当前位置:首页 >> 英语 >>

高二英语练习题 2014年10月29日


高二英语练习题 2014 年 10 月 29 日 第Ⅰ卷 (选择题,共 115 分) 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21.—May I use your electric juicer? A.You’ve got it B.It’s your turn —________.You can return it tomorrow. C.That depends D.Sure,go ahead 22.The arrangements for _____concert next Saturday are all in ______place. A.the;a B.the;/ C.a;/ D.a;the 23.—Who is to blame for the accident? A.as told B.as are told —The manager,not the workers. They just carried out the order________. C.as telling D.as they told 24.They have earned lots of money,so I ______believe that the business is a success. A.mildly B.firmly C.actively D.tightly 25.Although her relatives didn’t think she could live for three months,the old doctor finally ________her of her disease. A.cured B.operated C.treated D.served 26.John will refuse to have a talk with Kate,________she takes back what she said. A.before B.unless C.if D.until 27.What ________will it make whether Mr Black tells us the story early or not? A.sense B.difference C.mistake D.use 28.The laptop computer was here a moment ago,but I can’t put my hands ________it now. A.in B.at C.with D.on 29.—What should I do? A.apply B.devote —Clean the wound and ________the medicine to it. C.pour D.squeeze 30. There _____a great number of students entering for the competition, and the number of them _____increasing. A.is;is B.are;are C.is;are D.are;is 31.—Are you and Jane going to take a picnic? A.We hope B.We don’t hope —________. C.We hope to D.We didn’t hope it 32.There is no doubt ________first aid is only a temporary form of help given to a patient. A.whether B.if C.that D.which 33.The boy made the same mistakes________,which,of course,made his parents very angry. A.over and over again B.more or less C.sooner or later D.here and there 34.If you are going hiking in the mountains,a pair of strong boots is________. A.complex B.unbearable C.essential D.temporary 35.Living in this kind of polluted environment,people easily________. A.fall ill B.fall asleep C.fall silent D.fall behind 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) Michael is the kind of guy you love to hate. He is always in a good mood and always has something positive to say. When someone would ask him __36__he was doing, he would reply, “If I were any better, I’d be twins! ” He was a__37__motivator. If an employee was having a bad day,Michael was there__38__the employee how to look on the__39__side of the situation. Seeing this style really made me__40__,so one day I went up to Michael and asked him,“I don’t get it.You__41__be positive all the time.How do you do it?” Michael replied,“Each morning I__42__up and say to myself Mike,you have two__43__today.You can choose to be in a good mood__44__you can choose to be in a__45__mood.’ I choose to be in a good mood.__46__something bad happens,I can choose to be a victim or choose to__47__from it.I choose to learn from it.Every time someone comes to me__48__I can choose to accept their complaining or I can__49__out the positive side of life.I choose the positive side of life.” “Yeah,right.But it isn’t__50__easy.” I protested (抗议). “Yes it is, ” Michael said.“Life is all about choices.When you_51_away all the junk (废物), every situation is a choice.You choose how you react to_52__.You choose how people will__53__your mood.You choose to be in a good mood or bad mood.The__54__line is:It’s your choice how you live life.” I reflected on what Michael said. I learned from him that every day we have a choice to live fully.__55__is everything. 36.A.what B.why C.how D.whether 37.A.gifted B.natural C.talented D.patient
-1-

38.A.telling B.explaining C.discussing D.arguing 39.A.right B.positive C.real D.happy 40.A.anxious B.surprised C.curious D.shocked 41.A.won’t B.shouldn’t C.mustn’t D.can’t 42.A.get B.wake C.look D.turn 43.A.decisions B.attitudes C.ideas D.choices 44.A.and B.or C.otherwise D.but 45.A.heavy B.relaxed C.bad D.comfortable 46.A.As B.Each time C.The first time D.Last time 47.A.make B.remember C.take D.learn 48.A.complaining B.worrying C.telling D.arguing 49.A.shout B.point C.turn D.let 50.A.that B.such C.rather D.well 51.A.give B.cut C.break D.take 52.A.conditions B.states C.situations D.positions 53.A.affect B.harm C.change D.please 54.A.bottom B.important C.necessary D.obvious 55.A.Spirit B.Attitude C.Hard work D.Money 第三部分:阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) A One morning more than thirty years ago,I entered the Track Kitchen,a restaurant where everyone from the humblest (卑微的) to the most powerful came for breakfast.I noticed an empty chair next to an elderly, unshaven man, who looked somewhat disheveled.He was wearing a wornout hat and was alone.I asked if I might join him.He agreed quietly and I sat down to have my breakfast. We cautiously began a conversation and spoke about a wide range of things.We never introduced ourselves.I was concerned that he might have no money and not be able to afford something to eat.So as I rose to go back to the counter and buy a second cup of coffee,I asked, “May I get you something ?” “A coffee would be nice.” Then I bought him a cup of coffee.We talked more,and he accepted another cup of coffee.Finally,I rose to leave,wished him well,and headed for the exit.At the door I met one of my friends.He asked, “How did you get to know Mr Galbreath?” “Who?” “The man you were sitting with.He is chairman of the Board of Churchill Downs.” I could hardly believe it.I was buying, offering a free breakfast, and feeling pity for one of the world’s richest and most powerful men! My few minutes with Mr Galbreath changed my life.Now I try to treat everyone with respect,no matter who I think they are,and to meet another human being with kindness and sincerity. 56.What does the underlined word “disheveled” mean? A.Unfriendly. B.Untidy. C.Gentle. D.Kind. 57.The author bought a cup of coffee for the old man because________. A.he thought the old man was poor B.he wanted to start a conversation C.he intended to show his politeness D.he would like to thank the old man 58.How did the author probably feel after he talked with his friend? A.Proud. B.Pitiful. C.Surprised. D.Regretful. 59.What is the message mainly expressed in the story? A.We should learn to be generous. B.It is honorable to help those in need. C.People in high positions are not like what we expect. D.We should avoid judging people by their appearances. B The manager and staff are happy to welcome you and will do all they can to make your stay an enjoyable one. MEAL TIMES Our overnight charge includes a continentaltype breakfast.
-2-

Breakfast:7∶30—9∶30 am Lunch:12∶00—2∶00 pm Afternoon tea:4∶00—5∶30 pm Dinner:7∶00—9∶15 pm Meals can be served in rooms at a small extra charge.We regret that meals can not be served outside these times. Light refreshments (茶点) including tea, coffee, biscuits and sandwiches can be served in rooms between 10∶00 am and 11∶00 am except during the meal times listed above.Cold drinks are available in the room refrigerator. ROOM CLEANING Please hang the sign on your door handle if you do not wish to be disturbed.It will be easier for the maids if you can leave the room temporarily (暂时地) at any time between 9∶00 am and 4∶00 pm. VALUABLES We are not responsible for the loss of money, jewels, or other valuables unless they are kept in the safe and signed for by the manager. DEPARTURES Please inform receptionists (接待员) of your intended leaving before 9∶30 am of the day concerned and leave the room by noon to allow for its preparation for incoming guests.If necessary, luggage can be left in the charge of the hall porter (搬运工人). A SPECIAL REQUEST We would respectfully suggest that in consideration of the comfort of other guests,the volume of radios and televisions should be turned down after 11∶00 pm. 60.Meals can be served________. A.in rooms at 9∶00 pm B.in the dining room from 7∶30 am to 9∶15 pm C.in the dining room at 6∶00 pm D.outside the room at 3∶00 pm 61.If you intend to leave the room tomorrow,you may leave at any of the following hours EXCEPT________. A.10∶00 am B.12∶00 am C.3∶00 pm D.11∶00 am 62.Which of the following statements is NOT true? A.Cold drinks can be found in the room refrigerator. B.Guests are requested to turn down their radios and televisions after 11∶00 pm. C.The sign that can be hung on the door handle shows that the room needs to be cleaned. D.Your luggage can be kept in the safe and signed for by the manager. 63.Where is this notice most likely to be found? A.In hotels. B.In the newspapers. C.At restaurants. D.In shops. C Five years ago,my father and I had a heated disagreement and really never resolved it since that time.We avoided seeing each other unless we had to at family gatherings.But even then,we hardly spoke to each other. Last Tuesday I convinced myself I was going to tell my father I loved him.At 9∶00 am I called my dad to see if I could come over after work.When he answered the phone,I just said,“Dad,can I come over after work tonight?I have something to tell you.” My dad responded,“Now what?” I assured him it wouldn’t take long,so he finally agreed. At 5∶30 pm I came to my parents’ house,praying dad would answer the door.I was afraid that if mom answered the door,I would chicken out and tell her instead.But as luck would have it,dad did answer the door. “Dad,I just came over to tell you that I love you.” It was as if a transformation came over my dad.His face softened; the wrinkles seemed to disappear.He hugged me and said,“I love you too,son,but I’ve never been able to say it.” It was such a precious moment that I didn’t want to move.Dad and I hugged for a moment longer and then I left. Two days ago, my dad, who had heart problems, but didn’t tell me, had an attack in hospital, unconscious.I don’t know if he’ll make_it. So my message to all of you in this is:Don’t wait to do the things that you know need to be done.What if I had waited to tell my dad—maybe I will never get the chance again! Take the time to do what you need to do and do it now! 64.How did the author’s father feel towards the author’s words? A.Hesitated. B.Sad. C.Moved. D.Regretful. 65.The underlined part “make it” in the passage refers to “________”. A.survive the attack B.speak ill of me C.succeed in his life D.hear my words
-3-

66.What does the author intend to tell us by writing the passage? A.We should learn to respect our parents. B.We should learn to wait for opportunities. C.Do what you need to do right now. D.Love can resolve any disagreement. D Cancer sufferers could be treated with immune cells (免疫细胞) from donors resistant to the disease.US scientists say they have been given the permission by the authorities to test experimental treatment on humans. Zheng Cui and his colleagues at Wake Forest University of Medicine in WinstonSalem,North Carolina,have received permission from the Food and Drug Administration to screen people for their ability to avoid cancer. Immune cells from the best cancer fighters will be given to cancer patients,after being matched for the blood type,the scientists said. The scientists have discovered that a much larger population of immune cells called granulocytes (粒性白细胞) can also kill cancer and they have shown that immune cells from some people may effectively fight cancer in others. The researchers took blood samples from more than 100 people and mixed their granulocytes with cervical cancer cells.Granulocytes from one person killed around 97 percent of cancer cells within 24 hours.However,only around 2 percent of cancer cells were killed by those from another healthy individual. Last year,however,the scientists successfully treated a range of different cancers in mice by injecting them with granulocytes from a group of mice that are completely resistant to cancer. “Our preclinical tests have been successful.If this is half as effective in humans as it is in mice it could be that half of patients could be cured or at least given one to two years extra of highquality life,” Cui was quoted as saying. Everyone has some ability to fight cancer through immune cells called NK cells,which can identify and kill tumors (肿瘤)—although the extent of these cells’ influence is not known.Cells’ ability to kill cancer appeared to be lower in blood samples taken from people over the age of 50 and even lower in people with cancer.It also fell when people were under stress and during winter,according to the scientists. 67.What do we know from the passage? A.Granulocytes from one person may be used to fight cancer in others. B.Immune cells from people resistant to cancer can be given to any cancer patients. C.A lot of cancer sufferers have been successfully cured with the help of immune cells. D.As long as cancer patients have the same blood type with cancer fighters,they can be cured. 68.In order to treat cancer sufferers,scientists should get immune cells from________. A.healthy mice B.patients who just get cancer C.healthy people D.the best cancer fighters 69.What does the underlined word “those” in Paragraph 5 refer to? A.Blood samples. B.Granulocytes. C.Individuals. D.Cancer cells. 70.What do we know from Cui’s words in Paragraph 7? A.The tests to people have been proved successful. B.The new way can only cure half of human patients. C.The finding may be very useful in treating cancer. D.Not everybody can fight cancer through NK cells. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 71.________Many things can become distractions (分散注意力).Your ability to focus your mind,emotions, and physical movements will directly influence your success.Staying focused on the task at hand can be easier said than done.Here are some powerful techniques that can help you improve your ability to focus. For physical control,it helps to have a constant exercise schedule.72.________Exercising helps you gain better command of your body,and even goes beyond the body,giving you more flexibility not just physically but also emotionally and mentally.When you feel more comfortable in your body,you increase your selfconfidence, which helps you feel more relaxed. For mental control, meditation (沉思; 冥想) does the task.73.________It’s easy to get distracted by things in your background,but in order to perform well you have to maintain a high degree of focus.When you relax your thoughts it trains your mind to deal effectively with outside distractions so you can stay centered on what matters most at the moment. 74.________It prevents you from overreaction and also from overacting.When your emotions settle down,you gain greater awareness of the environment you’re in,and feel calm and in control. 75.________The good thing is that selfcontrol can be developed.Start exercising frequently,get yourself into meditation,and start to feel positive changes in your career and your life in general. A.In short,focus requires selfcontrol. B.There are many benefits of exercising.
-4-

C.Generally speaking,you need to practise a lot. D.There are still some disadvantages of exercises. E.Your emotions are well served by meditation as well. F.Focus is an important part of success and achievement in general. G.It helps block out all the noise and activities that are going on around you. 第Ⅱ卷 (非选择题,共 35 分) 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) Dear Editor, I’m writing to tell you about a food poisoning accident.Several days ago,my neighbor ate a bag of food buying from the market.After the meal, they had stomachaches and their faces turn pale.Fortunately, one of their friends found the accident and immediately called on an ambulance , which carried them quickly to a hospital.After several hours’ treatment they finally escaped from death. As some illegal businessmen only interested in making profits to become rich quickly,we seldom care about the necessary safety measures or care which happens to consumers.They must be charged with law.Meanwhile,I do hope whole society can realize the important of food safety and begin taking action together to make sure food is safe. Yours, Wang Ming 第二节 书面表达(满分 25 分) 下面两张照片被传到网上后,在全国引起轰动。两个普通环卫工人的事迹感动了中国。请简要描述这 两张照片,并谈谈你的感想(至少两点)。文章的开头已经给出。 要求:字数 150 左右。参考词汇:被水浸透的 watersoaked。

Looking around us,we may surprisingly find that some people are not ordinary as we thought. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

一、用所给的单词或词组的正确形式填空(有多余的选项) Convince, damage, attack, aid, attempt, electric, squeeze, stick to, value 1. He makes me _____________of his honesty. 2. We were _________in our investigation by the police. 3. He is ironing his clothes with an ___________iron. 4. He was asked to pay 200 yuan for the _____________done to me. 5. More than three air_____________ were made during that night. 6. The thief_________________ a lot of money out of that old man. 二、words 1. aid a. They_______ the poor country _______money then. b. ________our teachers, we have made great progress in English. c. I________ her _______study English in the past. d.进行急救________________ e.援助__________________
-5-

f.助听器_________ g.教具 2. injury n. injuries pl. injure vt a. The increasing traffic accidents have caused many________ and deaths. b. He fell down from his bike and was_____________. c. The ________are being sent to hospital after the accident. 3. present a. John__________ his award at a ceremony which recognized the bravery of ten people who had saved the life of another. b. On Teachers’ Day, our class will________ some flowers to our teachers. c. The general manager will_________ a report _____the Board of Directors (董事会) of the company. d .I’ll______ Mr Wang________ you. e. Who will _______the TV show? f. After finishing your writing, please_______ what you wrote_______ the class. g. Many fishes are _______in the river now after it has been dealt with properly. h. The people______ at the meeting are advanced teachers. 4. electric/electricity/electronic/electrical a. It is so hot today, but the__ fan isn’t working. b. A lot of ___equipment is needed for large theatres c. The________ was cut off for several days. d. His father is a _______engineer. e. There is no_________ station in this area. f. The dictionary is available in ____________form. A. electric B. electrical C. electronic D. electron g.发电机 h.电流 i.电源插头 j.电烙铁 k.电力工程 l.电子计算器 m.电子字典 5. damage/destroy a. Smoking can_____ your health. b. His careless remark_____ his reputation. c. An explosion_______________ the building completely. d. The court awarded him $200_______________to that company. e. What’s the _________of the furniture. f. What some people did has done _____the environment. 6. convince a. How can I __________you ________her honesty? b. What __________you _________vote for them? c. He _____________that she was guilty. 7. sense a.苏醒过来 b.讲得通,有意义 c.弄懂-----的意思 8. take one’s place/ take the place of / in place a. Mr. Wang is ill. Who will_________? b. It is likely that computers will ____mankind in the future. c. She is a lovely girl and always keeps everything__________. 9. take off/up/ a. He ____________his hat and bowed politely as he passed. b. When did you _______playing basketball?
-6-

详解答案 卷(五) 第二部分 21.D 根据答语 You can return it tomorrow 可知同意对方用榨汁机。Sure,go ahead 表示“当然可以, 用吧”,故选 D 项。 22.B 根据题意可知,音乐会是双方都知道的那场音乐会,故前面用定冠词 the;in place 准备就绪, place 前不用冠词。 23.A 答语是省略句,完整的句子是 They just carried out the order as they were told。 24.B 从 They have earned lots of money 可知,“我”坚信 (firmly believe)生意是成功的。mildly 温 和地,轻微地;actively 积极地,活跃地;tightly 紧紧地。 25.A cure sb.of a disease 治愈某人的病, 还可以表达为 cure sb.或 cure the disease。treat sb.for a disease 治疗某人的病。 26.B 句意为:除非 Kate 收回她的话,否则 John 不会和她谈的。根据题意可知逗号前后是条件关 系,故可排除 A、D。unless 相当于 if not,根据题意可知选 B 项。 27.B make a difference 意为“有影响,有关系,起(重要)作用”,题干中是将该短语拆开使用。句 意为:布莱克先生提不提前告诉我们那件事有什么关系吗? 28.D 固定词组 put one’s hand(s) on(找到,得到)。 29.A 由 Clean the wound 及 the medicine 可知应该敷 (apply)药;devote 奉献;pour 倒;squeeze 挤。 30.D a number of 后接复数名词作主语时,谓语动词通常用复数。the number of 后接复数名词作主 语时,谓语动词用单数。 31.C 动词不定式在 hope 后作宾语时,为了避免重复,常承前省略不定式的内容,但要保留不定式 符号 to。 32.C There is no doubt that...是固定句式,that 引导的是同位语从句。若换成 some 则要用 whether。 33.A over and over again 意为“反复,多次”。句意为:那个男孩一次次犯同样的错误,这当然令 他的父母很生气。more or less 或多或少,大体上;sooner or later 迟早,早晚;here and there 到处。 34.C 根据语境 hiking in the mountain 可知,应选 essential(必不可少的)。 35.A 根据 Living in this kind of polluted environment 可知应选 A 项。fall ill 意为“生病”。 语篇解读 迈克尔是一个对待生活总是积极乐观的人,他看到的总是生活中积极和光明的一面, 而且还帮助别人这样看待生活。 36.C 根据下文他的答语可知,是有人在问他近况如何。 37.B 根据上下文内容可知,他是个天生的乐天派。natural 天生的,自然的。 38.A 如果有一个员工遭遇到不好的事情,Michael 总是能出现在他身边,告诉他如何看到积极的一 面。telling 在此处做伴随状语。 39.B 根据上文内容可知,Michael 是个乐天派,所以他肯定会告诉员工积极的方面。 40.C 根据上下文内容可知,作者很好奇,所以才有了下文的询问。 41.D 作者觉得不可能所有时间都是积极的。 42.B 根据下文内容可知,每天早上醒来,Michael 都问自己选择怎样过这一天。 43.D 根据下文出现的动词 choose 可判断,此处应用名词“选择”。 44.B 前后之间存在选择关系,所以用 or。你可以选择好情绪,或者也可以选择坏情绪。 45.C 此处应该用 bad 和上文提到的 good 相对应。 46.B 每次有坏事发生时。each time 引导时间状语从句,表示“每次”。 47.D 根据下文可知,此处指的是选择从其中学习。learn from 从??获得(吸取)。 48.A 每次有人来向我抱怨,我可以选择接受他们的抱怨,或者是从其中指出积极的方面。 49.B 根据下一句可知,此处指的是为来人指出事情积极的一面。 50.A that 在此处相当于 so,是程度副词,意为“那么”。 51. B 生命是一个选择, 如果你砍掉所有的废物, 你将看到每一个面临的局面都是一个选择。 cut away 切,剪;去掉。 52.C 你选择如何应对这些局面。上文提到了 situation 一词。 53.A 你选择人们将怎样影响你的情绪。 54.A 最根本的一条是:你怎样过你自己的生活,这是你的选择。 55.B 全文都是在讲述 Michael 用积极生活态度来做出选择,所以总结为:态度决定一切。 第三部分 语篇解读 三十多年前,我走进一家饭馆吃饭,饭馆里形形色色的人,不分地位高低,我在一位衣衫
-7-

不整,戴着破旧的帽子,满脸胡须的老人旁坐下,认为他买不起早餐,就主动给他买了一杯咖啡,令我没 想到的是他竟然是位富人。这篇文章告诉我们不要以貌取人。 56.B 词义猜测题。此种题型虽不是阅读测试的重点,但也是常考题目,是对学生多方面综合能力 的检测。所以做题时要利用上下文,通过对应结构或平行结构中的同义词、反义词进行判断,利用定语从 句、同位语从句等来判断,或根据一些关联词所起的关系以及利用构词法进行判断。此题从 an elderly, unshaven man 以及 He was wearing a wornout hat and was alone.以及通过构词法可以看出是表示否定意义的 贬义词,可以排除 C 和 D 项。由 He agreed quietly.排除 A 项。 57. A 细节理解题。 由 I was concerned that he might have no money and not be able to afford something to eat.可知作者认为老人穷,故答案为 A。 58.C 细节理解题。朋友告诉作者老人是谁后,作者说了一句 I could hardly believe it.可以看出作者 感到很吃惊。 59.D 主旨大意题。全文记叙了作者看到老人的外貌后认为他是穷人,给他买了咖啡。令作者没有 想到的是,他竟然是位富豪,告诉我们不应该以貌取人,所以选 D。而 A 项“我们应该学会慷慨”,B 项 “帮助急需的人是光荣的”,C 项“高职务的人不像我们所想的那样”,都与本文主旨大意不符合。 语篇解读 本文介绍了一个宾馆里的餐馆、住宿方面的相关情况。 60. A 细节理解题。 根据开饭时间可知 9∶00 pm 在晚饭服务时间之内, 又根据 Meals can be served in rooms at a small extra charge.可知 A 项正确, B、 C、 D 三项的时间不对, 又根据 MEAL TIMES 中的 We regret that...these times.可知 D 项更不正确。 61.C 细节理解题。根据离开时告知接待员的时间可知:在上午九点半之前告知,中午之前离开。 62.C 细节理解题。由 ROOM CLEANING 中的 Please hang the sign on your door handle if you do not wish to be disturbed.可知 C 项的说法是错误的,故选 C。根据 MEAL TIMES 中的 Cold drinks are available in the room refrigerator.; A SPECIAL REQUEST 中的. ..the volume of radios and televisions should be turned down after 11∶00 pm.及 VALUABLES 中的 We are not responsible for the loss of money,jewels,or other valuables unless they are kept in the safe and signed for by the manager.可知 A、B、D 的说法是对的。 63.A 推理判断题。本文内容涉及餐饮、住宿,由此可推知 A 项正确。 语篇解读 作者以自己与父亲的经历告诉我们:我们要知道亲人们也需要被关怀,并且要及时表达出 我们的爱。 64 . C 细节理解题。由第五段作者爸爸的语言及动作 His face softened ; the wrinkles seemed to disappear.He hugged me and said,“I love you too,son,but I’ve never been able to say it.”可知他很感动, 故选 C 项。 65.A 细节理解题。由上文的父亲已没有意识及下文作者的假设 What if I had waited to tell my dad—maybe I will never get the chance again!可知作者不知道爸爸是否能度过难关活下来,故选 A 项。 66. C 主旨大意题。 作者通过自己的经历想告诉读者: Take the time to do what you need to do and do it now!故选 C 项。 语篇解读 科学家发明了一种新的方法来治疗癌症,如果进一步证明可以推广的话,将大大减轻癌症 患者的痛苦。 67. A 细节理解题。 根据第一段 Cancer sufferers could be treated with immune cells from donors resistant to the disease 可知,答案为 A。 68. D 细节理解题。 根据第三段 Immune cells from the best cancer fighters will be given to cancer patients 可知,答案为 D。 69. B 文章结构题。 根据前句 Granulocytes from one person killed around 97 percent of cancer cells within 24 hours 及两个句子之间的联系可知,答案为 B。 70.C 推理判断题。根据倒数第二段 If this is half as effective in humans...one to two years extra of highquality life 可推断,这项研究有很大的意义,故答案为 C。 71.F 72.B 73.G 74.E 75.A 第四部分 短文改错 Dear Editor, I’m writing to tell you about a food poisoning accident.Several days ago,my neighbor ate a bag of food
neighbors

buying from the market.After the meal,they had stomachaches and their faces turn
bought

turned

pale.Fortunately,one of

their friends found the accident and immediately called on—— an ambulance,which carried them quickly to a hospital.After several hours’ treatment they finally escaped from death.
-8-

As some illegal businessmen ∧ only interested in making profits to become rich quickly,we about the necessary safety measures or care which happens to consumers.They must
what are they

seldom care
by

be charged with

law.Meanwhile, I do hope ∧ whole society can realize the important of food safety and begin taking action together to make sure food is safe.
the/our importance

Yours, Wang Ming 书面表达 Looking around us,we may surprisingly find that some people are not ordinary as we thought. On the afternoon of the first day of the Spring Festival,a female cleaner leaned against the wall,taking off her watersoaked socks.They were the third pair that she had ever changed.In order to clear the road of snow to make sure of pedestrians’ safety,she had worked for a whole day. Every night always witnesses a greyhaired cleaner seated in the doorway of a shop.She is reading attentively by the light of the shop,lost to bitter cold and the noisy world.It is obvious that she wants to equip herself with knowledge to keep pace with the times of rapid development. The two photos of average cleaners have moved China.How great Chinese cleaners are!They work hard and never complain,though they do tough jobs;they are thirsty for knowledge and have a noble mental world. The two photos also have touched my heart.I will regard devotion as my goal in life,having more diligence and fewer complaints.Meanwhile,I appeal to the whole society to respect cleaners’ labor,and to the government to improve their working and living conditions.

Keys to exx 一、1.convinced 2.aided 3.electric 4.damages 5.attacks 6.squeezed 二、1.a.aided/with/in b. with the aid of c. aided/to d. give/carry out/do/perform first aid e. give/offer aid f. hearing aid g. teaching aids 2. a. injuries b. injured c. injured 3. a. was presented with b. present c. present/to d. present/to e. present f. present/to g. present h. present 4. a.electric b. electronic c.electricity d.electrical e.electric f. C g.an electric generator h.an electric current i.an electric plug j.an electric iron k.electrical engineering l.an electronic calculator m.an electronic dictionary 备注:electric 指可发电的或靠电力操作的或由电力生产的 Electrical 与电有关的(人员或物品) Electronic 电子的 5.a.damage b. has destroyed c. has destroyed d. damages e. damage f. damage to 6.a.convince/of b.has convinced/to c.was convinced 7.a.come to senses b.make sense c.make sense of 8.a.take his place b.take the place of c.in place 9.a.took off b.take up

-9-


相关文章:
2014-2015学年高二英语10月月考试题.doc
2014--2015 学年度第一学期月考(10 月) 高二英语 第一部分 阅读理
高二英语练习题试题2014年10月16日.doc
高二英语练习题试题 2014 年 10 月 16 日第二部分:英语语言知识应用(
2014-2015学年高二10月月考英语试题.doc
2014-2015学年高二10月月考英语试题 - 高二年级月测试英语 一、单项
高二英语练习题 2014年11月10日.doc
高二英语练习题 2014年11月10日_英语_高中教育_教育专区。高二英语练习题 21. I don’t mind ___the internet as long as it is not too late. A. you...
高二期中复习英语练习题 2014.doc
高二期中复习英语练习题 2014 - 高二期中复习英语练习题 2014-11-1
15学年上学期高二10月阶段练习英语试题(附答案).doc
15学年上学期高二10月阶段练习英语试题(附答案) - 江苏省如皋中学 2014-2015 学年度第一学期阶段练习 高二英语 I卷 I. Listening Comprehension (1× ...
高二英语练习题 2014年11月14日.doc
高二英语练习题 2014年11月14日 - 高二英语练习题 2014 年 11
3 英语-2013-2014学年高二10月月考英语试题.doc
3 英语-2013-2014学年高二10月月考英语试题 - 2. What su
哈六中2014-2015学年高二英语10月月考试卷.doc
哈六中2014-2015学年高二英语10月月考试卷 - 哈六中 2014-2015 学年高二英语 10 月月考试卷(含答案) 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两...
高二期中复习英语练习题 2014年11月18日.doc
高二期中复习英语练习题 2014 年 11 月 18 日 第一节:多项选择(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白...
10月29日英语作业.doc
10月29日英语作业_英语_小学教育_教育专区。写出相应的问句。 1、___ I am ...文档贡献者 若萱姐姐 贡献于2014-12-06 1 /2 相关文档推荐 ...
南京市金陵中学2013-2014学年高二10月阶段考试英语试题.doc
南京市金陵中学2013-2014学年高二10月阶段考试英语...100 分钟 2013-10 注意: 请将 175 题的答案...disturbed 7 高二年级上学期英语阶段测试 参考答案 ...
江苏省如皋中学2014-2015学年高二上学期10月阶段练习英....doc
江苏省如皋中学2014-2015学年高二上学期10月阶段练习英语试题 Word版含答案 - 江苏省如皋中学 2014-2015 学年度第一学期阶段练习 高二英语 I卷 I. Listening ...
高二英语练习题 2014年12月3日.doc
高二英语练习题 2014年12月3日 - 高二英语练习题 2014 年 12 月
2014.11.1高二英语半月考试题.doc
高二年级半月考试题(英语)使用时间:2014 年 11 月 1 日 测试时间:90 分钟 ...books D. tools 第二节(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 阅读下面...
浙江省诸暨市牌头中学2014-2015学年高二12月练习英语试....doc
浙江省诸暨市牌头中学2014-2015学年高二12月练习英语试题(六) - 2015.1 高二英语练习卷(8) 第一节:单项填空 1. As ___ birthplace of Hu...
印刷版-高二英语试题(2014-2015学年度第一学期).doc
印刷版-高二英语试题(2014-2015学年度第一学期) - 清远市 2014-2015 学年度第一学期期末教学质量检测 高二英语试卷 (2015 年 2 月 4 日 8:00-10:00) ...
高三英语加强版练习题 (29).doc
高三英语加强版练习题 (29)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。单词识记: ...时间:本周日晚上 7:30 开始,预计持续 1 个小时; 3.地点:高三 10 班教室;...
江苏省如皋中学2014-2015学年高二上学期10月阶段练习英....doc
江苏省如皋中学2014-2015学年高二上学期10月阶段练习英语试题 word可编辑,含标准答案_高中教育_教育专区。江苏省如皋中学2014-2015学年高二上学期10月阶段练习试题 ...
高二年级英语测试题(2014年9月21日).doc
高二年级英语测试题(2014年9月21日)_英语_高中教育_教育专区。高二年级英语测试题(2014 年 9 月 21 日)第一部分:听力(满分 30 分) 做题时,先将答案划在...
更多相关标签: