当前位置:首页 >> 英语 >>

山东省武城县第二中学2015-2016学年高一上学期第二次月考英语试题


高一年级阶段性测试 英语试题 2015.12 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。 注意事项: 1.答第Ⅰ卷前考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。 2.选出每小题答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用 橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号框。 3.全部答案在答题卡上完成,答在试卷上无效。 第Ⅰ卷(满分 100 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What drink does the man like? A. Tea. B. Coffee. C. Cold water.

2. When will the two speakers leave? A. At 7:30. B. At 8:00. C. At 8:40.

3. Why does the man want to move? A. To live near his children's school. C. To live in a bigger house. 4. What is the man complaining about? A. The low pay. B. The heavy work. C. The new boss. B. To live close to his workplace.

5. Where is the second bank the man mentions? A. Next to a supermarket. C. Opposite a cinema. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 6. What gift will the woman buy? A. A hat. B. A postcard. C. Some food. B. Beside the railway station.

7. How much will the woman pay? A. $80. B. $45. C. $60.

8. What instrument did the man play first?

A. The piano.

B. The guitar.

C. The drums.

9. When did the man leave school? A. In 1981. B. In 1992. C. In 1997.

10. How did the woman get to the museum? A. By subway. B. By bus. C. On foot.

11. Whose painting did the Woman like the most? A. Diego Rivera's. 12. What does the man suggest? A. Make some paintings together. summer. C. Visit the museum together someday. 请听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. How long did the woman study at Johnson High School? A. Three months. B. Five months. C. Six months. B. Go travelling together this B. Frida Kahlo's. C. Henri Matisse's.

14. Why was the woman not in her usual school during high school? A. Because of her illness. C. Because of her mom's job. 15. What did the woman study at college? A. Business Management. B. Tourism. C. Tennis. B. Because of her father's job.

16. What part-time job did the woman do while she was at college? A. Teacher. B. Saleswoman. C. Waiter.

请听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. How has the weather been recently? A. Sunny. B. Rainy. C. Cloudy.

18. What was the highest temperature yesterday? A. 15℃. B. 18℃. C. 20℃.

19. When will the weather turn rainy? A. This Tuesday. B. This Wednesday. C. This Thursday.

20. How many days' weather is reported? A. Three. B. Four. C. Five.

第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和 D)中,选出最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑。 A Many people are quick to say that television has little, or no, educational value. It is true there are lots of programs that are completely worthless — take Big Brother for example. However, some television programs can improve our knowledge of certain things. Here are some of my favorite shows: Blue Peter: It is the longest-running children's TV show in the world, although it has fallen out of date recently. Children would often learn about different countries around the world. For example, one presenter (主持人) went to the Amazon rainforest in South America! The Great British Bake Off: This show is all about making cakes, biscuits and pies. The purpose is to find Britain' s best amateur (业余的) baker. You can watch the show to get some new baking ideas. Frozen Planet: David Attenborough has produced many films about wildlife. This one is about life in the most northern and southern parts of the world: polar bears, seals, penguins, moose and many more animals. I love this show mainly because it teaches us about the influence we have on the planet and what we need to do to save these places. Pointless: This is a general knowledge quiz (问答比赛 ) show. Each round will provide a different category (e.g. sport, music, films) and a question will be given, for example "Which teams have won the World Cup?" Before the show, 100 people will have been asked the Same question. Contestants (竞赛者) then have to think of an answer which none of the 100people thought of. 21. According to the text, Blue Peter A. is not so popular as it used to be B. is mainly about the Amazon rainforest C. was produced by David Attenborough .

D. is very hard for children to understand 22. Frozen Planet may interest those who like A. South America animals 23. To win in Pointless, you have to A. answer 100 questions C. find a new answer . B. sport and films . C. foreign food D. wild

B. watch TV every day D. be a music lover . B. introduce four educational TV

24. The author wrote the text mainly to A. encourage Children to join a quiz show programs C. show that TV has little educational value should watch TV B

D. discuss whether children

A father who spent his life admiring (钦佩) Superman had his own superhero moment recently, although it came just after his death, when he saved two lives by giving away his kidneys (肾脏). Chris Kmetz, a 41-year-old Washington father of two, fell into a pond on Feb. 23 while he was driving home. When doctors told his wife, Jackie Kmetz, that her husband wouldn't make it, she changed him into a "Superdad" shirt and put their two kids, 2-year-old Madelyn and 4-year-old Dexter, in their own Superman clothes to say goodbye. Chris Kmetz died on Feb. 28, 2015. "During his childhood, Chris was introduced to picture books, and Superman became his first love," Jackie says. Chris kept over 1,000 such picture books in his bedroom and dressed as Superman every Halloween, and even sent videos telling superhero stories to his kids when he couldn't be home to put them to bed. Before his death, Chris cared a lot about organ donation (器官捐献), Jackie says. In fact, one of th eir usual conversations was the fact that they were both ready to be donors. "It was very clear in the first few hours after Chris's accident that the damage (损伤) to his brain was deadly, so I talked to the doctors about that because

it was something very important to Chris," Jackie says. Not all donors are able to save lives. Only one percent of hospital deaths meet the standards of organ donation, but Chris was one of them. Jackie said their children didn't yet know about their father's last act of kindness, but she will share his great stories with them later. "I'll make copies of the videos and news stories so we can see how heroic he was," she says. 25. On Feb. 23, 2015, Chris Kmetz A. had a car accident C. became a Superman . B. died in a big pond D. gave away his kidneys . D. organ

26. The underlined word "that" in Paragraph 4 refers to A. Superman donation 27. What Jackie says in the last paragraph shows a feeling of A. peace B. pride C. loneliness B. the damage C. Chris's death

. D. sadness

28. What's the main idea of the text? A. Picture books about Superman were popular. B. It is not easy to be a donor. C. Superman dad saved two lives after his death. D. It is important to drive safely. C Lilly and Audrey are younger than most cookbook authors. But they have been developing their kitchen skills for more than half their lives. When they had just learned to walk, they loved to hang out in the kitchen while their parents cooked dinner. At age 5, they made their first dish without help: pumpkin muffins. Audrey can still remember the way the muffins rose in the oven (烤箱), the painful wait for them to cool and the sweetness of the fresh-made treats. "It was super exciting to make something so delicious almost all on our own," she says. Their parents are not very skilled at cooking, so Lilly and Audrey turned to other people for cooking advice. Auspiciously, they live in Sonoma, California, an area that is known for its farms and restaurants. One local cook gave the twins (双胞

胎) lessons on cooking techniques, such as how to use knives; those classes taught Lilly and Audrey how to use kitchen tools safely. In 2009, they started a blog (博客), on which they share photos and recipes (菜 谱) they have created. Though the twins love creating sweet foods such as muffins, they also think about healthy food. They hope their cookbook will encourage kids to make better food choices by making them more knowledgeable. "Knowing more about your food and where it comes from certainly causes you to know more about what you eat and to put the best food in your body," Lilly says. That has been true for her. Lilly used to avoid eggplant at all costs, until one day she tried cooking it for herself. Now it's one of her favorite vegetables. "If you make something yourself and give it a try, you'll probably like it," she says. 29. Lilly and Audrey's first dish A. was a great success C. was an unpleasant experience D. was made with their parents' help 30. The underlined word "Auspiciously" in Para-graph 3 can be replaced by" A. Finally B. Luckily C. Strangely D. Suddenly . ". . B. was made when they were ten

31. Lilly's change is mentioned mainly to show A. we should try new things B. eggplant is good for our health C. she didn’t like eggplant in the past D. learning more about food does us good 32. What would be the best title for the text? A. Healthy eating C. Pumpkin muffins B. The twin cooks D. A popular cookbook D

Death Valley National Park is the largest national park on the American mainland. This 3.3 million acre (英亩) park in southern California is the lowest, hottest, and driest place in North America. The lowest point is 86 meters below sea level. In the summer, the average temperature is 46℃, and the highest temperature ever recorded

here was 56.6℃. There are some summers when Death Valley receives no rain, and the average rainfall is fewer than two inches. The earliest visitors to this desert area were different tribes (部落) of Native Americans. They walked through this area but did not stay. In 1849, people heard about the discovery of gold in California. Thousands of people began the long trip to the west. This large desert area was so difficult to cross that it received the name Death Valley. Today, tourists and nature lovers from all over the United States travel to Death Valley to enjoy its natural beauty. There are over one thousand kinds of plants in this desert, including many kinds of cactuses and flowers. Cactuses, with their interesting and unusual shapes, need very little rain. Their roots are close to the surface of the ground so they can quickly collect any rainfall. A few days after the first rain in the spring, thousands of wildflowers cover the desert. There are also many animals that have learned to live in this area. Most are active at night, and they sleep during the day. For example, the kangaroo rat sleeps deep underground while the sun is out. It can live all its life without drinking any water, getting its water from the food it eats. If you are planning a trip to Death Valley, winter is the best time to visit. And there are more things to know and prepare before you set off. 33. Death Valley National Park A. receives very little rain B. is hot all the year round C. is the biggest park in the U.S. D. lies in the northern part of California 34. Death Valley got its name A. in the early 19th century B. thanks t o Native Americans C. from the colors of its plants D. because of the terrible weather 35. What will the author most probably talk about next?

A. The discovery of gold. B. Some advice for tourists. C. The history of Death Valley. D. How to protect Death Valley. 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 The history of vaccines Few people enjoy getting shots (打针) at the doctor's office, but many of these shots are important vaccines (疫苗). 36

Vaccines got their start in Europe in the 1720s, when a British woman named Lady Mary Wortley Montagu was visiting Turkey (a country of southwest Asia and southeast Europe). She saw Turkish doctors purposefully inoculating (为做预防接种) people with small amounts of smallpox, which is a painful, deadly disease. Soon those patients not only got better, but then proved to be immune (免疫的) to the disease. 37

Lady Montagu quickly returned to England, excited to share this new medical treatment. But inoculation took many years to catch on. One problem was that no one had a way of inoculating people safely. 38 Anyway, inoculation saved many people

and it finally became the common practice for preventing smallpox. 39 He found that people who had caught a disease called cowpox became immune

to smallpox. Cowpox was much less harmful (有的) than smallpox. Edward Jenner advised doctors to inoculate people with cowpox, which led to a very safe vaccine and far fewer outbreaks of smallpox, Finally, a French scientist named Louis Pasteur realized that Edward Jenner's idea could be used to treat other diseases. 40 Today,

scientists and doctors continue to create new vaccines that could probably save millions of lives all over the world. A. There are several kinds of vaccines. B. Lady Montagu was very surprised to get to know that. C. Smallpox killed as many as one in every three children. D. They can help prevent us from getting certain diseases.

E. Sometimes, patients would suffer more health problems. F. Since then, vaccines have been made for many other diseases. G. Years later, another scientist Edward Jenner made a new discovery. 第三部分 英语知识运用 (共两节,满分 40 分) 第一节 完形填空(共 20 小题:每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 Birthdays mean a lot to the very young and the very old. On their birthdays, people 41 birthday cards and birthday gifts from their family and friends. Children's cards

often have a large 42 on them showing how old they are. Cards for adults (成人) 43 have pictures of flowers, trees or rivers. Inside there is always a simple 44 , such as "Happy Birthday" or "Many Happy Returns of the Day". In Britain children are often lifted off the ground and the same number of times as their 45 again suddenly, 47 of

46 . Some American parents have the

spanking (打??的屁股)their children, once for each year of their age. In America 48 children have their birthdays during the school year, they'll take a 49 to

school and have a small party with their class. In America the 16th birthday, also called children will be allowed to 52 51 50 sixteen, is the age at which

and have a car of their own. The age of 18 is really 53 , they can not drink

to young people because it means they become adults.

alcohol (酒) until they are 21. Many adults dislike getting 54 and a few people 55 about their age, 56

saying they are younger than they really are. But more and more people now don't telling others their age. Besides, you may see a 57

by the side of a road saying

"Dave Ellis 40 today!" When people reach the age of 65, they leave their jobs and stop 58 completely. Few people live to be 100, so a 100th birthday is very 60 59 .

In Britain people reaching this age may be Queen. 41. A. make B. pick C. send

enough to receive a card from the

D. receive

42. A. doll 43. A. usually 44. A, question

B. balloon B. finally B. greeting

C. number

D. candle D. nearly D. idea

C. Certainly C. service

45. A. caught up 46. A. age 47. A. chance 48. A. if 49. A. toy 50. A. shy 51. A. watch 52. A. strange

B. dressed up C. name

C. knocked down D. put down D. weight D. moment D. although D. letter D. sweet D. fight D. close D. After all D. older D. hear D. suggest D. car D. working D. natural D. healthy

B. birthday B. courage B. after B. cake B. funny B. travel

C. tradition C. because C. flower C. honest C. drive C. similar

B. important

53. A. However B. Instead 54. A. fatter 55. A. ask 56. A. forget 57. A. board 58. A. learning 59. A. helpful 60. A. quick B. poorer B. know B. mind B. shop B. living B. normal B. lucky

C. So far C. busier C. lie C. consider C. soldier C. worrying C. special C. smart 第Ⅱ卷(满分 50 分)

第三部分 英语知识运用(共两节,满分 40 分) 第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) One morning, I was waiting at the bus stop, worried about school. There were many people waiting at the bus stop, 62 some of them looked very 61 (be) late for

63 (anxiety) and disappointed, when the bus finally came, we all hurried on board. I got a place next on a bike 64 the window, so I had a good view of the sidewalk. A boy

65 (catch) my attention. He was riding beside the bus and waving his 66 (stop)

arms. I heard a passenger behind me shouting to the driver, but he refused until we reached the next stop. Still, the boy kept

67 (ride). He was carrying

something over his shoulder and shouting. Finally, when we came to the next stop, the boy ran up to the door of the bus. I heard an excited conversation. Then the driver stood up and asked, “ 68 anyone lose a suitcase at the last stop?” A woman on 69 (I)”. She pushed her way to the driver and

the bus shouted, “Oh, dear! It’s

took the suitcase thankfully. Everyone on the bus began talking about what the boy had done, and the crowd of strangers 第四部分 写作(共两节,满分 40 分) 第一节 翻译句子 71. 我小的时候没有机会接受教育。(have access to) 72. 两年前我在踢球时胳膊骨折了。 (doing 作状语) 73. 我们班由 60 名同学组成。 (consist of) 74. 屠呦呦是第一个获得诺贝尔医学奖的中国人。(the first + n. + to do sth.) 75. 努力学习,你就会在英语上取得进步的。 (祈使句+and+陈述句) 第二节 书面表达(满分 25 分) 假设这个月是学校 “健康月” , 校报面向全校师生征文, 请你以 “If You want to Be Strong and Healthy”为题写一篇文章。 要求: 1. 内容可自由发挥。 2. 词数 l00 左右。 70 (sudden) became friendly to one another.







高一年级阶段性检测 英语试题·答题卷 第Ⅱ卷(满分 50 分) 2015.12

第三部分 英语知识运用(共两节,满分 40 分) 级 姓 考 第二节 (共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 61. 66. 62. 67. 63. 68. 64. 69. 65. 70. 考场

第四部分 写作(共两节,满分 40 分) 第一节 71. 72. 73. 74. 75. 第二节 书面表 达(满分 25 分)

高一英语试题·答案 1-5:CACCB 6-10:ABCBB 11-15:ACCBA 16-20:ABACC

座号

A 篇 21-24:ADCB B 篇 25-28:ADBC C 篇 29-32:ABDB D 篇 33-35:ADB A 篇(文娱) 本文是应用文。文章主要介绍了四个有教育意义的电视节目。 21. A。细节理解题。由第二段中的 It is the longest-running children’s TV show in the world, although it has fallen out of date recently 可知,这个电视节目受欢迎程度不 如以前了,故选 A 项。 22. D。推理判断题。由第四段中的 This one is about ? many more animals 可知,那些 喜欢野生动物的人会对节目感兴趣,故选 D 项。 23. C。细节理解题。由最后一段中的 Before the show, ? none of the 100 people thought of 可知,要想赢得比赛,竞赛者的答案必须是全新的,即:不同于之前那一百个人的答案, 故选 C 项。 24. B。写作目的题。总览全文可知,作者通过本文主要向我们介绍了四个有教育意义的电视 节目,故选 B 项。 B 篇(个人情况) 本文是记叙文。文章主要讲述了一位“超人”老爸捐肾救人的感人事迹。 25. A。细节理解是。由第二段中的 Chris Kmetz ? fell into a pond on Feb. 23 while he was driving home 可知,A 项说法正确。 26. D。 篇章结构题。 由第四段中的 Before his death, Chris cared a lot about organ donation 和 they were both ready to be donors 以及该词后的 because it was something very important to Chris 可知,Jackie 和医生谈论了器官捐献一事,故选 D 项。 27. B。推理判断题。由该段中的 I’ll make copies of the videos and news stories so we can see how heroic he was 可知,Jackie 对于丈夫的所作所为感到很自豪,故选 B 项。 28. C。主旨大意题。总览全文可知,文章主要讲述了一位“超人”老爸捐肾救人的感人事迹, 故选 C 项。 C 篇(饮食) 本文是记叙文。文章主要介绍了一对双胞胎厨师。

29. A 。细节理解题。由前两段中的 At age 5, they made their first dish without help: pumpkin muffins 和 the sweetness of the fresh-made treats 等信息可知,Lilly 和 Audrey 第一次烹制的食物很成功,故选 A 项。 30. B。词义猜测题。由该词后面的 they live in Sonoma, ? lessons on cooking techniques 可知,这里是说 Lilly 和 Audrey 很幸运,故选 B 项。 31. D。推理判断题。Lilly 对茄子态度的转变印证了前面的内容 Knowing more about your food? put the best food in your body, 故选 D 项。 32. B。标题归纳题。总览全文可知,文章主要介绍了一对双胞胎厨师,故选 B 项。 D 篇(地理) 本文是说明文。文章主要介绍了位于美国加州的死亡谷国家公园。 33. A。细节理解题。由第一段中的 driest place 和 the average rainfall is fewer than two inches 可知,A 项说法正确。 34. D。细节理解题。由第一段中的 the lowest, hottest, and driest place 和第二段中的 This large desert area was so difficult to cross that it received the name Death Valley 可知,那里极端恶劣的天气使得人们很难穿越,所以得名死亡谷,故选 D 项。 35. B。推理判断题。由最后一段内容可知,作者接着很可能会介绍一些去死亡谷旅游时应该 注意的事项,故选 B 项。 36-40:DBEGF 话题:健康 本文是记叙文。文章主要回顾了人们研发疫苗的历史。 36. D。由该空前的 vaccines 可知,注射疫苗能够帮助人们抵抗某些疾病,所以 D 项内容符 合此处语境。 37. B。由该空前的 She saw Turkish doctors?immune to the disease 和第三段中的 Lady Montagu?excited to share this new medical treatment 可知,Lady Montagu 看到那些接 种了天花疫苗的人不但康复了,而且还对这种疾病有了免疫力,对此她感到非常惊讶,故选 B 项。 38. E。由该空前的 One problem was that no one had a way of inoculating people safely 可知,有时人们接种疫苗后会出现更多健康方面的问题,故选 E 项。 39. G。由该空后的 He found that people?immune to smallpox 和 Edward Jenner advised doctors to inoculate people with cowpox 可知,此处要谈论另一位科学家(Edward Jenner)

的发现,故选 G 项。 40. F。由该空前的 Finally 和该空后的 Today 可知,F 项内容符合此处语境。 完型填空 41-45:DCABD 46-50:ACABD 51-55:CBADC 56-60:BADCB

话题:节假日活动 本文是说明文。文章主要介绍了英美人士庆祝生日的一些方式及其态度。 41. D。由该空前后内容可知,人们在生日那天会“收到(receive) ”来自家人和朋友的贺卡 和礼物。 42. C。由该空后的 showing how old they are 可知,儿童贺卡上面有一个大大的“数字 (number) ” ,用来表示年龄。 43. A。成人贺卡上“通常(u sually) ”会有花、树或河流等图片。 44. B。由该空后的“Happy Birthday”or “Many Happy Returns of the Day”可知,贺卡 里总会有一句简单的“祝福话语(greeting) ” 。 45. D。由该空前的 lifted off the ground 可知,孩子们先是会被抬走,然后又被突然“放 下(put down) ” 。 46. A。几岁生日就会被颠几下,同下文的 once for each year of their age. 47. C。由上下文内容可知,这里是说“传统(tradition) ” 。 48. A。前后两个分句为假设关系,故填 if. 49. B。由该句中的 birthdays 和 have a small party with their class 可知,孩子们会带 上“蛋糕(cake) ”和同学一起过生日。 50. D。51. C。由该句中的 children will?have a car of their own 可知,从十六岁起孩 子们就可以“开车(drive) ”了,这是一个令人期待的、 “快乐的(sweet) ”年龄。 52. B。由该空后的 it means they become adults 可知,十八岁对年轻人来说是非常“重要 的(important) ” 。 53. A。该空前后为转折关系,故填 However。 54. D。55. C。由该句中的 saying they are younger than they really are 可知,许多成 人不喜欢变“老(older) ” ,有些还会对自己的年龄“撒谎(lie) ” 。 56. B。由转折连词 But 可知,现在越来越多的人不“介意(mind) ”告诉别人自己的年龄了。 57. A。由该空后的 saying “Dave Ellis 40 today!”可知,路边应该是一块“板子(board) ” , 上面写着:Dave Ellis 今天四十岁啦!

58. D。由该空前的 When people reach the age of 65, they leave their jobs 可知,他 们已经退休,完全不用“工作(working) ”了。 59. C。由该空前的 Few people live to be 100 可知,一百岁生日非常“特别(special) ” 。 60. B。由该空后的 receive a card from the Queen 可知,能够收到来自女王的贺卡当然是 非常“幸运的(lucky) ” 。 语法填空 61. being 62. and Did 69. mine/me 翻译句子 71. I had no access to education when I was young. 72. Two years ago I broke my arm playing football. 73. Our class consists of 60 students/classmates. 74. Tu youyou is the first Chinese to get/win the Nobel Prize for medicine. 75. Work hard and you’ll make progress in English. 写作 【范文赏读】 If you want to be strong and healthy, you should go to bed and get up early, which can ensure you enough sleep and good energy. If time permits, doing morning exercises every day is a good habit. If you want to be strong and healthy, you'd better have meals at regular tame and keep away from junk food so that you won't easily put on weight. If you want to be strong and healthy, it is advisable that you should learn how to balance study and play. Just as that old saying goes," All work and no play makes Jack a dull boy." Studying all day long makes us dull while playing without studying makes us empty. Studying effectively and playing happily make our life colourful and successful. 【参考译文 】 如果你想变得强壮健康 如果你想变得强壮健康,那么你就应该早睡早起,这样才能保证你有充足的睡眠和充沛 70. suddenly 63. anxious 64. to 65. caught 66. to stop 67. riding 68.

的精力。如果时间允许,每天晨练是一个好习惯。 如果你想变得强壮健康,你最好按时吃饭,远离垃圾食品,这样你才不容易长胖。 如果你想变得健康,你最好学会劳逸结合。正如俗话所说: “只学习不玩耍,聪明孩子也 变傻。 ”整天的学习会让我们变得愚钝,而只玩耍不学习会让我们变得空虚。有效地学习和快 乐地玩耐相结合会让我们的生活变得精彩、成功。 附听力原文: (Text 1) W: I prefer tea to coffee, but whenever we visit Harry, he always gives us coffee! M: All I really want is a glass of cold water. (Text 2) W: The show starts at 9:10, so why don't we leave at 8:00? M: Will that give us enough time to get there? It’ll be rush hour so the traffic could be bad. Let's (Text 3) M: I'm thinking about moving out of my place. W: How come? Is it far from your workplace? M: No. With three kids growing up and reaching school age, the house is far too small. (Text 4) M: Hi Marie. How're things with you? W: Same as usual. Overworked. Underpaid. M: Oh. I've got this new boss. She works twenty-five hours a day, and expects everybody else to do the same. I've been working till at least ten o'clock every night this week. W: Well. it's Friday evening now, so you can relax a bit. (Text 5) W: Excuse me, but could you tell me where I can change American dollars into British pounds? M: There is a bank between Wal-Mart and Rose Cinema. W: Yes. I know that one. but it's already past the bank's closing time. M: Then why don't you try the one next to the railway station? leave another thirty minutes earlier.

(Text 6) W: Excuse me. I am a tourist here and I am looking for something local and special here as gifts. Could you give me some suggestions? M: Well, we have quite a few choices here: postcards with our local scenery, hand-made cotton hats and over there some food. W: These hand-made hats look "very special and beautiful! How much are they? M: Forty-five dollars each or eighty dollars for the pair. The more you buy, the lower price I can offer. W: Ok, but I’ll buy one for my mother right now. (Text 7) W: Paul, how long have you been in the music business? M: For about 20 years, I guess. I’ve never had another job. I’ve only been a musician. W: How old were you when you started playing? M: Let me see?I taught myself to play when I was just a kid. I tried a few instruments?first the drums—that was when I was only 5, in 1981. After that it was the piano, and then later the guitar. W: When did you start playing profes sionally? M: While I was still at school. I left school at 16. I was playing in a band, working on Saturday evenings in the clubs. When I left school, my only dream was to be in a pop group. (Text 8) M: How was school today? W: It was fun. Our class went on a field trip to the Museum of Modern Art. M: You did? How did you get there? On foot? W: Of course not. We took the bus. M: Oh, really? Isn’t the subway faster? W: Sure, but it’s also more crowded. M: I see. So, how was the museum? W: It was great. It is so big that we only saw about half of the paintings — I’d have to go back another day to see them all — but I did see some great ones!

M: Did you have a favorite? W: Yeah. My favorite was a painting by Diego Rivera. There were some nice ones by his wife Frida Kahlo, too. M: Yes. I’ve seen those. My favorite painting there is actually by Henri Matisse. Did you see that one? W: No, I didn’t. M: Well, we should go to the museum together this summer so I can show it to you. (Text 9) M: Tell me something about yourself, please. W: I graduated from Jinan University. I like travelling very much and enjoy sports. I am in the tennis club at my university. M: The form says you were out of school for half a year during high school. Were you ill? W: Oh, no. .My father’s job took him to America for six months then, and he decided to take my mom and me along. M: So during that time you went to high school in the United States? W: Yes, I attended Johnson High School in Chicago. M: You have one year’s experience as a saleswoman, I see. W: Yes. That was my second job after graduation. I had been a waiter before that. M: Why are you interested in working for this company? W: I think it would give me the best chance to use what I’ve learned at college, studying Business Management for four years. M: Did you hold a job during your university days? W: Yes. I worked part-time as an English teacher. M: I see. Well, thank you for coming today. We will give you an answer in a few days. (Text 10) Good morning, everyone. I’m Sam Brown. Today is March 23rd, Monday. After being rainy for days, it’ll finally turn fine this afternoon. The highest temperature will reach 20℃ today, 5℃ higher than yesterday’s highest temperature, and the lowest temperature will increase to 15℃, 5℃ higher than yesterday’s lowest temperature.

Here is what the weather will be like for the next few days. Tomorrow, on Tuesday, it will remain sunny and the temperature will be a bit higher, with the highest temperature at 22℃ and the lowest at 17℃. On Wednesday, it’ll be sunny in the morning but turn cloudy in the afternoon. The highest temperature will drop to 19℃ and the lowest to 15℃. On Thursday, it’ll be rainy again, and the highest temperature will drop to 15℃. The weather this Friday will be the same as on Thursday. Thank you for listening, and have a pleasant day.


赞助商链接
相关文章:
...2016学年高一上学期第二次月考语文试题
山东省武城县第二中学2015-2016学年高一上学期第二次月考语文试题_语文_高中教育_教育专区。高一语文月考试题 (共 150 分,时间:150 分钟) 2015.12 要求:1....
山东省德州市武城县第二中学2015-2016学年高一3月月考...
山东省德州市武城县第二中学2015-2016学年高一3月月考英语试题解析.doc - 2016.3 第 I 卷(共 100 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 ...
...2016学年高一上学期第二次月考语文试题.doc
山东省武城县第二中学2015-2016学年高一上学期第二次月考语文试题.doc - 高一语文月考试题 (共 150 分,时间:150 分钟) 2015.12 要求:1.选择题(共 12 小...
...2016学年高一上学期第二次月考政治试题.doc
山东省武城县第二中学2015-2016学年高一上学期第二次月考政治试题.doc_其它课程_高中教育_教育专区。高一年级 12 月份月考政治试题一、选择题(每小题 1.5 分,...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高一历史上学期第二...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高一历史上学期第二次月考试题_政史地_高中教育_教育专区。山东省武城县第二中学 2015-2016 学年高一历史上学期第二次月考试...
山东省武城县二中2015-2016学年高一上学期第二次月考地...
山东省武城县第二中学 2015-2016 学年高一地理上学期第二次月考 试题一、选择题 下图为城市建设前后水循环示意图,读图回答 1-2 题。 1、与城市建设前相比,...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高二英语6月月考试...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高二英语6月月考试题(新)_英语_高中教育_教育专区。高二下学期第二次月考 英语试题注意事项: 1.本试题分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两...
山东省德州市武城县第二中学2015-2016学年高一下学期竞...
山东省德州市武城县第二中学2015-2016学年高一学期竞赛英语试题 Word版含答案.doc - 高一英语知识竞赛试题 第Ⅰ卷 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高三上学期第一次月...
山东省武城县第二中学2015-2016学年高三上学期第次月考英语试题 Word版含答案.doc - 高三英语九月份月考试题 (共 150 分,时间:120 分钟) 第Ⅰ卷(选择题)...
山东省武城县二中2015-2016学年高一上学期第二次月考语...
山东省武城县第二中学 2015-2016 学年高一语文上学期第二 次月考试题 (共 150 分,时间:150 分钟) 2015.12 要求:1.选择题(共 12 小题,共 36 分。1~7...
更多相关标签: