当前位置:首页 >> 英语 >>

高一第一单元语法2

Unit 1 -ed 形容词和-ing 形容词 amazed embarrassed bored interested amazing embarrassing boring interesting excited moved puzzled surprised exciting moving puzzling surprising astonished frightened tired astonishing frightening tiring disappointing disappointed Phrases: 短语 1. 科学学科 science subjects 2. 信息技术 IT Information Technology 3. 体育课 PE Physical Education 4. 类似 be similar to 5. 对…态度 attitude to / toward 6. 教学方法 teaching method 7. 换句话说 in other words 8. 盼望 look forward to (doing) sth 9. 上大学,去教堂,进监狱 go to college (school, church, prison) 10. 分成 divide…into 11. 课后活动 after-school activities 12. 暑假 summer vacation 13. 特征 special features 14. 真正的/终生的朋友 true/long- life friends 15. 有可能 be likely to 16. 在…之初 at the start of [课堂练习] 1. 用 amaze 的正确形式填空 What he said _________ me. I was ___________that he had made such rapid progress in English . The flowers in the garden are in _____________colors. 2. 她看上去有点儿像你妹妹。 She looks _____your sister . 3. The house is expensive here . I’ve got about half the space at home and I’m paying _____ here . A. as three times much B. as much three time C. much as three times D. three times as much 4. ---David has made great progress recently. ---_________, and ___________ .

A. So he has ; so you have B. So he has ; so have you C. So has he ; so have you D. So has he ; so you have 5. ---You’re drinking too much . ---Only at home .No one ____ me but you . A. is seeing B. had seen C. sees D. saw 6. ---Is this raincoat yours ? ---No, mine _________there behind the door . A. hangs B. has hung C. is hanging D. hung 7. He always _______ careful notes while listening to the teacher in class. A. will take B. took C. takes D. is taking 【模拟试题】 I. 单词拼写 1. She gave a vivid d of the scene. 2. His towards me is unfriendly. 3. I was d at failing to prevent him from doing that. 4. The foreign guests were at the rapid development of China. 5. Because of modern t , we have a much higher standard of living. II. 单句改错 1. The news is disappointed. 2. I am interesting in football. 3. This is a very bored lesson. 4. He went to the college in Boston. 5. The famous surgeon developed a new technology in heart surgery. 6. He misunderstood that she loved him because of her kindness. 7. Mathematics are her weakest subject. III. 语法专练 1. Water at 100℃ and at this time the glass filled with it . A. boiled; breaks B. boils; will break C. is boiling; is to break D. will boil; breaks 2. —What is wrong with the car? —It work whose engine anyhow. A. won’t; won’t start B. doesn’t ; won’t start C. doesn’t; won’t be started D. won’t; is starting 3. —Does Tom live here? —Yes, but he here now. A. doesn’t live B. hadn’t lived C. isn’t livingD. will live 4. hard? Why don’t they stop working?

A. Isn’t it raining B. Hasn’t it rained C. Won’t it rain D. Wasn’t it raining 5. —I the failure was your fault. —Yes, I see, you only want to learn the details. A. didn’t think B. was not explaining C. am not suggesting D. haven’t expected 6. Don’t speak loud. Father . A. will sleep B. is sleeping C. has slept D. sleeps 7. I don’t really work here! I until the new secretary arrives A. just help out B. have just helped out C. am just helping out D. will just help out 8. It seldom here but it heavily these days. A. snows; snows B. snows; is snowing C. is snowing; is snowing D. is snowing; snows 9. —How did you like the lectures? —I thought they were . A. interested B. interest C. interesting Dof interestes 10. She said nothing and tears came to her eyes. A. surprised B. surprising C. exciting D. excited V. 完形填空 My Experience in a Free School At first I couldn’t believe it! There were no 1 in rows; no bells rang; no one had to go to 2 . Although we all lived “in”, 3 made us go to bed at a certain time; there was no “light out”. The 4 thing was that practically all the students went to class, 5 very few people stayed up late at night. Only the new people stayed up or 6 class. The new ones always went wild 7 , but this never lasted long. The freedom took some getting used to. Our teachers treated us like 8 ; never did we have to play “stand up”, “sit down”, “speak out”. I don’t 9 one student who didn’t try his best. The subjects were the same as those in 10 school, but what a difference in the approach (方式) !For example, in botany(植物学) we had 11 classes in the spring or fall, but instead we 12 two gardens, a vegetable garden and a flower garden. 13 in winter we each studied a few particular things about what we had grown. In maths the students built three different kinds of storerooms-small ones 14 ,but usable. They did this instead of having lessons in the classroom. They really had a 15 time too, designing everything, drawing the blueprints, figuring out the angles (角度) and so on. I didn’t take 16 I can’t stand it! Besides, I could do the basic things with numbers. That’s

17 ! On the whole I think I am a 18 person for having gone to the school. I can read and write as well as anyone else my age, and I can think better. That’s probably a real big 19 between the free school and regular-the amount of 20 . 1. A. desks B. lights C. students D. building 2. A. home B. bed C. class D. work 3. A. anybody B. nobody C. teachers D. parents 4. A. sad B. last C. good D. strange 5. A. and B. but C. so D. yet 6. A. attended B. took C. missed D. studied 7. A. from then on B. at first C.once more D.just then 8. A. worker B. pupils C. gardens D. grown-ups 9. A. hear from B. feel like C. think about D. know of 10. A. night B. regular C. small D. real 11. A. all B. short C. no D. indoor 12. A. planted B. studied C. drew D. toured 13. A. Still B. Then C. Yet D. Next 14. A. as well B. after a while C. of course D.as a result 15. A. funny B. great C. convenient D. thoughtful 16. A. maths B. care C. botany D. notice 17. A. dull B. interesting C. enough D. dangerous 18. A. careful B. better C. busier D. lovely 19. A. problem B. chance C. difference D. change 20. A. reading B. gardening C. teaching D. thinking VI. 阅读理解 During the summer holidays there will be a revised(修改过的) schedule(时刻表)of services for the students. Changes for dining-room and library service hours and for bus schedules will be posted on the wall outside of the dining-hall. Weekly film and concert schedules, which are being arranged(安排), will be posted each Wednesday outside of the student club. In the summer holidays, buses going to the town center will leave the main hall every hour on the half hour during the day. The dining-room will serve three meals a day from 7:00 a.m. to 7:00 p.m. during the two meals from noon to 7:00 p.m. on weekends. The library will continue its usual hours during the week, but have shorter hours on Saturday and Sunday. The weekend hours are from noon to 5:00 p.m. All students who want to use the library borrowing services must have a new summer card. This announcement will also appear in the next week’s student newspaper. 1. The main purpose of this announcement is to .

A. tell students of important schedule changes B. tell students of new bus and library services C. show the excellent services for students D. ask students to renew their library cards 2. At which of the following times will the bus leave the main hall? A. 8:00, 9:00, 10:00, 11:00 B. 8:30, 9:30, 10:30, 11:30 C. 8:30, 9:00, 9:30, 10:00 D. 8:00, 9:30, 11:00, 12:30 3. In the summer holidays, the library will have . A. no special hours B. special hours on weekdays C. special hours on weekends D. special hours both on weekdays and weekends 4. We may infer that during the summer holidays . A. the student newspaper will sell more copies B. there will be a concert or a film once a week C. many students will stay in the university D. no breakfast will be served on weekends

【试题答案】 I. 单词拼写 1. description 2. behavior 3. disappointed 4. amazed 5. technology II. 单句改错 1. disappointed → disappointing 2. interesting→interested 3. bored→boring 4.去掉 the 5. technology→technique 6. that she loved→her to love 7. are→is III. 语法专练 1—5 B B C A C 6—10 B C B C D IV. 完成句子 1. ① of interesting experiences during; in ② rich teaching experience 2. ①is similar to his ② along; many similar interests 3. ① get some information about ② wrote to me; information about ③ give; any information on 4.①A; of; are ② The; of; is 5. to improve on V. 完形填空: 1. A 2. C 3. B 4. D 5. A 6. C 7. B 8. D 9. D 10. B 11. C 12. A 13. B 14. C 15. B 16. A 17.C 18. B 19. C 20. D VI. 阅读 1. A 2. B 3. C 4. D


相关文章:
高一第一单元语法2.doc
高一第一单元语法2 - 高一英语研读课堂式导学学案 编者 W&L 姓名_
必修二第一单元语法点.ppt
必修二第一单元语法点_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Language po
高一化学必修二第一单元知识点总结.doc
高一化学必修二第一单元知识点总结 - 高一化学必修二知识点总结 第一单元 原子核
高一英语必修2第一单元知识点.doc
高一英语必修2第一单元知识点 - 高一英语 知识点归纳和总结 必修 2 第一单元
高一必修2第一单元语法练习.doc
4页 2财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 高一必修2第一单元语法练习 隐藏>> 1. “I don’t unde...
B2U1Grammar 人教版必修二第一单元语法_图文.ppt
B2U1Grammar 人教版必修二第一单元语法_英语_高中教育_教育专区。人教版必修二第一单元语法 Learning Aims ? To know what is the Non-restictive Attributive ...
必修1Unit1、2语法和词汇练习.doc
必修1Unit12语法和词汇练习_高一英语_英语_高中教育_教育专区。必修 1 Unit1、2 直接引语和间接引语一、直接引语和间接引语的定义 直接引语:直接引述别人的话,...
必修二,UNIT1,语法_图文.ppt
必修二,UNIT1,语法_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Cu
高一英语必修二 Unit1语法课件_图文.ppt
高一英语必修二 Unit1语法课件_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一英语
高一英语模块二第一单元语法m2u1grammar_图文.ppt
高一英语模块二第一单元语法m2u1grammar - Grammar 现在完成时
高中英语必修二第一单元知识点总结.doc
高中英语必修二第一单元知识点总结 - 高一英语 知识点归纳和总结 必修 2 第一
人教版高中英语必修二第一单元语法课件-非限制性定语从....ppt
人教版高中英语必修二第一单元语法课件-非限制性定语从句 - Book 2 Uni
高一政治必修二第一单元知识点总结.doc
高一政治必修二第一单元知识点总结 - 专题一 我国公民的政治生活 第一课 生活在
高一人教版必修一 unit1-2 课文 语法 配套练习word_图文.doc
高一人教版必修一 unit1-2 课文 语法 配套练习word_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Friendship Discuss:1.Why do you need friends? Make a list of reasons...
高中英语必修二第一单元知识点.doc
高中英语必修二第一单元知识点 - 1. puzzled adj 困惑的,茫然的(
模块二第一单元语法2_图文.ppt
模块二第一单元语法2 - Grammar and usage Present p
高中英语 Unit1 Friendship语法(2)重点 新人教版必修1.doc
人教版高一必修 1 重点 提炼:Unit 1 Friendship 语法突破(2
人教版高中英语必修二Unit1知识点详解.doc
人教版高中英语必修二Unit1知识点详解_工作计划_计划/解决方案_实用文档。人教版高中英语必修二Unit1知识点详解 必修2Unit1 单元知识梳理和能力组合 知识盘点 重点...
高中历史必修二第一单元知识点整理.doc
高中历史必修二第一单元知识点整理 - 将细小的零碎知识点按朝代整理了一下,方便记忆... 高中历史必修二第一单元知识点整理_高二政史地_政史地_高中教育_教育专区...
高一政治必修二第一单元知识点总结.doc
高一政治必修二第一单元知识点总结 - 9、公民与国家的关系:我国是人民当家作主的
更多相关标签: