当前位置:首页 >> 英语考试 >>

2013年6月非英语专业硕士研究生英语测试试卷A卷(附完整参考答案)


Non-English Major Graduate Student English Qualifying Test (GET) (June 22,2013)

A卷
考生注意事项
一、本考试试卷由两部分组成:试卷一(Paper One)包括听力理解、词汇、阅读理解三个 部分、共 55 题;试卷二(Paper Two)包括翻译与写作两部分,共 7 题。所有题按顺 序统一编号。两份试卷合并装订成试题册。 二、试卷一(题号 1-55)为客观评分题。答案一律用中性(HB)铅笔做在答题卡上,在对 应题号下所选的字母中间画黑道,如 [A] [B] [C] [D]。 三、试卷二为主观评分题,答案一律写在主观答题纸 Answer Sheet II 上。答题前,请仔细 阅读试卷二前的注意事项。 四、请在试题册上写清姓名和准考证号,考试终了时与答题卡和答题纸一并交回。 答题卡 和答题纸上须写清姓名和准考证号,不得作任何记号,否则答案无效。 五、试卷一为 65 分钟。听力理解部分时间以放完录音为准,大约 20 分钟。 其余部分所占 时间与得分均标在试卷上,由考生自行掌握。 六、试卷二为 55 分钟。考试终了时间一到,考生一律停笔,将试题册、答题卡及主观答题 纸放在座位上,待监考老师收点无误后,经主考教师宣布本考试结束方可离开考场。

试卷一(Paper One)
Part I LISTENING COMPREHENSION (20 minutes, 20 points, 1 question 1 point)

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Example: You will hear: You will read: A. 2 hours. B. 3 hours. C. 4 hours. D. 5 hours. From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) “5 hours” is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center. Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1

1. A. The flight has been canceled. B. The plane is late. C. The plane is on time. D. The tickets for this flight have been sold out. 2. A. He is not to blame. B. It was his fault. C. He will accept all responsibility. D. He will be more careful next time. 3. A. The man is a forgetful person. B. The typewriter is not new. C. The man can have the typewriter later. D. The man misunderstood her. 4. A. There will be heavy fog in all areas. B. There will be heavy rain by midnight. C. There will be heavy fog in the east. D. There will be fog in all areas by midnight. 5. A. She’s scornful. B. She’s angry. C. She’s sympathetic. D. She’s worried. 6. A. He likes the job of a dish-washer because it pays well. B. He thinks it’s important to have a good job from the beginning. C. He hates to be a dish-washer because it’s boring. D. He would work as a dish-washer in summer if he has to. 7. A. She must learn to understand John’s humor better. B. She enjoys John’s humor a great deal. C. She doesn’t appreciate John’s humor. D. She thinks John is not funny enough. 8. A. Joan may have taken a wrong train. B. Joan will miss the next conference. C. Joan won’t come to the conference. D. Joan may be late for the opening speech. 9. A. She has been dismissed for her poor performance. B. She has been fired by the company. C. She has been granted leave for one month. D. She has been offered a new job. 10. A. It will last for two weeks. B. It has come to a halt. C. It will end before long. D. It will probably continue. Section B Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Passage One Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard. 11. A. Washing plates. B. Clearing tables. C. Shining shoes. D. sweeping the floor. 12. A. He must work six days a week. B. He should never be late for work. C. He must study hard in his spare time. D. He should not bring his friends to the restaurant. 13. A. To pay him for his work. B. To let him have 3 meals a day in the restaurant. C. To give his friends free drinks.

2

D. To allow him to have more free time. 14. A. Because the boy was not a full-time worker. B. Because the boy had made some mistakes. C. Because he thought the boy had failed to meet his requirements. D. Because he thought it was his son who should pay him. Passage Two Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard. 15. A. Watching traditional plays. B. Visiting the magnificent libraries. C. Boating on the river. D. Cycling in narrow streets. 16. A. There are many visitors there. B. There are many students there. C. There are many old streets there. D. There are many bicycles there. 17. A. He thinks the city is too crowded. B. He likes the place very much. C. He thinks the streets are too narrow. D. He admires the comfortable life of the students there. Passage Three Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard. 18. A. He was good at writing about interesting people. B. It was much easier to write stories about people. C. He believed that people are always easier to learn about other people. D. He thought people played an important role in world events. 19. A. Action. B. World News. C. Enterprise. D. Faces and places. 20. A. He is a sportsman. B. He is an actor. C. He is a photographer. D. He is a publisher. Part II VOCABULARY (10 minutes, 15 points, 1 point for each question) Directions: There are ten sentences in this section. Each sentence has one word or a set of words underlined. Below the sentence are four words or phrases marked A, B, C and D. choose the word or phrase that is closest in meaning to the underlined one. Mark the corresponding letter with a single bar across the square brackets on your Machine-scoring Answer Sheet. 21. It is doubtful whether anyone can be a truly impartial observer of events. A. related B. impassive C. genius D. unprejudiced 22. It is difficult to discern the sample that is on the slide unless the microscope is adjusted properly. A. Overlook B. disclaim C. discard D. detect 23. After three months training, these students can explicitly interpret what they have observed. A. inextricably B. roughly C. cleverly D. clearly 24. At every stage of life we sustain losses and grow in process. A. endure B. make C. overcome D. fight against 25. The nurse was dismissed because she was found to be negligent. A. disregardful B. negative C. lethal D. legible
3

26. Don't meddle in my affairs, and in fact I can handle them properly by myself. A. interfere B. interest C. involve D. attend 27. Deceptively simple in design, the sculptural works of George Norton incorporate a broad range of textures, sizes, and contours. A. Misleadingly B. Generally C. Noticeably D. Exceptionally 28. This improvement meant that the exposure time was reduced to only a fraction of a second in bright light. A. fracture B. number C. fragment D. minority 29. The lawyer made an appeal to the judge, asking him to be gentle with his clients. A. a pledge B. a demand C. a plea D. an excuse 30. Yet beyond that tragic picture, there is a revolution at work in world agriculture. A. reflective B. grievous C. intolerable D. illusive Section B Directions: There are 5 sentences in this section. Each sentence has a blank for you to fill in. Below each sentence are four words or phrases marked A, B, C and D. Choose the word or phrase that is best to fill in the blank. Mark the corresponding letter with a single bar across the square brackets on your Machine-scoring Answer Sheet. 31. We must always ____ our employees informed of the changing situations if we want to do well in the new market. A. maintain B. sustain C. keep D. retain 32. It never ____ to him that the answer to the complicated question was so easy. A. recollected B. occurred C. meant D. happened 33. All the workers working here must ____ to the security rules and regulations strictly. A. confirm B. confront C. confine D. conform 34. Faced with all the difficulties, the girl ____ her mother for comfort. A. turned over B. turned from C. turned to D. turned up 35. I'd rather you _____ those important documents with you. A. don't take B. didn't take C. won't take D. not take Part III READING COMPREHENSION (35 minutes, 30 points, 1.5 points for each question) Directions: In this part of the test, there are FOUR short passages for you to read. Read each passage carefully, and then do the questions that follow. Choose the best answer A, B, C or D, and mark the corresponding letter with a single bar across the square bracket on your Machine-scoring Answer Sheet. Passage One Questions 36 to 40 are based on the following passage: Space is a dangerous place, not only because of meteors but also because of rays from the sun and other stars. The atmosphere again acts as our protective blanket on earth. Light gets through, and this is essential for plants to make the food, which we eat. Heat, too, makes our environment endurable. Various kinds of rays come through the air from outer space, but enormous quantities of radiation from the sun are screened off. As soon as men leave the atmosphere they are exposed to this radiation but their spacesuits or the walls of their spacecraft, if they are inside, do prevent a
4

lot of radiation damage. Radiation is the greatest known danger to explorers in space. The unit of radiation is called “rem”. Scientists have reason to think that a man can put up with far more radiation than 0.1 rem without being damaged; the figure of 60 rems has been agreed on. The trouble is that it is extremely difficult to be sure about radiation damage-a person may feel perfectly well, but the cells of his or her sex organs may be damaged, and this will not be discovered until the birth of deformed children or even grandchildren. Missions of the Apollo flights have had to cross belts of high radiation and, during the outward and return journeys, the Apollo crew accumulated a large amount of rems. So far, no dangerous amounts of radiation have been reported, but the Apollo missions have been quite short. We simply do not know yet how men are going to get on when they spend weeks and months outside the protection of the atmosphere, working in a space laboratory. Drugs might help to decrease the damage done by radiation, but no really effective ones have been found so far. 36. According to the first paragraph, the atmosphere is essential to man in that ______. A. it protects him against the harmful rays from space B. it provides sufficient light for plant growth C. it supplies the heat necessary for human survival D. it screens off the falling meteors 37. We know from the passage that ________. A. exposure to even tiny amounts of radiation is fatal B. the effect of exposure to radiation is slow in coming C. radiation is avoidable in space exploration D. astronauts in spacesuits needn’t worry about radiation damage 38. The harm radiation has done to the Apollo crew members _______. A. is insignificant B.seems overestimated C. is enormous D. remains unknown 39. It can be inferred from the passage that ________. A. the Apollo mission was very successful B. protection from space radiation is no easy job C. astronauts will have deformed children or grandchildren D. radiation is not a threat to well-protected space explorers 40. The best title for this passage would be _______. A. The Atmosphere and Our Environment B. Research on Radiation C. Effects of Space Radiation D. Importance Protection Against Radiation Passage Two Questions 41 to 45 are based on the following passage: A rapid means of long-distance transportation became a necessity for the United States as settlement spread ever farther westward. The early trains were impractical curiosities, and for a long time the railroad companies met with troublesome mechanical problems. The most serious ones were the construction of rails able to bear the load, and the development of a safe, effective stopping system. Once these were solved, the railroad was established as the best means of land transportation. By 1860 there were thousands of miles of railroads crossing the eastern mountain ranges and reaching westward to the Mississippi. There were also regional southern and western
5

lines. The high point in railroad building came with the construction of the first transcontinental system. In 1862 Congress authorized two western railroad companies to build lines from Nebraska westward and from California eastward to a meeting point, so as to complete a transcontinental crossing linking the Atlantic seaboard with the Pacific. The Government helped the railroads generously with money and land. Actual work on this project began four years later. The Central Pacific Company, starting from California, used Chinese labor, while the Union Pacific employed crews of Irish laborers. The two groups worked at remarkable speed, each trying to cover a greater distance than the other. In 1869 they met a place called Promontory in what is now the state of Utah. Many visitors came there for the great occasion. There were joyous celebrations all over the country, with parades and the ringing of church bells to honor the great achievement. The railroad was very important in encouraging westward movement. It also helped build up industry and farming by moving raw materials and by distributing products rapidly to distant markets. In linking towns and people to one another it helped unify the United States. 41. The major problems with America's railroad system in the mid 19th century lay in _____. A. poor quality rails and unreliable stopping systems B. lack of financial support for development C. limited railroad lines D. lack of a transcontinental railroad 42. The building of the first transcontinental system _____. A. brought about a rapid growth of industry and farming in the west B. attracted many visitors to the construction sites C. attracted laborers from Europe D. encouraged people to travel all over the country 43. The best title for this passage would be ______. A. Settlements Spread Westward B. The Coast-to-Coast Railroad: A Vital Link C. American Railroad History D. The Importance of Trains in the American Economy 44. The construction of the transcontinental railroad took ______. A. 9 years B. 7 years C. 4 years D. 3 years 45. What most likely made people think about a transcontinental railroad? A. The possibility of government support for such a task. B. The need to explore Utah. C. The need to connect the east coast with the west. D. The need to develop the railroad industry in the west Passage Three Questions 46 to 50 are based on the following passage: Judging from recent surveys, most experts in sleep behavior agree that there is virtually an illness of sleepiness in the nation. " I can't think of a single study that hasn't found Americans getting less sleep than they ought to," says Dr. David. Even people who think they are sleeping enough would probably be better off with more rest. The beginning of our sleep-deficit crisis can be traced to the invention of the light bulb a
6

century ago. From diary entries and other personal accounts from the 18th and 19th centuries, sleep scientists have reached the conclusion that the average person used to sleep about 9.5 hours a night. "The best sleep habits once were forced on us, when we had nothing to do in the evening down on the farm, and it was dark." By the 1950s and 1960s , the sleep schedule had been reduced dramatically, to between 7.5 and eight hours, and most people had to wake to an alarm clock. "People cheat on their sleep, and they don't even realize they're doing it, " says Dr. David. "They think they're okay because they can get by on 6. 5 hours, when they really need 7. 5, eight or even more to feel ideally vigorous." Perhaps the most merciless robber of sleep, researchers say is the complexity of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community mount, many people consider sleep the least expensive item on his programme. "In our society, you're considered dynamic if you say you only need 5. 5 hours' sleep. If you're got to get 8.5 hours, people think you lack drive and ambition." To determine the consequences of sleep deficit, researchers have put subjects through a set of psychological and performance tests requiring them, for instance, to add columns of numbers or recall a passage read to them only minutes earlier. "We've found that if you're in sleep deficit, performance suffers, " says Dr. David. "Short-term memory is weakened, as are abilities to make decisions and to concentrate." 46. People in the 18th and 19th centuries used to sleep about 9.5 hours a night because they had ______. A. no drive and ambition B. no electric lighting C. the best sleep habits D. nothing to do in the evening 47. According to Dr. David, Americans _____. A. are ideally vigorous even under the pressure of life B. often neglect the consequences of sleep deficit C. do not know how to relax themselves properly D. can get by on 6.5 hours of sleep 48. Many Americans believe that _____. A. sleep is the first thing that can be sacrificed when one is busy B. they need more sleep to cope with the complexities of everyday life C. to sleep is something one can do at any time of the day D. enough sleep promotes people's drive and ambition 49 The word "subjects" (Line 1, Para. 4.) refers to _____. A. the performance tests used in the study of sleep deficit B. special branches of knowledge that are being studied C. people whose behavior or reactions are being studied D. the psychological consequences of sleep deficit 50. It can be concluded from the passage that one should sleep as many hours as is necessary to _____. A. improve one's memory dramatically B. be considered dynamic by other people C. maintain one's daily schedule D. feel energetic and perform adequately Passage Four Questions 51 to 55 are based on the following passage:
7

Japanese firms have achieved the highest levels of manufacturing efficiency in the world automobile industry. Some observers of Japan have assured that Japanese firms use the same manufacturing equipment and techniques as United States firms but have benefited from the unique Characteristics of Japanese culture. However, if this were true, then one would expect Japanese auto plants in the United States to perform no better than factories run by United States companies. This is not the case, in Japanese-run automobile plants located in the United States and staffed by local workers have demonstrated higher levels of productivity when compared with factories owned by United States companies. ' Other observers link high Japanese productivity to higher levels of capital investment per worker. But a historical perspective leads to a different conclusion. When the two top Japanese automobile makers matched and then doubled United States productivity levels in the mid-sixties, capital investment per employee was comparable to that of United States firms. Furthermore, by the late seventies, the amount of fixed assets required to produce one vehicle was roughly equivalent in Japan, it had to be other factors that led to higher productivity. A more fruitful explanation may lie with Japanese production techniques Japanese automobile producers did not simply implement conventional processes more effectively: they made critical changes in the United States procedures. For instance, the mass production philosophy of the United States auto-makers encourages the production of huge lots of cars in order to utilize fully expensive, component-specific equipment and to occupy fully workers who have been trained o execute one operation efficiently. Japanese auto-makers chose to make small-lot production feasible by introducing several departures from United States practices, including the use of flexible equipment that could be altered easily to do several different production tasks and the training of workers in multiple jobs. Automakers could schedule the production of different components or models on single machines, thereby eliminating, the need to store the buffer (减震器) stocks of extra components that result when specialized equipment and workers are kept constantly active. 51. The primary purpose of the passage is to . A. present the major steps of a process B. clarify an ambiguity' C. chronicle a dispute D. correct misconceptions 52. Which of the following statements concerning the productivity levels of auto-makers can be inferred from the passage? A. Prior to the 1960's, the productivity levels of the top Japanese automakers were exceeded by those of the United States automakers. B. The culture of a country has a large effect on the productivity levels of its automakers. C. During the late I970's and early 1980's, productivity levels were comparable in Japan and the United States. D. The greater the number of cars that are produced in a single lot. the higher a plant's productivity level. 53. Which of the following best describes the organization of the first paragraph'? A. A thesis is presented and supporting examples are provided. B. Opposing views are presented, classified, and then reconciled. C. A fact is stated, and an explanation is advanced and then refuted. D. A theory is proposed, considered, and then amended.
8

54. Which of the following is the problem associated with tile production of huge lots of cars that can be inferred from the passage? A. The need to manufacture flexible machinery` and equipment. B. The need to store extra components not required for immediate use. C. The need for expensive training programs for workers, which emphasize the development of facility in several production jobs. D. The need to alter conventional mass production processes. 55. With which of the following predictive statement regarding Japanese automakers would, the author most likely agree? A. The efficiency levels of the Japanese automakers will decline if they become less flexible in their approach to production. B. Japanese automakers productivity levels double during the late 1990's. C. United States automakers will originate net production processes before Japanese automakers do. D. Japanese automakers will hire fewer workers than will United State automakers because each worker is required to perform several jobs.

9

试卷二(Paper Two) 译写答题注意事项
一、本试卷(Paper II)答题一律写在主观答题纸(Answer Sheet II)上,草稿纸及试题册上 的答案内容一律不予计分。 二、中、英文尽可能做到字迹清晰,书写工整、疏密相间均匀,字体大小适当。 三、英文作文必须逐行书写,不得隔行或跳行。 Part IV TRANSLATION (30 minutes, 20 points) Section A (15 minutes, 10 points) Directions: Put the following paragraph into Chinese. Write your Chinese version in the proper space on Answer Sheet II. 56. A community college is a type of educational institution. The term can have different meanings in different countries. In the United States, community colleges, sometimes called junior colleges, technical colleges, or city colleges, are primarily two-year public institutions providing higher education and lower-level tertiary education, granting certificates, diplomas, and associate's degrees. After graduating from a community college, some students transfer to a four-year liberal arts college or university for two three years to complete a bachelor's degree. In the United Kingdom, community college is a name given to, or added on to, a secondary school, usually offering extended services of some sort, for example by having achieved a status as a technology college or by providing adult education courses. Section B (15 minutes, 10 points, 2 points for each sentence) Directions: Put the following five sentences into English. Write your English version in the proper space on Answer Sheet II. 57. 这与其说是钱的问题,倒不如说是荣誉的问题。 58. 一想到自己这次考试失败, 小王就感到很羞。 59. 一旦做出决定,就很难再更改它。 60. 这台机器不工作了,一定是出了什么错。 61. 对于那些不同意这个计划的人来说,他们就得自己开车去那里了。 Part VI WRITING (25 minutes, 15 points) 62. Directions: In this part, you are asked to write a letter to introduce Xi'an to a group of American university students who will come to visit the City in this summer vocation. Your introduction should include information of the City's geography, history, culture, tourism, weather and other interesting things you like them to know. Write your composition with a length of over 150 . The Title of your writing is Xi'an Welcomes You

---The End---

10

A卷
Part I Listening 每题 1 分,共 20 分 1. B 2.A 3.A 4.D 5.C 6.C 11. C 12. B 13. A 14. D 15. C 16. D

参考答案
7.C 8.D 9.B 10.D 17. B 18. C 19. A 20. D

Part II Vocabulary 每题 1 分, 共 15 分 21..D 22. D 23. D 24. A 25. A 26. A 27. A 28. C 29. C 31. C 32. B. 33. D. 34. C 35. B Part III Reading 每题 1.5 分 共 30 分 36 . A 37. B 38. D 39. B 40. C 46. B 47. B 48. A 49. C 50. D

30. B

41. A 51. D

42. A 52. A

43. B 53. C

44. B 54. D

45. C 55. D

Part IV. Translation 共 20 分 Section A. E-C 共 10 分 56. A community college is a type of educational institution. The term can have different meanings in different countries. In the United States, community colleges, sometimes called junior colleges, technical colleges, or city colleges, are primarily two-year public institutions providing higher education and lower-level tertiary education, granting certificates, diplomas, and associate's degrees. After graduating from a community college, some students transfer to a four-year liberal arts college or university for two or three years to complete a bachelor's degree. In the United Kingdom, community college is a name given to, or added on to, a secondary school, usually offering extended services of some sort, for example by having achieved a status as a technology college or by providing adult education courses. 参考译文: 社区学院是一种教育机构。这个术语在不同的国家有不同的含意。在美国,社区学院有 时被叫做大专/专科学校、技术学院、或者城市学院,基本上都是两年制的公共机构,提供 高等教育和较低水平的第 3 层级的教育, 颁发证书、 文凭和准学士学位。 从社区学院毕业后, 一些学生转向四年制大学文科学院或大学学习两年或三年完成学士学位。 在英国, 社区学院 是给做或附加在中学之上的一个名称,通常提供某种扩展的服务,例如,作为技术学院或提 供成人教育达到某种身份。 (有下划线并粗体之处各 1 分,总体翻译文字 2 分) Section A. C-E 每题 2 分 共 10 分 57. 这与其说是钱的问题,倒不如说是荣誉的问题。 (考点:more...than...的用法。考点 1 分,句子整体 1 分) 参考译文: This is more a matter of honor than a matter of money. 58. 一想到自己这次考试失败, 小王就感到很羞。 (考点:at the thought of 句式。考点 1 分,句子整体 1 分) 参考译文: At the thought of his failure in the examination, Xiao Wang felt very ashamed. 59. 一旦做出决定,就很难再更改它。
11

(考点:once...的使用。考点 1 分,句子整体 1 分) 参考译文: Once the decision is made, it will be difficult to change it. 53. 这台机器不工作了,一定是出了什么错。 (考点:there is something wrong with,考点 1 分,句子整体 1 分) 参考译文: This machine doesn't work. There must be something wrong with it. 61. 对于那些不同意这个计划的人来说,他们就得自己开车去那里了。 (考点:for those who,考点 1 分,句子整体 1 分) 参考译文: For those who don't agree with this plan, they have to drive there by themselves. Part V. Writing 共 15 分 62. Xi'an Welcomes You (参考答案略) 评分标准: 1、本题满分为 15 分 2、阅卷标准共分 5 等:2 分、5 分、8 分、11 分及 14 分。 14 分:切题。表达思想清楚,文字通顺,连贯性较好,基本上无语言错误。 11 分:切题。表达思想清楚,文字连贯,但有少量语言错误。 8 分:基本切题。表达思想比较清楚,文字尚连贯,但语言错误较多,其中有少量的严 重错误。 5 分:基本切题。表达思想不够清楚,文字连贯性差,有较多的语言错误。 2 分: 条理不清, 思路紊乱,语言支离破碎或大部分句子均有错误, 且多数为严重错误。 注 1:内容应涉及西安的地理、历史、文化、旅游等内容以及相关内容。缺失一部分内容应 减 1.5 分(即,文字与内容各占 50%的分值) 。 注 2:信的称呼与结尾规范应占至少 1 分。 注 3:只写一段给 0——4 分;只写两段给 0——5 分。 注 4:白卷、所写内容和题目毫无关系,或只有几个孤立的词而无法表达思想,得零分。 注 5:词数不足应酌情减分: 词数不足 50 个减 10 分后再评阅。 词数不足 100 个减 7 分后再评阅。 词数不足 150 个减 4 分后再评阅。

12


赞助商链接
相关文章:
2013年同等学力申硕英语真题(A卷)与参考答案
2013年同等学力申硕英语真题(A卷)参考答案_英语考试_外语学习_教育专区。很不错,我整理的。2013 同等学力人员申请硕士学位外国语水平全国统一考试 英语试卷一 ...
2016年6月研究生英语学位课统考题及答案(试卷A)
2016年6月研究生英语学位课统考题及答案(试卷A) - 2016 年学位课统考真题 (A 卷) Paper One Part I Listening Comprehension (25 min...
2008年6月研究生学位英语真题(附完整参考答案)
2008年6月研究生学位英语真题(附完整参考答案)_英语...非英语专业硕士研究生英语学位课程考试 即Non English...An overseas market with a great growth potential ...
2013年考研英语(一)大纲非英语专业完整版
2013年考研英语 (一) 大纲非英语专业完 整版 I.考试性质 英语(一)考试是为高等学校和科研院所招收硕士研究生而设置的具有选拔性质的全国 统一入学考试科目,其目...
2015年6月研究生英语学位课统考题参考答案
2015年6月研究生英语学位课统考题参考答案_英语考试_外语学习_教育专区。2015 年 6 月研究生英语学位课统考题参考答案(试卷 A) PART I LISTENING COMPREHENSION ...
2008年1月研究生学位英语真题(附完整参考答案)
2008年1月研究生学位英语真题(附完整参考答案)_英语...1月GET考试真题,GET考试,非英语专业硕士研究生英语...For many countries, being part of a global ...
20170218 硕士研究生专业英语考试卷
(签章) : 福建医科大学研究生处印制 二○一二年十二月 药物化学硕士研究生专业英语考试卷(2017.02.18) 一、中译英(请将下文翻译成英文,25 分。 ) 药物...
2014考研英语(二)考试大纲原版
评价 的标准是高等学校非英语专业本科毕业生所能达到...(A、B、C、D)中选出唯一正确或是最合适的 答案...共15分。 全国硕士研究生入学统一考试英语()试卷...
研究生学位英语2009年6月真题(附答案)
6 考试注意事项 一、本考试分 A, B 两种试卷,请考生拿到试卷后在答题卡的...教育部在 2009 研究生招生计划基础上,又增 加了全日制专业学位硕士研究生招生...
硕士研究生考试英语专业考试真题
大连外国语学院 2006 年攻读硕士学位研究生入学考试试题 学科专业:英语语言文学、外国语言学及应用语言学(英语) 考试科目:语言学(A卷) 考生请注意:答案必须写在...
更多相关标签: