当前位置:首页 >> 其它课程 >>

八年级下复习题1


八年级下册基础知识期末专项练习 一、根据汉语完成句子。 1、你认为 100 年后我们的生活会是什么样子? What do you think our lives

in 100 years?

2、今天她是第一个到学校的人。She is the to get to school today. 3、这双鞋很好看,请试一下。This nice,

please try it one. 4、她打排球三年半了。 She has been playing volleyball for . 5、集邮是最常见的爱好。 is hobby. 6、我们班正在组织一次才艺表演为慈善机构筹集资金。 Our class is a talent show to money for charity. 7、中国是一个历史悠久的国家。 China is a country . 8、哈尔滨的一些古建筑中有一些是俄罗斯的风格。 Some of the old buildings in Harbin are 9、伦敦是英国的首都。London is England . 10、喝杯茶怎么样? a cup of tea? 11、 为什么不叫汤姆来帮助你 ask Tom you? 12、我的母亲将为我的生日做一顿特别餐。 My mother make a for my birthday. 13、鱼很容易照顾,但是蛇太恐怖。 Fishes are too take care of , but snakes are . 14、安娜对唱英文歌感兴趣。 Anna singing English songs. 15、经常上网有什么坏处?What’s surfing the internet. 16、我看了一半就睡着了。I way through it 17、赠送礼物的方式在不同国家是不同的。 is different in different countries. 18、我们要鼓励学生,他们才能取得进步。 We should students so that they can . 19、那个男孩替他父亲完成了那项工作 The boy did the work his father. 20、妈妈建议我多穿点衣服。My mom that I should wear more clothes. 21、怎么解决这个问题,你有什么提议吗? Do you have any about how to work out this problem? 22、我宁愿回家看电视,也不愿意看这部电影。 I will go home to watch TV see this movie. 23、周末我们乘船去游览这个城市吧。
1

Let’s on the boat to travel around the city. 24、王芳在水世界过的很愉快。 Wang Fang at Water Word. 25、杰伊学英语有困难。Jay has some English. 26、五分之四以上的学生去过游乐场。 of the students to the amusement park. 27、爸爸买这辆车有两年了。Dad the car two years. 28、车还没有来,刘涛和彭军正在排队等候。 The bus hasn’t come. Liu Tao and Peng Jun are 29、汤姆和马克正在图书馆里浏览图书。 Tom and Mark are in the library. 30、你弟弟至少有 6 岁了吧?Your little brother must be 6 years old. 31、他们对我确实有好。They were me. 32、我昨天收到了一封感谢信。I a yesterday. 33、我费了很大的劲才找到这所学校。 I finding this school. 34、好的方法让学习变得更加容易。Good ways to study. 35、我与同学们相处得很好。I well with my classmates. 36、你买的这支笔不能用。The pen you 37、事实上,我们应该注意不要在公共场所大声咳嗽或打喷嚏。 In fact, we should also not to cough or loudly 38、乱扔垃圾在世界各地都是不允许的。 is almost in the world. 39、我也不喜欢售货员围着我转。 I don’t like it when shop assistants me . 40、眼下最时髦的宠物要数大肚皮猪了。 The kind of pet is the 41、在加拿大人们会赠送一条公园里的长椅或一棵树来帮忙纪念一个人。 In Canada, people will a park or a tree to help a person. 42、他说英文歌曲使他对学习英语更感兴趣了。 He said that English songs him English. 43、你不用费什么事就可以找到大米、面条或饺子。 You won’t rice, or . 44、Smith 夫妇被独自困在电梯里。The Smiths in . 45、在你过马路之前细心地看路的两边。 Be to look before you the road. 46、自从她六岁以来,她一直弹钢琴。 She has been since she six years old. 47、我买不起这本字典,因为我把钱用完了。
2

I can’t afford to buy the dictionary, because I have my money. 48、 南京是座有着悠久历史的古城。 Nanjing is an old city a very history. 49、我对赢得这场比赛确信无疑。 I will the match.. 50、这个城市的一些古代建筑呈欧式风格。 Some of the old buildings in this city are . 51、一方面价格太高。另一方面质量很差。 the price is , but on the other hand the quality is . 52、我没有去过黄果树瀑布,丽丽也没有去过。 I to Huangguoshu Water Falls, Lily. 53、北京的人口是多少? the Beijing? 54、他说他不会再和他交朋友了。He said he make friends with him 55、现在的年轻人需要体验下不同的生活。 Young people today different lives. 56、我们上周大吵了一架。We last week. 57、我们家乡的污染没有以前严重了。 There is in our hometown before. 58、他所有的梦想最后都变成了现实。All his dream at last. 59、新型机器人将有多种不同的形状。New robots will be many . 60、那个小狗从盒子里面出来逃跑了。 That dog the box and just now. 61、当它走进一家纪念品商店时,我非常惊讶。 I was very when it a souvenir shop. 62、飞机两个小时之前起飞了。The plane two hours ago. 63、不是所有的人都喜欢吃三明治。 the people like eating sandwiches. 64、玛丽和她的姐姐默默地走回家。Mary and her sister walked home 65、这个单词是什么意思?What’s the this word? 66、这是世界近代史上最重要的事件之一。 This was in modern world history. 67、和听相比我更擅长读 I’m reading than . 68、听说上周他得了感冒我感到非常难过。 I was that he a cold last week. 69、他们中的大部分人都看书到十一点 them read books 11p.m. 70、我想让你记住一些学校聚会的规则。 I you the rules school parties. 71、班里一半的学生将参加这个聚会。 go to the party. 72、请告诉孩子们不要在大街上玩耍。 Please the children in the street. 73、她尽其所能让我们开心。She did everything us 74、成为一名职业运动员是我的理想职业。
3

is my dream job. 75、我不知道怎么才能到你家。I don’t know get to your house. 76、我们愿意为这次班级联欢组织游戏。 We’d like to the games the class party. 77、他能看到水里有好几百条鱼。He can see fish in the water. 78、上星期天,他有一次不同寻常的经历。She had an last Sunday. 79、那位老人依靠卖报为生。 The old man by newspaper. 80、这不够好,我要加以改进。This is not , and I want to it. 期末复习(二) 一.选择 ( )1.-Why is your room so beautiful? -Because I _____it. A. have painted B. have been painting C. painted D. would paint ( )2. His English is very good because he ____ it for nearly ten years. A. has study B. has been studying C. studied D. will study ( )3.-How long have you been skating? -_______. A. For seven years ago B. Since seven years C. Since I am seven years old D. Since seven years ago ( )4. Can’t you see there ___ a pair of skates under the bed. A. is B. are C. has D. have ( )5. I am very tired. Can you make ___ for me so that I can sit down. A. a room B. rooms C. the room D. room ( )6. Ellen wants to find someone so that they can ___ a snow glob collectors’ club A. begin B. start C. make D. put ( )7.-Can you turn this article into English? -I think so. I ____ English for more than ten years. A. have learned B. have been learning C .was learning D. learned ( )8. Sometimes the name of the food and its appearance is more important than ____. A. how it is good B. how is it good C. it is how good D. how good it is ( )9. Could you tell me the difference __ meaning __ the word “country” and the word “state”? A. in in B. between; between C .in; between D. between; in ( )10. Would you mind ___ you in the match? A. him to join B. his to join C. his joining D. he joining ( )11. You need help, ____? A. needn’t you B. need you C. don’t you D. do you ( )12. We don’t allow ___ in our offices, but we do allow people ___in the smoking rooms. A. to smoke; to smoke B. smoking; smoking C. to smoke; smoking D. smoking; to smoke
4

( )13. What were they arguing ___ you ___? A. with; about B. for; with C. with; / D. about; with ( )14.Their parents had a lot of trouble ____ the dolls because there were so few. A. buy B. buying C. to buy D. bought ( )15.Don’t _____ Chinese in your English class. A. tell B. speak C. say D. talk ( )16.She was ____ angry ____ say a word. A. so; as B. so; that C .too; to D. very; that ( )17.Ann is American, and ___________. A. so does Lucy B. so Lucy is C. so Lucy does D. so is Lucy ( )18.Mother told her son ________in the street. A. not play B. to not play C. doesn’t play D. not to play ( )19. It’s time for lunch now, let’s _________ it. A. to stop to have B. stopping to have C. stop to have D. stop having ( )20.I’m sorry I can’t do anything for you. I’m just a small potato in the world. A.大混蛋 B.小土豆 C.小人物 D.初来者 ( )21.There is _____at McDonald’. A.something new B.anything new C.new sonething D.new any thing ( )22.She’s sleeping now. Would you mind ____then radio. A.turning on B.turning off C.turning up D.turing down ( )23.What should I get my sistert _____her birthday? A.for B.to C.of D.on ( )24.Wy don’t you _____with me today? A.go B.to go C.going D.gone ( )25.We’re never been to an amusement park like it_____. A.age B.befor C.a few days age D.befor last year ( )26.Edwad doesn’t like foreign film a lot..____ A.So do I B.So like I C.Neither I do D.Neither do I ( )27.There is something important here,____? A.is there B.isn’t that C.does there D.isn’t there ( )28.I can____swim_____skate. Will you please teach me? A.either -----or B.not only -----but also C.but----and D.neither----nor ( )29.Let’s go swimming ,______? A.\ B.you C.will you D.shall we ( )30.He said he_____ me with my may math project. A.will help B.would help C.hekps D.has helped ( ) 1.--_________ have you been skating? --Since two years ago. A. Hoe long B. When C. How soon
5

( ) 2. We have run out of _______ to store the globes. Can we have two more______? A. rooms, room B. room, room C. room, rooms ( ) 3. You should_______ other’s homework again. A. try not to copy B. try to copy C. trying copy ( ) 4. I can’t hear my father clearly. Would you mind_______? A. turning it on B. turn it down C. turning it off ( ) 5. She is ______ to have ________. A. not free enough, enough food B. enough busy, food enough C. not free enough, enough food ( ) 6. If he has no time to do it, please me_______. A. to instead of B. instead of C. instead ( ) 7. Thank you very much for______ me the book______ colorful pictures____ it. A. send, have, in B. sending, with, in C. send, with, in ( ) 8. She______ when she heard the______ news. A. gets annoyed, annoying B. gets annoying, annoyed C. got annoyed, annoying ( ) 9. Would you please ______the window? It’s a bit cold here. A. open B. not open C. not close ( ) 10. Jenny, _______,is too young to wash her clothes. A. an 8-years-old girl B. an 8 year old girl C. an 8-year-old girl ( ) 11. Her parents are busy. They have_____ time to ______ on her. A. little, spend B. a little, take C. little, cost ( ) 12. My teacher tells us that_______ something for someone is the best present. A. do B. did C. doing ( ) 13. He has been______ his story book_____ an hour ago. A. looking for, for B. finding ,since C. looking for, since ( ) 14.______ the boy in red, both of these girls saw it happing. They all knew about it. A. Except B. And C. Besides ( ) 15. ______did you start playing tennis? When I was 8. A. Where B When C. How long ( ) 16. The book_______ yours, Bob. A. maybe B. probably C. may be ( ) 17. The manager feels______ tired because he has to meet______ people and do_____ work every day. A .too much, much too, too much B. much too, too many, too much C. too much, too many, much too ( ) 18.How long have you been playing basketball? __________. A. One and a half year B. One year and a half C. One years and a half ( ) 19. So much work usually makes them_______ tired.
6

A. to feel B. feels C. feel ( ) 20. Everyone except John and Mike_______ there when the meeting began. A. is B. was C. were ( ) 21. Would you mind closing the door? ____________. A. Yes, not at all B. of course, I mind C. Not at all ( ) 22. Why not get her a scarf? __________. 3 A. Because she’s short B. She’s curly hair C. That sounds good ( ) 23. Would you please help me make the dinner? _________. A. Yes, please B. Sure, I’d love to C. Never mind ( ) 24. How about a dictionary? __________________. A. No, that’s interesting B. Yes, that’s too boring C. No, that’s too expensive ( ) 25. Could you help me wash the dishes? ___________. A. A. sorry B. Yes C. No problem 四.作文 Write a composition according to the information below(not less than 80 words) 提示:今天是星期天,小杰不上课,他与爸爸一起去动物园,在那儿他看到了许多动物: 老虎、猴子、狮子、熊等等。这些动物在动物园里生活得不愉快,他们喜欢在森林中, 因为动物园里的生活与森林中的生活不一样。注:要将提示内容全部体现在作文中 Unit 1 Will people have robots? 词组 1. in the futu re 在将来 2. live to (be) ? years old 活到??岁 3. in 100 years 一百年后 4free time 空闲时间 4. talk about 谈论,谈及,谈到 5high school 高中 5. computer programmer 电脑程序员 6. space station 太空站 6fall in love with? 爱上?? 7. go skating 去滑冰 8be able to 能,会 8. on vacation 度假 10the World Cup 世界杯 9. keep a pet pig 饲养一头宠物猪 10. job interview 工作面试 11fly to 飞往 11. come true 实现,成为现实 12. see sb. do sth. 看见某人做了某事 13. one’s own ? 某人自己的?? 14. science fiction movies 科幻影片
7

15. help (sb.) with sth. 帮助(某人)做某事 16. hundreds of 数百,成百上千的 17 the same as 和??相同 17. wake up 醒来;唤醒 18talk to/with 和??交谈 18. try to do sth. 试图做某事,尽力做某事 19get bored 变得厌倦[来源:学_科_网 Z_X_X_K] 20.over and over (again) 一次又一次,再三地 本单元目标句型: 1. What do you think life will be like in 1000 years? 2. There will be fewer trees、more buildings and less pollution in the future. ? fewer; less 表示否定之意, 分别修饰可数名词和不可数名词; more 二者都可以修饰。 3. Will kids go to school? No, they won’t/Yes, they will 本单元语法讲解 一般将来时 表示将要发生的动作或存在的状态。本时态标志词: 1.含 tomorrow; next 短语; 2.in+段时间 ; 3.how soon; 4.by+将来时间; 5.by the time sb.do? 6.祈使句句型中:or/and sb. will do 7.在时间/条件状语从句中, 如果从句用一般现在时, 主句用将来时 8.another day 比较 be going to 与 will: be going to 表示近期、眼下就要发生的事情,will 表示的将来时间则较远一些。 如: He is going to write a letter tonight. He will write a book one day. 2. be going to 表示根据主观判断将来肯定发生的事情, 表示客观上将来势必发生的事 will 情。 He is seriously ill. He is going to die. He will be twenty years old. 3. be going to 含有“计划,准备”的意思,而 will 则没有这个意思,如: She is going to lend us her book. He will be here in half an hour. 4.在有条件从句的主句中,一般不用 be going to, 而多用 will, 如: If any beasts comes at you, I'll stay with you and help you. 掌握了它们的这些不同,你就能很好的区分 be going to 与 will 了。 ???? 一般将来时常见的标志词???? 1.含 tomorrow; next 短语; 2.in+段时间 ; 3.how soon; 4.by+将来时间; 5.祈使句句型中:or/and sb. will do
8

例 Be quick, or you will be late=If you don’t be quick,you will be late 6.在时间/条件状语从句中, 如果从句用一般现在时, 主句用将来时(另见 Unit 5) 人教新目标八年级英语(下)第一单元检测试卷 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has __________ (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be __________ (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat _________ (more; less) food, so he gets quite weak.[来源:学。科。 网 Z。X。X。K] 4. The ________ (more; much) we get together, the ________ (happy; happier) we’ll be. 5. David has _______ (less; fewer) money than Anna has.[来源:学科网] B.把括号中的汉语翻译成英语。 6.—Do you have a little _______________(空闲时间)? —Yes, I do. Why? —I want to talk about something with yo u.[来源:Z§xx§k.Com] 7.I think I will be in a high school _________________(四年以后). 8.—What do you think about in the future? —I think students will all study at home ________________(用电脑). 9.Which movies will _____________________(得奖) next year? 10.—Can you _________________(吹喇叭)? —A little. —Then join us, please. C.理解句意,填补所缺部分。 11.Thursday is the f ___ day of a week. 12. Yesterday it rained very h_______ , so I didn’t go out. 13. My parents enjoy l in the countryside very much. 14. Do you have any l time? I want your help. 15. The computer is an important i . 16. There will be less p in 100 years. 17. We will have a long v after a few days. 18. Do you have a c card? 19. The other students kept their eyes c right away. 20. Their lives will be a lot b than it is now. 二、根据句意,用括号内所给词的适当形式填空。 21. She wants to be a _________ (science) when she grows up. 22. There is a t all _________ (build) in front of the post office. 23. I can do my homework by _________ (I). 24. Today is Sunday. Let's go ________ (skate). 25. Please buy some _________ (toothbrush) for them. 三、同步语法。
9

A.用括号内所给动词的适当形式填空。 26. They ____________ (not have) any classes next week. 27. Betty _____________ (write) to her parents tomorrow. 28. Look at those clouds. It ___________ (rain). 29. He ____________ (read) an English book now. 30. Look! Many girls ______________ (dance) over there. B.按要求改写下列句子,每空一词。 31. They clean the classroom every day. (用 tomorrow 代替 every day) They _________ _________ the classroom tomorrow. 32. Will the flowers come out soon? (作肯定回答) _________, _________ _________. 33. We'll go out for a walk with you. (改为否定句) We _________ _________ out for a walk with you. 34. Nanjing will have a fine day. (改为一般疑问句) _________ Nanjing _________ a fine day? 35. The students will work in the supermarket. (对划线部分提问) _________ _________ the students _________? 四、单项选择。 ( )36. — Will people live to be 300 years old? —_________. A. No, they aren't B. No, they won’t C. No, they don't D. No, they can't ( )37. There will be _________ pollution this year than last year. A. fewer B. much C. less D. many ( )38. I think people here are friendly. Do you agree _________ me? A. with B. to C. on D. from ( )39. —Where is Miss Wang? —She went to Hainan Island last week and will return _________ six days. A. ago B. later C. behind D. in ( )40. —_________ will they play? —They will play football. A. What subject B. What sport C. What food D. What language ( )41. I will see you again _________. A. a day B. every day C. one day D. everyday ( )42. I hope your dream will _________. A. come true B. come out C. come in D. come on ( )43. Everyone wants to _________ to the moon for vacations. A. walk B. run C. swim D. fly ( )44.This coat doesn't fit him well, as he has ____ a huge body and the coat is___small. A. so; suc h B. so; so C. such; such D. such; so ( )45. —How many birds can you see in the trees? —I can see _________ birds in them. A. hundreds of B. five hundreds C. hundred of D. five hundreds of
10

五、根据汉语意思完成下列句子,每空一词。 46. 没有人知道将来会发生什么事。 No one knows what will happen _________ _________ _________. 47. 电脑如今被人们广泛地使用。 The computers _________ widely _________ _________ people today. 48.你认为哪一张画最好看? Which _________ _________ _______ __ is the nicest picture? 49. 他的叔叔是一名宇航员。他去年在太空站工作。 His uncle is an _________. He worked on a _________ _________ last year. 50. 我到临沂后,我就爱上了这座城市。 I _________ _________ _________ _________ this city after I got to Linyi. 六、完形填空。 A We live in computer age (时代). People 51 scientists, teachers, writers and even students use computers to do all kinds of work. But more than 30 years ago, 52 couldn't do much. They were very big and expensive. Very 53 people were interested in them and knew how to use them. Today computers are smaller and 54 . But they can do a lot of work; many people like to use them. Some people 55 have them at home. Computers become very important because they can work 56 than people and make fewer mistakes. Computers can 57 people do a lot of work. Writers now use computers to 58 . Teachers use them to help teaching. Students use them to 59 . Computers can also remember what you 60 them. Computers are very useful and helpful. They are our friends. Do you want to have a computer? ( )51. A. like B. as C. and D. with ( )52. A. students B. scientists C. teachers D. computers ( )53. A. few B. a few C. little D. a little ( )54. A. cheap B. cheaper C. more expensive D. expensive ( )55. A. even B. still C. already D. yet ( )56. A. fast B. faster C. slow D. slower ( )57. A. help B. make C. stop D. use ( )58. A. write B. play C. study D. learn ( )59. A. sing B. study C. dance D. watch ( )60. A. put in B. put on C. put into D. put up B 根据短文内容和首字母提示完成句中所缺单词。 In England winter is not very cold and summer is not very h 61 .There is a great d 62 between summer and winter. Why is it? England has a warm winter and a c 63 summer beca use it is an island(岛) c 64 .In winter the sea is w 65 than the land. The winds from the sea t 66 warm air to E
11

67 . In summer the sea is c 68 than the land. The winds from the sea t 69 cool air to England. The southwest winds blow over(吹遍) England all the year. They blow from the s 70 .So England has a lot of rain. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 七、阅读理解。 A Peter was an inventor. His job was to invent new things, and he worked when he had an idea. His workroom was in his house, so he could work whenever he wanted to. Sometimes he worked seven days a week and sometimes he didn’t work for days. He did all his work right at home, but he left the house to go to meetings sometimes. Peter usually got up at about five o’ clock. He made some tea and started to work at six. He drank tea all day—he couldn’t work without it—but he didn’t eat anything until in the evening. First, Peter cleaned the workroom and turned on the answer-phone because he couldn’t talk to people when he had an idea. Then he started to work. He usually had a rest after two or three hours, but he didn’t leave the workroom. He did something different to help him relax. Sometimes he did some exercise, and sometimes he listened to music. He usually stopped working at about nine o’ clock in the evening. He thought about his work most of the time, even when he was out. He was interested in what was around him and h e liked looking for new ideas and new problems to solve. 阅读短文,完成句子 71. Peter was an ______. 72. Peter did his work at home, but he left his house to have ______ sometimes. 73. When he was working at daytime he didn’t ______ anything until in the evening. 74. He ______ the answer-phone because he couldn’t talk to others. 75. To relax, he often did some exercise and ______ in his workroom. B We are all busy talking about and using the Internet, but how many of us know about the history of the Internet? Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time, computers were large and expensive. Computer networks(网络) didn’t work well. If one computer in the network broke down, then the whole network stopped. So a new network system(系统) had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working, information could be sent through another part. In this way the computer network system would keep on working all the time. At first, the Internet was only used by the government, but, in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to use it too. However, computers were still expensive and the Internet was difficult to use. By the start of the 1990s, computers become cheaper and easier to use. Scientists had also developed software(软件) that made “surfing(浏览)” the
12

Internet more convenient (方便). Today it is easy to get on-line and it is said that millions of people use the Internet every day. Sending e-mail is more and more popular among students. The Internet has n ow become one of the most important parts of people’s life. 阅读短文,选择正确答案 ( ) 76. The Internet has a history of ______ years. A. about 40 B. less than 30 C. more than 45 D. nearly 35 ( ) 77. Scientists set up a new network system to ______. A. make the computer cheaper B. make the system work well C. make the computer go well D. develop new softwares ( ) 78.The Internet was widely used in the ______. A.1960s B.1970s C.1980s D.1990s ( ) 79.The underlined words “get on-line” in Chinese mean ______. A.上机 B.上网 C.接线 D.买电脑 ( ) 80.Which of the following is NOT true? A. In the 1960s computer network system went wrong easily. B. Computers are much cheaper than before. C. Today the Internet is used everywhere. D. People had enough softwares to get on-line fifteen years ago. 八、书面表达。 提示:我喜欢英语,我想在 10 年以后当一位英语老师。我要尽可能教好我的学生。我要 尽量用英语讲课。我要努力使我的课讲得生动有趣。另外,学生们都喜欢听老师讲故事, 所以我要经常给学生讲英 语故事,使他们对英语感兴趣,从而能提高他们的听力。我相 信我能成为一个好老师的。词数:80 左右 ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ______________________

13

答案 Unit 1 一、1. fewer 2. fewer 3. less 4. more; happier 5. less 6. free time 7. in four years 8. on computers 9. win award 10. play the trumpets 11. fifth 12. heavily 13. living 14. leisure 15. invention 16. pollution 17. vacation 18 credit 19. closed 20. better 二、21. scientist 22. building 23. myself 24. skating 25. toothbrushes 三、 26. 1. won't have 27. will write 28. will / is going to rain 29. is reading 30. are dancing A. B. 31. will clean 32. Yes, they will 33. won't go 34. Will, have 35. Where will, work 四、36. B 37. C 38. A 39. D 40. B 41. C 42. A 43. D 44. D 45. A 五、46. in the future 47. are, used by 48. do you think 49. astronaut, space station 50. fell in love with 六、A) 51—5 5 ADABA 56—60 BAABC B) 61.hot 62. difference 63. cool 64. country 65. warmer 66. take 67. England 68. cooler 69. take 70. southwest 七、71. inventor 72. meetings 73. eat 74. turned on 75. listened to music [来 源:Z,xx,k.Com] 76-80. ABDBD 八、One possible version: I like English. I want to be an English teacher in ten years. I'll teach my students as well as possible. I'll give my lessons in as much English as I can. I'll try my best to make my lessons lively and interesting. Besides, we all like listening to stories. So I'll try often to tell my students stories in English, so that they'll be interested in English and can improve their listening. I believe that I can become a good teacher.

14

15


相关文章:
八年级下1复习题
八​年​级​下​1​复​习​题 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档八年级下单元练习题(复习) 1. 单项选择 —Do you often get ...
八年级(下)语文复习题1
八年级(下)语文复习题1_初二语文_语文_初中教育_教育专区。自己编写的,实用性很强!!!初二(下)语文复习试题(1)一、作家、文学常识。 (八年级下册) 班级: . ...
2013年八年级下册数学期末复习题及答案
2​0​1​3​年​八​年​级​下​册​数​学​期​末​复​习​题​及​答​案2013 年八年级数学第二学期期末数学复习联系...
八年级历史下册复习题(一)[1]
八年级历史下册复习题(一)[1]_政史地_初中教育_教育专区。八年级历史下册材料分析题 1、阅读材料回答问题。 材料一: “中国人民热爱和平,但是为了保卫和平,从不...
八年级下总复习试题1
八年级下总复习试题1 隐藏>> y 八年级期末测试题 一、选择题(每题 3 分,共 30 分) 1.下列各运算中,正确的是( A. 2 ? 3 ? 5 ) C. 3 2 ? 2 ...
八年级下学期期末复习题(1)
八年级下学期期末复习题(1)_初二数学_数学_初中教育_教育专区。八年级下学期期末复习题(1) 一、选择题 1. 下列方程中是关于 x 的一元二次方程的是( A、 ...
八年级下期末复习题(1)
八年级下期末复习题(1)_初二数学_数学_初中教育_教育专区。八年级(下)期末复习题(1)一、填空题 1. 已知 Rt△ABC 中,∠ACB=90 ,CD⊥AB,若 AD=4,DB=2...
新人教八年级下数学期末复习试题(1)含答案
新人教八年级下数学期末复习试题(1)含答案_数学_初中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档新人教八年级下数学期末复习试题(1)含答案_数学_初中教育...
八年级下数学期中复习题 (1)
八年级下数学期中复习题 (1)_数学_初中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 八年级下数学期中复习题 (1)_数学_初中教育_教育专区。八年级下数学...
八年级下学期数学中段考试复习题1
八年级下学期数学中段考试复习题(一) 班别:___ 姓名:___ 学号:___ 一、选择题(每题 3 分,共 36 分) 1、用不等式表示 a 的 2 倍与 7 的差不...
更多相关标签: