doc
英语倒装句练习题-及答案_英语考试_外语学习_教育专区。英语,全册,上册下册,单